- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.801
Yeme yeme kötü şey onları su iç sen. 1 bardak soğuk suYaktım beniiii, canevimden burdın beniiii, sağ protein günü söylenecek şey mi bu Ayşecim ama yaaaa hüüüüüüü
Bu sıcakta ne yiyecek wendi bugün çok sıcak Kayseri farkindamisin
Kız nilgün bak bak neler yemek istiyorYaktım beniiii, canevimden burdın beniiii, sağ protein günü söylenecek şey mi bu Ayşecim ama yaaaa hüüüüüüü
Sen gitme tatile ben gideyim. 5dk da 3 valiz hazırlarım. Sende yorulmasınYine bir ben varım buralardaaaaa, gideyim çanta hazırlayayım. Yarın yolculuk var, yol gözümde büyüyor ya.
Akşam serinliğini bekle canımYanıyozzzz, yürüyüşe çıkalım istiyorum ama kesin bayılırız kızımla bi yerde..
Her türlü itinayla gidilir diyorsun yaniSen gitme tatile ben gideyim. 5dk da 3 valiz hazırlarım. Sende yorulmasın
Bence de ben yürüdüm tansiyon fırladı havanın kararması mi bekliyorum akşam yürüyüşü için eve gelince olctum 17/10 olmuşAkşam serinliğini bekle canım
Oooo... çok yüksek dikkat et kendineBence de ben yürüdüm tansiyon fırladı havanın kararması mi bekliyorum akşam yürüyüşü için eve gelince olctum 17/10 olmuş
Aynen bende kendime hortum bağladım anca su içiyor umHâlâ çok sıcak saat kaç oldu. 1 damla serinlemez mi hava? Atın beni kızgın kumlardan serin sulara yanıyorum
Ettim ettim bayağı dinlendim düştü birazOooo... çok yüksek dikkat et kendine
Geçmiş olsun. Çok yükselmiş.Bence de ben yürüdüm tansiyon fırladı havanın kararması mi bekliyorum akşam yürüyüşü için eve gelince olctum 17/10 olmuş
Aynen öyle bugün burada çok sıcaktı nefes alamiyoruzBu kadar sıcaksa sizin sporlar x 2 sayılmalı bence. Sauna da spor yapmak gibi :)
Aynen öyle deniz. Durduğum yerde su içindeyimBu kadar sıcaksa sizin sporlar x 2 sayılmalı bence. Sauna da spor yapmak gibi :)
Sağol cnmGeçmiş olsun. Çok yükselmiş.
Allah'tan ev Amerikan mutfak su almak için fazla yorulmuyorum şaka bir yana yarın daha sıcak olacak artık su tankeriyle gezeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?