- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.681
Spor olmadan göbek eritmek hayal :)
Evet sağolasın
Hem de cok zararlıymıș baksana, gerci markette satılıyorsa faydalı olmasını pek bekleyemiyorum :)
Amaaan gümbür gümbür geliyor hatun :) hayırlı olsun bakalım :)
Hayırlı olsun aletli çalış varsa bolbol kürek çek pilates te yap fitness başlangıç için ağır gelebilir yoksa çok kalori yaktiriyorçok heyecanlıyım bakalım göbüş gidecek mi....
Canım kayseri de uzun süre mi kalacaksın ki orda iş görüşmesine gideceksin oğlunun eğitimi ne olacak ankara da düzenli persembeleri goturuyordun yaGünaydın
Ben içinde sadece peynirle seviyorum içine yağ koymuyorum pişirirken damlatiyorum ikinci krebede hiç yağ damlatmiyorum ben yağsız olanı yerim belki de yemem iş görüşmesine gidecem ya yürüyüşteyim dönüşte hazırlanır cikarim
tamam işte yap yanında bulunsun. Üstünü giyinirken ya tost makinede pişer yada yumurta haşlanır.Süpersin yaYarın sabah deniycem inşallah. Aslında sabah canım da istemiyor ama saat 9 olunca gözümün önünden yiyecekler geçmeye başlıyor
tamam işte yap yanında bulunsun. Üstünü giyinirken ya tost makinede pişer yada yumurta haşlanır.
Lor candır. Bende keşi sütü loru aldım ama üstünde yağlı yazıyormuş. Bu sabah farkettimLor peyniri diğer peynirlere göre daha az yağlı ve protein oranı daha yüksek o yüzden seviyorum ben
yaaa baksan şu vasfiyeye bana ne diyooo
Birşey değil canım. Bu şekilde beslenme olmaz ve çabuk bıkarsın. Sonu hüsran olur. yazık yani
Bakliyatı öğlen yemek lazım :) Akşam sebzeKızlar yeşil mercimek yemeği yedim akşam ama sabah sabit geldim bakliyet yememek mi gerek acaba
Ben inek loru alıyorum az yağlı yazıyor üzerindeLor candır. Bende keşi sütü loru aldım ama üstünde yağlı yazıyormuş. Bu sabah farkettim
Bence sadece yumurta ve yoğurt ile yaşamak lazım:)Bakliyatı öğlen yemek lazım :) Akşam sebze
Gözüm karnım doysun dersem 1. ama diğerleri ara öğünlerde atıştırmalık güzel alternatifler.Sadece 150 kalori hakkınız olsa hangisini seçerdiniz?
5 - 6 adet salatalık ile 100 gram yoğurt .
200 gram karpuz ile 30 gram beyaz peynir .
2 minik incir ile 100 ml süt .
20 gram bitter çikolata ile 5 badem .
1/4 simit ile 200 ml ayran
Hayırlı olsun aletli çalış varsa bolbol kürek çek pilates te yap fitness başlangıç için ağır gelebilir yoksa çok kalori yaktiriyor
Bence sadece yumurta ve yoğurt ile yaşamak lazım:)
Göyünsüz göyünsüz bu kadar di mininem olaydı göynü yok onun derdi
Gözüm karnım doysun dersem 1. ama diğerleri ara öğünlerde atıştırmalık güzel alternatifler.
Sen lor yapmıyormusun ?Ben inek loru alıyorum az yağlı yazıyor üzerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?