- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.361
:roflol::roflol::roflol: buna koptum yahu sen çok yaşa iyimi :roflol::roflol: ben hepinizden azcık daha güzelim ama :roflol::roflol:sen benden biraz daha güzelsin
senin yüzünden dedikoducu oldum çıktım heee herkese senin ağzınla anlatıyorum yazdıklarıısempatiksalakcinni çikolatımada yazayım...mesaj sayım 50 olmadan atamıyorum.. ah olsa çoktan dökmüştüm seceremi kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: buna koptum yahu sen çok yaşa iyimi :roflol::roflol: ben hepinizden azcık daha güzelim ama :roflol::roflol:
senin yüzünden dedikoducu oldum çıktım heee herkese senin ağzınla anlatıyorum yazdıklarıısempatiksalakcinni çikolatımada yazayım...
sanada özelden bir şey soracağım günlükle ilgili ama sen madem özel yazamıyorsun bana burdan evet yada hayır yazarsın...
her ikisini de o kadar çok isterim ki anlatamam Şeniz
hatta konuyu da tamamen silebilirsen süper olur..onu da ötekinle beraber tarihe göm.. kötükedihüso
herkese gönderdiğin mesajı bana da özelden yazsana merak ettim
herkese tek tek yazdım valla özet geçtim şimdi sanada yazamam boş anımdada sana yollarımkaydirigubbakcemile3
konu tamamen silinemez bu yasak ama yavaştan yavaştan bir şeyler yapmaya çalışırım...
opuyorumnanaktan hoşgeldin bijom nasıl geçti yolculuk... annende geldi değil mi seninle...opuyorumnanaktan
aman ablam yarın dikkat et nolursun sonra üzülürüz...selamun aleykum..zemuszemus
nasilsiniz keyifler iyi gibi masallah.. aman allah daha iyi etsin..
benim bes gün diyetimin son günü.. süt yogurt günüm. sabah tartilir yazarim kilomu.
yarin iki tane yas günü var allahim ben abartmadan bu verdigim kiloyu biraz tutabilsem cok iyi olur yaaaa
bardak isi halloldumu kallisim? gidiyormusun ablana ?
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sen bi tanesin :gitme: çok duygulandım ya.. bijiom da çok uğraştı sağolsun ama konu silinmiyormuş.. bi daha da zaten.. olmadı..
hava muhtesem ben biraz bahcedeyim
yok kallisim istanbuldayım hala. annem bana elbise dikiyor ben de yanında takılıyorum. arada giydiriyor ölçüyor bişeyler yapıyor evden de kımıldayamıyorum :) yarın gece çıkıcam yolla Allah izin veririse.. annm hafta sonu gelecek.
söyledim dedi ki ben sana o modeli teklif ettim ama sen kabul etmeidn dedi :roflol:tamam bijom annene selam o zaman canımcım...
annenin bir saatte bir kaç tane dikebileceği bir model söyliyeyim mi kaydirigubbakcemile3 kumaşı gözğsünden aşağı boy ölçsün ve lastik taksın veya büzgü yapıp gözüğs kısmına biye geçirsin sonra iki tane ince askı.. ister içine atlet tipi ister normal tshirt giy istersende hiç bir şey giyme evde bile çok rahat edersin...
söyledim dedi ki ben sana o modeli teklif ettim ama sen kabul etmeidn dedi :roflol:
ben gelince herkes gidiyor :bbo:naniknanik:jeyyar:
reyhan abla yeni üye gibi naz yapma :roflol::roflol: ben de şimdi yazayım bari:roflol:
"ben gelince herkes gidiyor poffff"
:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?