- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.821
Allah'tan ev Amerikan mutfak su almak için fazla yorulmuyorum şaka bir yana yarın daha sıcak olacak artık su tankeriyle gezeriz
Duşun altına bir sandalye atıp orada sıcağın geçmesini beklemek gerekecek böyle giderse :)
Bir meyve tabağı, bir soğuk içecek ister misiniz acaba :)))))Sauna niyetine salonda otur yeterince terleyince banyoya geç bı kese at boşa gitmesin
Bir meyve tabağı, bir soğuk içecek ister misiniz acaba :)))))
Bu arada mümkünse tabağı biscolata reklamındakiler getirsin onları bulamazsan barış Arduç ta olurBir meyve tabağı, bir soğuk içecek ister misiniz acaba :)))))
Bence de ben yürüdüm tansiyon fırladı havanın kararması mi bekliyorum akşam yürüyüşü için eve gelince olctum 17/10 olmuş
Bu arada mümkünse tabağı biscolata reklamındakiler getirsin onları bulamazsan barış Arduç ta olur
Duşun altına bir sandalye atıp orada sıcağın geçmesini beklemek gerekecek böyle giderse :)
Bunlar kendi kendine yorucu oluyor. Birer tane tellak oneriyorum ben kese için. Hamur gibi yoğursun biziSauna niyetine salonda otur yeterince terleyince banyoya geç bı kese at boşa gitmesin
Buzlu meyve olsunBir meyve tabağı, bir soğuk içecek ister misiniz acaba :)))))
Ama benim bugün Bon Jovi aşkım depreşti jon bon jovi getirsin. Adam şarap gibi yaşlandı ama hala çok yakışıklı yaaa..Bu arada mümkünse tabağı biscolata reklamındakiler getirsin onları bulamazsan barış Arduç ta olur
Evet buzlu iyi olurBuzlu meyve olsun
Bende 1500 falan olur. Ben adamı 500mden görünce tansiyon 20 olmuştu.Canım aman dikkat, çok yükselmiş cidden.
Bana Kıvançta uyar
Benim de tansiyon 20 falan olabilir o zaman yalnız
Ben de geldim buradayım ama sanırım şu an sadece ben varım :) 72 den önce bana çanta hazırlamak haram. Onun için oturup bir çay kahve içeyim ben :)
Hayaller hayatlar Allah herkese gönlündeki ni versinAma benim bugün Bon Jovi aşkım depreşti jon bon jovi getirsin. Adam şarap gibi yaşlandı ama hala çok yakışıklı yaaa..
Amin. Akşam evdeki öküzümüzle idare edeceğiz artıkHayaller hayatlar Allah herkese gönlündeki ni versin
Ben gene mi kaçırdım nereye gidiyosun kız :)
Bizim bugün evlilik yildonumumuz ama o Ankara'daAmin. Akşam evdeki öküzümüzle idare edeceğiz artık
Hahahaaaa kız 2 günlüğüne gidiyorumSen gitme tatile ben gideyim. 5dk da 3 valiz hazırlarım. Sende yorulmasın
Meyve için ananas veya şeftali verebiliriz. Bonkör günümüzdeyiz üstüne tarçın bile dökeriz. İçecek için tarçın zencefil ve limon ile kaynatıp hazırladığımız dolaba attığımız suyu verebiliriz. Beğenmediniz mi? Kakaolu ya da Hindistan cevizli soya sütü de veririz :)Hic fena olmazmenüde ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?