- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.761
İyi geçti sabah başlıyorum iş esnasında girememde artık sabah işe giderken ve akşamları görüşürüz zaten çok sürmeyecektir 10-15 gunNasıl geçti görüşmen canım?
Hiç bitmeyen gün istiyoruzTatlım o bütün gün attığım adım, hareket vs. Sporlarım buna dahil. Ya ben günde 1,5 saat belki oturuyorum belki oturmuyorum inanki. Mesela dün yaklaşık 1,5 saat havuzdaydık çocuklarla. Giydir çıkar çanta hazırla sonra oyna sonra banyo yaptır sonra kurut sonra yedir Ve bu sonralar böyle devam edip gidiyor
Sürekli bir yemek yap, mutfak topla, ortalık topla vs. O yüzden yani. bileğimdeki harekete göre hesaplıyor. Ben günü yetiştiremiyorum kendime valla. Az geliyor zaman yaaa(( öğlen ayrı akşam ayrı yemek çocuklara, e bizim menülerde ayrıldı tabi şimdi onlardan. Ben mutfaktan çıkamıyorum kızlar. Bazen diyorum ki bende mi sorun acabaaaa?
onu sevme beni sev yeaaaa........
wuuuu süper fikir.... magnumun bitterlisi çıkmış çok acıklı yeaaa.....
Güne erken başlarsan bitmiyor ama biraz geç oldu mu 11 de falan kalkınca çok çabuk akşam oluyorHiç bitmeyen gün istiyoruz
ama cuma günü hedefi tutturursak neden olmasın
Adet dönemin mi Özlem cim.neden karnın şiş. Tartı farkı da olabilir ödem de olabilir. 3 haftada 3 kilo alacağın bir şey olmadı ki3 hafta olacak tartilmiyordum.Bu sabah kuzenimde tartildim seninle ayni kiloyuz. 4-5 gundur kabizim karnim patlayacak sanki çok şiş..Belki tartı farkıda vardir bilmiyorum ama 3 kilo artidayim.
bu detoksu perşembe yap cuma kilona etki etsin. C.tesi 3misli ile al. Sonra 3 ay geri aldığın kiloyu vermek için uğraş.
Neden lezzetli olan şeyler sağlıksız acaba ? Bebe bisküvisinde bile durum değişmiyor sanırım.Yaa hep onu alıyordum normalde bu canavarlar yemiyor iyi mi. Neyse onu almaya devam edeyim alışırlar napim. Öbüründen niye almadın diyo çok bilmiş kızım
Hayırlı olsun canımİyi geçti sabah başlıyorum iş esnasında girememde artık sabah işe giderken ve akşamları görüşürüz zaten çok sürmeyecektir 10-15 gun
o bitmeyen günüGüne erken başlarsan bitmiyor ama biraz geç oldu mu 11 de falan kalkınca çok çabuk akşam oluyor
sen beceriksizsen biz ne yapalımben bi hedef bile koyamadım :))
Sağol cnm bende önceden geç kalkarsın alistirdim kendimi Burda 6 da uyanıyorumHayırlı olsun canım
Bence chia tohumunu gün içinde kullan bazılarında şişlik yapiyor belki sende de yapar yemeğin yanına cacık yap bide salata ekmegide yemezsende olurBugünkü menüm ;
Sabah ; 2 peksimet, 2 kibrit kutusu az yağlı peynir, domates salatalık, sarı biber, nane, maydanoz
Ara : 1 dilim ananas 4 kaşık yoğurt tarçın
Öğlen ; 2 dilim ekmek, 6 kaşık susuz fırında etli türlü, yeşil salata
Ara ; Türk kahvesi
Ara ; soya sütü- kırmızı meyveli
Akşam ; ya 4 kaşık yoğurt, nektar ve çiya tohumu yapacağım ya da öğlen yemeği ile aynı olacak daha karar vermedim :)
Ara : ananas çayı
3 litre su (1,5 litresi tarçın zencefil limon ile)
2 saat spor (1,45 koşu bandı +15 dakika kol çalıştım )
Bana göre bebe bisküvisiNeden lezzetli olan şeyler sağlıksız acaba ? Bebe bisküvisinde bile durum değişmiyor sanırım.
Akşam ekmeğim zaten 2 dilim değil 1 dilim benim. Yemek etli olduğu için iki farklı protein olmasın diye yoğurt eklemeyeyim dedim 1. Araöğünde tüketmek gereken yoğurtlu yedim bile :) ama diyetisyenin listesinde de akşam yoğurt vardı aslında.ekmekler benim de gözüme fazla geliyor , hele öğlen 2 ekmek, ama 75 e kadar böyle gidecek demişti diyetisyen. Sonra sanırım ekmekler azalacak. Sonra da ana öğünden et ve sebze belki bilmiyorum. Daha verecek 18 kilo var bu liste kaç kere düşer kimbilir :)Bence chia tohumunu gün içinde kullan bazılarında şişlik yapiyor belki sende de yapar yemeğin yanına cacık yap bide salata ekmegide yemezsende olur
Kotum şu andaaaaaaAaaa... senin haberin yokmu? Bu takımda herkes peynirini yoğurdunu lorunu kendi yapıyor
Bebe bisküvisine bayılırım diğerleri olmasa da olur ama varsa da affetmem paketin dibini görürüm :)bir çikolata parçacıklı kurabiyeye hayır demem çayla falan. Ama asıl ben pastacıyım :) bu arada diğerlerini de iyiki pek sevmiyorum dimi. Sevdiklerimle sevmediklerimi tüketme miktarım aynı şaka gibi :)Bana göre bebe bisküvisi
Yoğun tatları sevmiyorum ben cokoprens ve ikramıda sevmem
Beni takımdan atın, ismimin karşısına peynir yapmayı bilmiyor yazarsınız :)Kotum şu andaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?