- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.781
Niye canım verebilirsin bence ama senin bünye ters yapıyor bize, onu bir çözsek valla herşey mükemmel olacak.Kızlar sabah erkenden kan vermeye gittim. Diyetisyen randevuyu 14 Agustos'a verdi. Cok yogunluk var. Ozamana kadar hedefim oncelikle şu 3 kilo fazlamdan kurtulup tekrar 73.3 olmak ki bir kac gun icinde olurum insallah.
Sonrada 69.9 olmak.
Cok mu salladım acaba?
Tatlım o bütün gün attığım adım, hareket vs. Sporlarım buna dahil. Ya ben günde 1,5 saat belki oturuyorum belki oturmuyorum inanki. Mesela dün yaklaşık 1,5 saat havuzdaydık çocuklarla. Giydir çıkar çanta hazırla sonra oyna sonra banyo yaptır sonra kurut sonra yedir Ve bu sonralar böyle devam edip gidiyor
Sürekli bir yemek yap, mutfak topla, ortalık topla vs. O yüzden yani. bileğimdeki harekete göre hesaplıyor. Ben günü yetiştiremiyorum kendime valla. Az geliyor zaman yaaa(( öğlen ayrı akşam ayrı yemek çocuklara, e bizim menülerde ayrıldı tabi şimdi onlardan. Ben mutfaktan çıkamıyorum kızlar. Bazen diyorum ki bende mi sorun acabaaaa?
Nerdeeeeeeee 40 fırın ekmek yememiz lazım ama o olmaz, cık, yemeyelimbu hatun gibi olunuyomuymuşş abbooooo
Ben gittim ama diyeti sıkı tutmamıştım ona rağmen sıkılaşmıştım biraz o ayrı. Burası b-fitten daha yaradı bana. Sen bize takıl, oralara para verme boşuna, sabah akşam yürü, diyetini de yap oluyo şekerim. Eli mecbur yani, yemeyince gidiyor.yok bir aylık.... eylül ayı bayramdı tatildi vakit olmuycan boşuna para vermiyeyim dedim.... eylülden sonra belkim bfite yazılırım o biraz daha pahalıcana.... instagramdan takip ediyorum manyak çalışıyorlar..... yarım saat ama öldürüyolar insancıkları.....
Yaktım beniiii, canevimden burdın beniiii, sağ protein günü söylenecek şey mi bu Ayşecim ama yaaaa hüüüüüüücici bebeye nutella mı sürsen
Seni de seviyommm ama böyle magnum felan bahsetmeyelim, ilişkimiz yıpranır bebeeem yaaaonu sevme beni sev yeaaaa........
wuuuu süper fikir.... magnumun bitterlisi çıkmış çok acıklı yeaaa.....
Tabiiiii ki. Kızın instada dediği gibi her güzel olan şey yağa dönüşmek zorunda mı yeeaaaaaEkledim favorilere artık müsait bi vaktim olursa yaparım
Çünkü zararlı şeyler çok lezzetli
Hadi hayırlı olsun canım.İyi geçti sabah başlıyorum iş esnasında girememde artık sabah işe giderken ve akşamları görüşürüz zaten çok sürmeyecektir 10-15 gun
Oda bir şey mi ben 5 günde +2,5 çıkıyorum yaAdet dönemin mi Özlem cim.neden karnın şiş. Tartı farkı da olabilir ödem de olabilir. 3 haftada 3 kilo alacağın bir şey olmadı ki
E aslında çok farkımız yok. Ben 9:30 da kalkıyorum genelde. Gece 2 de uyuyorum. Siz misal diyorum 22:00 de yatıp sabah 6-7 de kalkıyorsunuz, bakınca ayakta kalınan saat aynı, ama işleri yetiştiremiyorumnmmm.o bitmeyen günüfancynancy için istedim. Ben yeterince erken başlıyorum. Daha erkeni hiç uyumamak o da bana gelmiyor
Eh o zaman çok şanslısın, ben bayılırım hoşbeşti, halleydi. Aayy canım çekti yaaa. Aman beyse çok kötü şeyler onlar, hiiiçççç sevmem hiç.Bana göre bebe bisküvisi
Yoğun tatları sevmiyorum ben cokoprens ve ikramıda sevmem
Biz çok biliyoruz çünkü. Kız aramızda en organiğimizBeni takımdan atın, ismimin karşısına peynir yapmayı bilmiyor yazarsınız :)
Missfit shine canım, ben memnunum. Su falan geçirmiyor.Bilekliğinin markası ne? Bende mi alsam eşimle kendime acaba?
O zaman benimki doğru sayıyormuş desene.
Bu sıcakta ne yiyecek wendi bugün çok sıcak Kayseri farkindamisinEh o zaman çok şanslısın, ben bayılırım hoşbeşti, halleydi. Aayy canım çekti yaaa. Aman beyse çok kötü şeyler onlar, hiiiçççç sevmem hiç.
Ben de geldim buradayım ama sanırım şu an sadece ben varım :) 72 den önce bana çanta hazırlamak haram. Onun için oturup bir çay kahve içeyim ben :)Yine bir ben varım buralardaaaaa, gideyim çanta hazırlayayım. Yarın yolculuk var, yol gözümde büyüyor ya.
Kabizliktandir canim..Adet dönemin mi Özlem cim.neden karnın şiş. Tartı farkı da olabilir ödem de olabilir. 3 haftada 3 kilo alacağın bir şey olmadı ki
Ben mecburen kalkıyorum. Ama normalde de 7 7.30 gibi kalkarım uyuyamam:)Sağol cnm bende önceden geç kalkarsın alistirdim kendimi Burda 6 da uyanıyorum
Ben gene mi kaçırdım nereye gidiyosun kız :)Yine bir ben varım buralardaaaaa, gideyim çanta hazırlayayım. Yarın yolculuk var, yol gözümde büyüyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?