Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hiç bitmeyen gün istiyoruz

3 hafta olacak tartilmiyordum.Bu sabah kuzenimde tartildim seninle ayni kiloyuz. 4-5 gundur kabizim karnim patlayacak sanki çok şiş.. Belki tartı farkıda vardir bilmiyorum ama 3 kilo artidayim.
Adet dönemin mi Özlem cim.neden karnın şiş. Tartı farkı da olabilir ödem de olabilir. 3 haftada 3 kilo alacağın bir şey olmadı ki

Bugünkü menüm ;

Sabah ; 2 peksimet, 2 kibrit kutusu az yağlı peynir, domates salatalık, sarı biber, nane, maydanoz

Ara : 1 dilim ananas 4 kaşık yoğurt tarçın

Öğlen ; 2 dilim ekmek, 6 kaşık susuz fırında etli türlü, yeşil salata

Ara ; Türk kahvesi

Ara ; soya sütü- kırmızı meyveli

Akşam ; ya 4 kaşık yoğurt, nektar ve çiya tohumu yapacağım ya da öğlen yemeği ile aynı olacak daha karar vermedim :)

Ara : ananas çayı

3 litre su (1,5 litresi tarçın zencefil limon ile)
2 saat spor (1,45 koşu bandı +15 dakika kol çalıştım )

Bence chia tohumunu gün içinde kullan bazılarında şişlik yapiyor belki sende de yapar yemeğin yanına cacık yap bide salata ekmegide yemezsende olur

Bence chia tohumunu gün içinde kullan bazılarında şişlik yapiyor belki sende de yapar yemeğin yanına cacık yap bide salata ekmegide yemezsende olur
Akşam ekmeğim zaten 2 dilim değil 1 dilim benim. Yemek etli olduğu için iki farklı protein olmasın diye yoğurt eklemeyeyim dedim 1. Araöğünde tüketmek gereken yoğurtlu yedim bile :) ama diyetisyenin listesinde de akşam yoğurt vardı aslında.ekmekler benim de gözüme fazla geliyor , hele öğlen 2 ekmek, ama 75 e kadar böyle gidecek demişti diyetisyen. Sonra sanırım ekmekler azalacak. Sonra da ana öğünden et ve sebze belki bilmiyorum. Daha verecek 18 kilo var bu liste kaç kere düşer kimbilir :)

Bana göre bebe bisküvisi
Yoğun tatları sevmiyorum ben cokoprens ve ikramıda sevmem
Bebe bisküvisine bayılırım diğerleri olmasa da olur ama varsa da affetmem paketin dibini görürüm :)bir çikolata parçacıklı kurabiyeye hayır demem çayla falan. Ama asıl ben pastacıyım :) bu arada diğerlerini de iyiki pek sevmiyorum dimi. Sevdiklerimle sevmediklerimi tüketme miktarım aynı şaka gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…