- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.741
En gececi sen çıkmışsın aramızda ördekcim yaaa, yazık sana
Valla bı iç bacak eritmek için dün squatgirl ün bir videosunu buldum YouTube da. İlgilenenlere de ayrıca duyrulur. 12 dk. Günaşırı yapmayı planlıyorum canım, link atıyorum dursun bit kenarda kullanırsınız belki
Yaa hep onu alıyordum normalde bu canavarlar yemiyor iyi mi. Neyse onu almaya devam edeyim alışırlar napim. Öbüründen niye almadın diyo çok bilmiş kızımCici bebe zararlı. Eve alma çocuklara da verme. Bizim dr. hipp in bebe biskuvisini vermişti. Cici bebede kimyasal şeker var dedi. Doğal değil. Hipp in biskuvisi şekersiz. Sende yiyebilirsin besleyici organik
Ayyy deme deme zaten hiç aklımdan çıkmıyorlarNe alemsin Ferah. Nutella yada Cici bebe Ferah olsun senin adın
Nasıl geçti görüşmen canım?Günaydın
Ben içinde sadece peynirle seviyorum içine yağ koymuyorum pişirirken damlatiyorum ikinci krebede hiç yağ damlatmiyorum ben yağsız olanı yerim belki de yemem iş görüşmesine gidecem ya yürüyüşteyim dönüşte hazırlanır cikarim
Hadi vur bakalım, senelik di migünaydın kızçeler
spor salonuna yazıldım bu gün... akşama başlıyoreee :)) zalım yağların gözüne gözüne vurcem....
Yok canım ne sallaması. olacak olacakKızlar sabah erkenden kan vermeye gittim. Diyetisyen randevuyu 14 Agustos'a verdi. Cok yogunluk var. Ozamana kadar hedefim oncelikle şu 3 kilo fazlamdan kurtulup tekrar 73.3 olmak ki bir kac gun icinde olurum insallah.
Sonrada 69.9 olmak.
Cok mu salladım acaba?
Hadi vur bakalım, senelik di mi
Amaaannnn iyiki ineğin var yani nilgüş, benimde akşamları gelen bi öküzüm var ne olmuş yani, hhııhhhhhhEvet benim ineklerim var
Kolaymış canımEn gececi sen çıkmışsın aramızda ördekcim yaaa, yazık sana
Valla bı iç bacak eritmek için dün squatgirl ün bir videosunu buldum YouTube da. İlgilenenlere de ayrıca duyrulur. 12 dk. Günaşırı yapmayı planlıyorum canım, link atıyorum dursun bit kenarda kullanırsınız belki
Kolaymış canımEn gececi sen çıkmışsın aramızda ördekcim yaaa, yazık sana
Artık markette satmıyorlarmış. Yada bitmişYaa hep onu alıyordum normalde bu canavarlar yemiyor iyi mi. Neyse onu almaya devam edeyim alışırlar napim. Öbüründen niye almadın diyo çok bilmiş kızım
cici bebeye nutella mı sürsenAyyy deme deme zaten hiç aklımdan çıkmıyorlar
Amaaannnn iyiki ineğin var yani nilgüş, benimde akşamları gelen bi öküzüm var ne olmuş yani, hhııhhhhhh
Seviyom seni gııı
Tatlım o bütün gün attığım adım, hareket vs. Sporlarım buna dahil. Ya ben günde 1,5 saat belki oturuyorum belki oturmuyorum inanki. Mesela dün yaklaşık 1,5 saat havuzdaydık çocuklarla. Giydir çıkar çanta hazırla sonra oyna sonra banyo yaptır sonra kurut sonra yedir Ve bu sonralar böyle devam edip gidiyorya ben 45 dk'da 6000-7000 adım atmış oluyorum, tempolu ve aralıksız üstelikte. sende 13 bin küsür yazıyo. iphonun adım sayarı mı yanlış acaba? 20.000 adım için 3 saat falan aralıksız yürümem lazım mesela benim. hatta belki de 3 buçuk 4 saat
kızlar alternatifleri sunmuşlar, bi de benden gelsin, marketten sandviç ekmeği al, tam bugdaylı eline geçeni koy içine, al sana sandviç, çayla süper gider :) 2 yumurta haşla azıcık peynir domatesle ye, lorlu ya da beyaz peynir domatesli tost yap, kahvaltı en ideal yiyecek bulma alternatifi en yüksek öğün. en sevdiğim :)
jillian yapsan daha iyiydi. salonda leslie+jillian dan farklı ne yapçan ki? oraya gitmeye hazırlan ayakkabı bilmem ne üstüne bi de para vericeme parkta bol oksijenle yürürüm daha iyisalona karşıyım artık
ay ne güzel alternatifleeeer, 5 diyorum ben. tabi çeyrekte durabilirsem.
Amaaannnn iyiki ineğin var yani nilgüş, benimde akşamları gelen bi öküzüm var ne olmuş yani, hhııhhhhhh
Seviyom seni gııı
cici bebeye nutella mı sürsen
Ekledim favorilere artık müsait bi vaktim olursa yaparımEn gececi sen çıkmışsın aramızda ördekcim yaaa, yazık sana
Çünkü zararlı şeyler çok lezzetliYaa hep onu alıyordum normalde bu canavarlar yemiyor iyi mi. Neyse onu almaya devam edeyim alışırlar napim. Öbüründen niye almadın diyo çok bilmiş kızım
Senin metabolizmayı üniversitede ders olarak okutcaklarKızlar sabah erkenden kan vermeye gittim. Diyetisyen randevuyu 14 Agustos'a verdi. Cok yogunluk var. Ozamana kadar hedefim oncelikle şu 3 kilo fazlamdan kurtulup tekrar 73.3 olmak ki bir kac gun icinde olurum insallah.
Sonrada 69.9 olmak.
Cok mu salladım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?