Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Göbek eritmek için pulbiberli yoğurt karışımından bahsediliyor deneyen var mı aramızda? Beni en çok rahatsız eden göbek ama spor yapacak zamanım yok
Bi de yandan çıkan yağlar var tabi

Sürekli yiyorum ben ama faydasi oldu mu bilmiyorum. Illaki olmustur:)

ya ben 45 dk'da 6000-7000 adım atmış oluyorum, tempolu ve aralıksız üstelikte. sende 13 bin küsür yazıyo. iphonun adım sayarı mı yanlış acaba? 20.000 adım için 3 saat falan aralıksız yürümem lazım mesela benim. hatta belki de 3 buçuk 4 saat

İşe sabah 7 de başlıyorum sabah evde kahvaltı yapamıyorum. Normalde poğaça simit falan yiyordum şimdi onları çıkarınca besin kaynağım çok bişey kalmadı

kızlar alternatifleri sunmuşlar, bi de benden gelsin, marketten sandviç ekmeği al, tam bugdaylı eline geçeni koy içine, al sana sandviç, çayla süper gider :) 2 yumurta haşla azıcık peynir domatesle ye, lorlu ya da beyaz peynir domatesli tost yap, kahvaltı en ideal yiyecek bulma alternatifi en yüksek öğün. en sevdiğim :)

günaydın kızçeler

spor salonuna yazıldım bu gün... akşama başlıyoreee :)) zalım yağların gözüne gözüne vurcem....

jillian yapsan daha iyiydi. salonda leslie+jillian dan farklı ne yapçan ki? oraya gitmeye hazırlan ayakkabı bilmem ne üstüne bi de para vericeme parkta bol oksijenle yürürüm daha iyi salona karşıyım artık

ay ne güzel alternatifleeeer, 5 diyorum ben. tabi çeyrekte durabilirsem.

Saygı duydum ya. Ben çorba salata zor yapıyorum. Eşime de saygı duydum ve yapmaya çalışmayı isterim ben de. Kendimi geliştirmeliyim sanırım

eğer daha aktif olursan buradan öğreneceğin çok şey var demektir. birbirimize çok şey kattık biz

çok heyecanlıyım bakalım göbüş gidecek mi....
Gider gider
Hocası varsa program falan yaptır ona, ona uyarsan tığ gibi olursun :)
Kızlar yeşil mercimek yemeği yedim akşam ama sabah sabit geldim bakliyet yememek mi gerek acaba
Kız sen de her sabah tartılıp "ay dün bunu yedim ondan oldu" demekten vaz mı gecsen acaba 1 günde etki etseydi yediklerimiz, hepimiz 1 güne obez ya da 1 güne incecik olurduk
Tabi ki simit
(ne bicim kaptan yardımcısıysam ben de, atın beni gruptan)
Bi dakka bi dakka herkes lor yapıyor yoğurt mayalıyor falan mı
Ben yoğurt mayalama işine hamile kalınca başladım, biraz mecburiyetten oldu yani kendini kötü hissetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…