- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.841
Hmmm getiririz tabii herşey mümkün ama onu sizden önce gelenler yedi. taze bitti. Bir dahaki sıcaklara artık :)Bu arada mümkünse tabağı biscolata reklamındakiler getirsin onları bulamazsan barış Arduç ta olur
Ben hepsinden ortaya karışık alayımMeyve için ananas veya şeftali verebiliriz. Bonkör günümüzdeyiz üstüne tarçın bile dökeriz. İçecek için tarçın zencefil ve limon ile kaynatıp hazırladığımız dolaba attığımız suyu verebiliriz. Beğenmediniz mi? Kakaolu ya da Hindistan cevizli soya sütü de veririz :)
Madem öyle havalar serinleyene kadar tüm kıvanç ları derin dondurucuya attık sakladık :)Canım aman dikkat, çok yükselmiş cidden.
Bana Kıvançta uyar
Benim de tansiyon 20 falan olabilir o zaman yalnız
Serin sulara pek yakınım ama bebe sağolsun evde birlikte pişiyoruzHâlâ çok sıcak saat kaç oldu. 1 damla serinlemez mi hava? Atın beni kızgın kumlardan serin sulara yanıyorum
Ayy ben senin fotoya yorum yapacaktım bak bon jovi diyince aklıma şimdi geldi. Ya yemin ediyorum kafa kalmadı. Rockçı mısın sen de benim gibi?Ama benim bugün Bon Jovi aşkım depreşti jon bon jovi getirsin. Adam şarap gibi yaşlandı ama hala çok yakışıklı yaaa..
Yaa off söylemiştin tabi ki. Aklın benim ilk cocukla birlikte tamamı gitti heralde yaaAnacuğuma gidiyorum, çok uzak sayılmaz 100 kilometrecik
İşte en masum, en mümkün istek.. Sanırsın ki diyettesiniz efendim :) Hemen geliyor :)Buzlu meyve olsun
1 kadeh şarap 1,5 dilim ekmek hesabı ona göre yap :)Ama benim bugün Bon Jovi aşkım depreşti jon bon jovi getirsin. Adam şarap gibi yaşlandı ama hala çok yakışıklı yaaa..
Okeeyyy bebeyim
Sen gitme tatile ben gideyim. 5dk da 3 valiz hazırlarım. Sende yorulmasın
uyudunuz mu gııı aa aaaaaaa benim kaderim hep yalnızlık zannımca.... kara bahtım kör talihim.... sizde gidin siz de siz deee
ben de form çayımı içiyim bari kimseler yokkene........
ay bi tarttılar beni 70 kg çıktım... herkezin için 70 sin dediler bana.... ohhooooo bu vermiş halim diyemedim
ayyy iyiki gitmişim kızlar çok mutluyuuuum inşallah başarırım...
Hadi tebrikler betüş, beslenme programına da uy da güzelce sonuç al inşallah :)
Benimki yüksek lisansı bitirdi. Doktora yapıyor bu konuda. Kimse onunla yarışamaz; bu akşam tavan yaptık.Bizim bugün evlilik yildonumumuz ama o Ankara'da
Ama yanımda olsa odunluk ve okuzluk konusunda seninki ile yarışır
Burcu ne ki Arslan mi yoksaBenimki yüksek lisansı bitirdi. Doktora yapıyor bu konuda. Kimse onunla yarışamaz; bu akşam tavan yaptık.
Ooo..süper.Meyve için ananas veya şeftali verebiliriz. Bonkör günümüzdeyiz üstüne tarçın bile dökeriz. İçecek için tarçın zencefil ve limon ile kaynatıp hazırladığımız dolaba attığımız suyu verebiliriz. Beğenmediniz mi? Kakaolu ya da Hindistan cevizli soya sütü de veririz :)
Eskilerden bir ben kaldım birde erkin koraySerin sulara pek yakınım ama bebe sağolsun evde birlikte pişiyoruz
Ayy ben senin fotoya yorum yapacaktım bak bon jovi diyince aklıma şimdi geldi. Ya yemin ediyorum kafa kalmadı. Rockçı mısın sen de benim gibi?
Yaa off söylemiştin tabi ki. Aklın benim ilk cocukla birlikte tamamı gitti heralde yaa
Şarap kalsın ama jon gelsin olmuyor mu1 kadeh şarap 1,5 dilim ekmek hesabı ona göre yap :)
Bence de benim adimda Ayşe belli olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?