- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.041
Eline sağlık canımT turkcedersidefterimcom sende girebiliyomuşsun listeye tarih kurtarıyo. bundan sonra daha azimli olmanı bekliyoruz :)
Tahmin ettiğimden daha güçlüymüşüm ya ben aşı yapılırken bakamam sanıyordum da baktım baya :) annemle birlikte gittik o diyor ben bakamam diyeOda doğru aşı bebek anne en tehlikeli 3'lü
T turkcedersidefterimcom sende girebiliyomuşsun listeye tarih kurtarıyo. bundan sonra daha azimli olmanı bekliyoruz :)
evetheyecanlandın dimi
Artık 5 simit yiyemezsinAa şu an listede miyim ?:)
Artık 5 simit yiyemezsin
5 kere jillian yaptırırım bak ona göre
İyi hadi bu azimle bırakma bakalım
Ay form çayları bağırsak florasını bozuyor ona göre çok kullan ma
Oda doğru aşı bebek anne en tehlikeli 3'lü
Aa şu an listede miyim ?:)
Hain anayım benbir de ben varım.... yazık bebeye gene iğne yaptırtmış.....
Haftaya sen de giriyorsun canım :)ben de listedeyim sanırım demioleeey
Ayy günaydın bile yazmamışım
Tünaydın o zamaan
Sabah aşı telaşıyla apar topar çıktık sağlık ocağına gittik. Ne menem aşıymıș şu bcg, kaç gündür yaptıracağız sağlık ocaklarının aşıyı açmasını bekliyoruz.
Benim tartım olmadığı için tartılamadım. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum :)
Ama listedekilerin çoğu sabit gibi, ona bi çözüm bulsaydık keske
Eline sağlık canım
Tahmin ettiğimden daha güçlüymüşüm ya ben aşı yapılırken bakamam sanıyordum da baktım baya :) annemle birlikte gittik o diyor ben bakamam diye
Artık 5 simit yiyemezsin
5 kere jillian yaptırırım bak ona göre
Peki:)) jillian ne ki ? :)
Hain anayım ben
Haftaya sen de giriyorsun canım :)
laflara bakkkkkeskiden yarışmamış olsaydın seni de alırdık listeyehaftaya batırma ama.
anne olunca görünmez güçlerin ortaya çıkıyorEline sağlık canım
Tahmin ettiğimden daha güçlüymüşüm ya ben aşı yapılırken bakamam sanıyordum da baktım baya :) annemle birlikte gittik o diyor ben bakamam diye
Hee bence de baska bi yolunu bulsunlar, cok hoş bi sey degilvah zavallı Umut paşa... doğduğuna pişman oldu çocukceğiz.... şu iğnenin kolayını niye bulamıyolar ki..... teknoloji ilerledi nereye ilerledi... hala iğne.... insan haklarına aykırı.... geçmiş olsun paşama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?