Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu hatun gibi olunuyomuymuşş abbooooo

Cici bebe zararlı. Eve alma çocuklara da verme. Bizim dr. hipp in bebe biskuvisini vermişti. Cici bebede kimyasal şeker var dedi. Doğal değil. Hipp in biskuvisi şekersiz. Sende yiyebilirsin besleyici organik
Yaa hep onu alıyordum normalde bu canavarlar yemiyor iyi mi. Neyse onu almaya devam edeyim alışırlar napim. Öbüründen niye almadın diyo çok bilmiş kızım

Nasıl geçti görüşmen canım?

Yok canım ne sallaması. olacak olacak

Hadi vur bakalım, senelik di mi

yok bir aylık.... eylül ayı bayramdı tatildi vakit olmuycan boşuna para vermiyeyim dedim.... eylülden sonra belkim bfite yazılırım o biraz daha pahalıcana.... instagramdan takip ediyorum manyak çalışıyorlar..... yarım saat ama öldürüyolar insancıkları.....

Kolaymış canım

Kolaymış canım
Yaa hep onu alıyordum normalde bu canavarlar yemiyor iyi mi. Neyse onu almaya devam edeyim alışırlar napim. Öbüründen niye almadın diyo çok bilmiş kızım
Artık markette satmıyorlarmış. Yada bitmiş

Tatlım o bütün gün attığım adım, hareket vs. Sporlarım buna dahil. Ya ben günde 1,5 saat belki oturuyorum belki oturmuyorum inanki. Mesela dün yaklaşık 1,5 saat havuzdaydık çocuklarla. Giydir çıkar çanta hazırla sonra oyna sonra banyo yaptır sonra kurut sonra yedir Ve bu sonralar böyle devam edip gidiyor
Sürekli bir yemek yap, mutfak topla, ortalık topla vs. O yüzden yani. bileğimdeki harekete göre hesaplıyor. Ben günü yetiştiremiyorum kendime valla. Az geliyor zaman yaaa(( öğlen ayrı akşam ayrı yemek çocuklara, e bizim menülerde ayrıldı tabi şimdi onlardan. Ben mutfaktan çıkamıyorum kızlar. Bazen diyorum ki bende mi sorun acabaaaa?

Ekledim favorilere artık müsait bi vaktim olursa yaparım
Çünkü zararlı şeyler çok lezzetli

Senin metabolizmayı üniversitede ders olarak okutcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…