Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok ya ben akşam yemeklerini kaldıracağım akşam yemedim mi güzel kilo veriyorum yada sadece 1kase yoğurt ile denemeye başlayayım

Ben 1/4 le duramam 1/1 olur ondan seçmedim

5_6 salatalık 100 gr yoğurt. Ödeme deva olur belki :)

Kızlar yeşil mercimek yemeği yedim akşam ama sabah sabit geldim bakliyet yememek mi gerek acaba
Bana da dokaniyo valla.. yememeye calisiyorum.
Komsunun babasinin dedigi gibi bunlari yemekten once mi yiyoruz sonra mi
Günüme göre degisebilir.. yazsa 1,krizlerdeysem 5
Yok ya ben akşam yemeklerini kaldıracağım akşam yemedim mi güzel kilo veriyorum yada sadece 1kase yoğurt ile denemeye başlayayım
Ben de bu aksam oyle yapmayi düşünüyorum
lalemisal canim hazirla yanina al biseyler iste atistirisin.ben de gune erken basliyorum ama taşıyorum kahvaltimi pesime. Simdi yaz at cantaya domates salatalik biber maydanoz ooohh miss.. nerde calisiyosun bilmiyorum ama bizim ortak alanda buzdolabi var herseyim orda. Sabah da bi omlet yapiyorum kendime cikmadan 5dk da oohh..
Sut meyve bi alternatif olabilir,yogurt meyve olabilir.
Aksamdan ne goturecksen ayir bi kenara sabah alip cikarsin direkt

inatettimolacak ölçülerim aşağıdaki gibi;
Göğüs 100
Bel 90
Göbek ; 107,5
Basen ; 106
Bacak ; 62 (üst)/37(alt)
Kol ;33
Kilo 76,2
3 hafta olacak tartilmiyordum.Bu sabah kuzenimde tartildim seninle ayni kiloyuz. 4-5 gundur kabizim karnim patlayacak sanki çok şiş.. Belki tartı farkıda vardir bilmiyorum ama 3 kilo artidayim.

Kızlar sabah erkenden kan vermeye gittim. Diyetisyen randevuyu 14 Agustos'a verdi. Cok yogunluk var. Ozamana kadar hedefim oncelikle şu 3 kilo fazlamdan kurtulup tekrar 73.3 olmak ki bir kac gun icinde olurum insallah.
Sonrada 69.9 olmak.
Cok mu salladım acaba?

sen hedefini yüksek tut verdiğin kardır :)

En gececi sen çıkmışsın aramızda ördekcim yaaa, yazık sana
Valla bı iç bacak eritmek için dün squatgirl ün bir videosunu buldum YouTube da. İlgilenenlere de ayrıca duyrulur. 12 dk. Günaşırı yapmayı planlıyorum canım, link atıyorum dursun bit kenarda kullanırsınız belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…