- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.061
Tabi bi arkamda pelerinim eksikanne olunca görünmez güçlerin ortaya çıkıyor
Hee bence de baska bi yolunu bulsunlar, cok hoş bi sey degil
Baktım valla kolunu tutmam gerekiyordu, yanlış bi sey olup Allah korusun zarar gelmesin diye bakiyosun mecbur :)
yalnıız jillian spor salonundan daha zor....
Kaynamamışsın. Ben yüzüne vurmak istemedim ama bak T turkcedersidefterimcom vurdu yüzüne yüzünekaynamamış mıyım araya
çok geçmiş olsun.... haber falan izlemedim hiç dün... sabah biraz gördüm tv de.... fena Allah ın hikmeti ya işte ne kadar da aciziz aslında....
Geçmiş olsun en azından size bir şey olmamış ..
Yok kız biz bakicidan dolayı taşınacaktık ya... şantiye hazır savaş yeri gibiyken kaçar ev bakarım diye düşündüm ama koca şantiyede taş üstünde taş kalmamış bizim ofis binası taş gibin duruyooolydznp kendi eviniz miydi ne olacak şimdi kiraya mı çıkacaksınız....
Sağol canım. Çok şükür mesai bitimine denk geldi.Geçmiş olsun en azından size bir şey olmamış ..
Ama ne güzel vermişsin işte az kaldı. 200gr sonra gelsin 75lerKozlar bende 76.1 çıktım yine goremesim 75i biri benide ekler mi
1kg baklavaKesinlikle :)) Cok guzel fikir. Cuma günü bakalim hangimiz birinciyiz. Ücumuz de 65ten aşagisini goruruz insallah :)) Gaza geldim. Ödül ne ? :))))))) @wendigo @lalemisal
Bizim ev sağlam çok şükür. ALLAH korusun.lydznp Sizin evin mi catisi ucmus. Orasini anlamamisim.Tekrardan gecmis olsun. Siz iyisiniz degil mi?
MüshilKızlar 5 gün oldu wc sorunum var hemen çözüm olacak bir şey var mı
ay gülme karnım davul gibiKaynamamışsın. Ben yüzüne vurmak istemedim ama bak T turkcedersidefterimcom vurdu yüzüne yüzüne
Öyleyiz tabiki. Yapabileceğimiz hiçbirşey yok. Yalnız balkonda çamaşırlar vardı hiçbirşey olmamış ve kurumuşlar.
Yok kız biz bakicidan dolayı taşınacaktık ya... şantiye hazır savaş yeri gibiyken kaçar ev bakarım diye düşündüm ama koca şantiyede taş üstünde taş kalmamış bizim ofis binası taş gibin duruyooo
Sağol canım. Çok şükür mesai bitimine denk geldi.
Ama ne güzel vermişsin işte az kaldı. 200gr sonra gelsin 75ler
1kg baklava
Bizim ev sağlam çok şükür. ALLAH korusun.
Müshil
teşekkür ederim canımistanbul dün gerçekten doğal afet yaşadı ya geçmiş olsun etkilenen herkeselydznp
Sorma kız benimde öyle. Dün akşam biraz gerildim. Sabah minibusten indigim yerde börekçi vardı. Oradan yağlı yağlı börek yiyerek intihar etmek istedim. Ama neyse yağsız bir tost ile kurtardım durumu. Ama karnım şişti. Tost şişkinlik yaptı sanıyorumay gülme karnım davul gibi
iyi hadi börek daha fena vicdan azabı yapardıteşekkür ederim canım
Sorma kız benimde öyle. Dün akşam biraz gerildim. Sabah minibusten indigim yerde börekçi vardı. Oradan yağlı yağlı börek yiyerek intihar etmek istedim. Ama neyse yağsız bir tost ile kurtardım durumu. Ama karnım şişti. Tost şişkinlik yaptı sanıyorum
rejim yapmak çok sıkıcııııı
Biz rejim yapmiyoruz ki :)))) Biraz daha az yiyoruz :))))
aldığımız kadar kolay verebilsek sıkıcı olmayacakta çok zor veriliyorrejim yapmak çok sıkıcııııı
Ozlemisim jillian'ı. Varmı benimle birlikle yapmak isteyen?jillian bir hayat felsefesidir anlatılmaz yaşanır dermişim :)))
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997
özlediği şeye bakOzlemisim jillian'ı. Varmı benimle birlikle yapmak isteyen?
Eski ben olsam yapardımOzlemisim jillian'ı. Varmı benimle birlikle yapmak isteyen?
Bugün spor günüm ama haftasonu yapmak istiyorum.şimdilik beşlik simit gibi yatıyorumOzlemisim jillian'ı. Varmı benimle birlikle yapmak isteyen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?