Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hosgeldin tombisim..
spor hakkinda yazdiklarina ben cevap veremiyecegim canim cünkü bir bilgim yok.
lahanayida kismetse persembeden itibaren yapacagim ben ... hala bes gün diyetini yapiyorum ben ama bugün son günümdü.

reyhan ablacım sana özelden mesaj attım bu arada ona da bak
kalliste eski elbisesinden bahsetmişken benim de ilk üniversiteye gittiğimde annemsiz aldığım ilk pantalonum vardı nasıl severdim çok da yakışırdı 38 bedendi ve bol geliyordu ben ne zaman kilo almaya başladım o elbisemi sakladım verince giyecem verince giyecem diye 2000 yılında aldıydım çok severek annem her dolap operasyonunda bunu da verelim bunu da verelim dediydi verdirtmediydim ama geçen aklıma düştü aradım bulamadım vermiş herhalde birine nasıl üzüldüm ben de onu hedef yapmıştım kendime şimdi başka bir hedef bulmalıyım

ben de lahanadan vazgeçtim normal diyet yapmaya karar verdim napıyım herşeyden istiyor canım eskisi gibi kararında yiyecem ve öyle verecem inşallah kiloları artık boğazıma da söz geçirebiliyorum bi kaç haftadır dur durak bilmiyordu şimdi iyiyim şükür inşallah veririm

reyhan abla burdasın diye konuşup duruyorum burdasın demi
eşim yok onu bekliyorum ve cumartesiden beri özledim burayı hasret gidermeye çalışıyorum o gelene kadar bir elimde de su şişem

reyhan abla gitmiş kalliste gelmiş hoşgeldin kallistecim benim çene açıldı konuşup duruyorum ben de kimseler yok

slm kızlar hyrsıyla başladım lahanaya
1 kase içtim daha acılıda yaptım
taze nane yaprakları koydum içine
lezzeti güzel
bakalım nolucak
a e olun..
banucuk sonunda başlayabilmişsin hadi kolay gelsin..
ya bu arada bu gün tansaşa uğradım lahana doluydu arayıp bulamayanlar bakabilir..

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
birazda ben naz yapim nolcak ya kallisim
hahahahaha. allah seni napmasin güldürdün beni..naniknanik
opuyorumnanaktanŞeniz

tombilim senin metabolizman güzel işliyor en iyisini yapmışsın lahanadan vazgeçmekle..
spor konusunda yorum yapamıyacağım canım üzgünüm..

geçen yılda ben spora giderken kol için bir alet vardı ağırlık kaldırıyordu ama kaldırırken anlamıyordun ağırlığı ... hoca öğle tatilindeydi bayağı bir ağırlık takmıştım hoca nasıl koşturuyor koridordan sesini duymuş ....birdenbire kas doldurursun kollarını yapma dedi... yani diyeceğim şu ki herkes ayrı telden çalıyor bilmiyorumkismile bir uzmana sormalısın diyeceğimde nerden bulacaksın:1closedeyes:

reyhan abla gitmiş kalliste gelmiş hoşgeldin kallistecim benim çene açıldı konuşup duruyorum ben de kimseler yok

yaz şekerciğim yaz reyhan ablada sızlansın dursun:roflol::roflol:

anlat balım kallistene ne varsa dök içini:roflol::roflol:

reyhan abla ohhhhhhhihoyyyt sen gitmişsin bak biz gelmişiz lülülülülülü

benimde eşim işyerinin halı saha sezonu başladı alel acele yemek yedi çıktı izlemeye...

yahu kaç gündür acaip ızdırap verici bir görev üstlendiminternetten yemekler için servis seçenekleri topluyorum yüzlerce yemek fotosuna bakmak zorunda kalıyorum:çok üzgünüm: ama çok hoş şeyler buldum... salata fotoları ekliyim size :roflol:

ay ay yemek sohbeti allahim karnim nasil guruldadi duydunmu ordan kallisim..?
ben ilk ve son resmi alayim .cokacimcoook
ya ben biber hastasiyim hergün biber kizartmasi yiyebilirim

reyhan abla burdasın diye konuşup duruyorum burdasın demi
eşim yok onu bekliyorum ve cumartesiden beri özledim burayı hasret gidermeye çalışıyorum o gelene kadar bir elimde de su şişem

tombisim havayi güzel buldum giremiyorum iceri. yarindan itibaren yine yagmur yagacakmis. bikana kadar oturdum bahcede sallandim uyudum dinlendim

kocaman bir kova sütlü kahve ictim..delikafadulden ohhhhhh beeeeee. süt serbest diye..
ama bitti bugünlük bukadar. yarin bakalim nasil gececek.
kocaman iki tepsi sandvic ve simitler pralineler bilmemne
4 cesit pasta oldugunu biliyorum en azindan. 4 sise köpüklü sarap. kocaman bir kase vodkali bowle
ben ne halt edeyim kallisim izinmi alsam yarin ne.eyvahedigeldismile

reyhan ablacım ya nolursun ye iç ama alkolu az al ablacım yaa bak boşa gider biliyorsun ki çok üzülürüz sonra.. alkol aşırı yükleme yapıyor görünmüyorda hani ağır yemek gibi olmuyor anlamadan gidiyor ama aşırı kalorili sen buna dikkat et yeter sanırım... yiyeceklerden de tadımlık tadımlık yaparsın sorun olmaz...

ablam yemek fotolarını sorma yüzlerce bulup yazıcıdan çıkarttım defter yapıyorum ablama giderken götüreceğim orda aşçı abimle mezelerde filan salatalarda servis yaparken yararlanırız diye düşündüm...

bardak getirmiş yine eşim ahh ben nasıl gideceğim bilmem yarında viski ve rakı bardağı gelecekmiş sonra tamamdır... şu ana dek 300 filan oldu sanırım trende yük vagonu varmı ki bilmiyorum hiç öyle gitmedim, ablam gardan alır sorun olmaz ama bakalım artık kara kara düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…