Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

senaristim seni buralarda görmek katılımda olduğunu bilmek ne kadar büyük mutluluk anlatamam çok seviniyorum Allah neşeni muhabbetini arttırsın canım öpüyorum seni :))

sen benden biraz daha güzelsin
:roflol::roflol::roflol: buna koptum yahu sen çok yaşa iyimi :roflol::roflol: ben hepinizden azcık daha güzelim ama :roflol::roflol:

mesaj sayım 50 olmadan atamıyorum.. ah olsa çoktan dökmüştüm seceremi kaydirigubbakcemile3
senin yüzünden dedikoducu oldum çıktım heee herkese senin ağzınla anlatıyorum yazdıklarıısempatiksalakcinni çikolatımada yazayım...

sanada özelden bir şey soracağım günlükle ilgili ama sen madem özel yazamıyorsun bana burdan evet yada hayır yazarsın...

her ikisini de o kadar çok isterim ki anlatamam Şeniz

hatta konuyu da tamamen silebilirsen süper olur..onu da ötekinle beraber tarihe göm.. kötükedihüso

herkese gönderdiğin mesajı bana da özelden yazsana merak ettim

herkese tek tek yazdım valla özet geçtim şimdi sanada yazamam boş anımdada sana yollarımkaydirigubbakcemile3

konu tamamen silinemez bu yasak ama yavaştan yavaştan bir şeyler yapmaya çalışırım...

selamun aleykum..zemuszemus
nasilsiniz keyifler iyi gibi masallah.. aman allah daha iyi etsin..
benim bes gün diyetimin son günü.. süt yogurt günüm. sabah tartilir yazarim kilomu.
yarin iki tane yas günü var allahim ben abartmadan bu verdigim kiloyu biraz tutabilsem cok iyi olur yaaaa
bardak isi halloldumu kallisim? gidiyormusun ablana ?

herkese tek tek yazdım valla özet geçtim şimdi sanada yazamam boş anımdada sana yollarımkaydirigubbakcemile3

konu tamamen silinemez bu yasak ama yavaştan yavaştan bir şeyler yapmaya çalışırım...

sen bi tanesin :gitme: çok duygulandım ya.. bijiom da çok uğraştı sağolsun ama konu silinmiyormuş.. bi daha da zaten.. olmadı..

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan hoşgeldin bijom nasıl geçti yolculuk... annende geldi değil mi seninle...

aman ablam yarın dikkat et nolursun sonra üzülürüz...
bardak işi tam bitemedi ablacım bu akşamda iş çıkışı bakacak eşim bir posta bu gün gelebilir yarınada son olurmuş sanırım cumaya en geç cumartesi giderim cumartesi gitmem lazım artık müşteriler sormaya başlamış.. bihterde yarın için çatal kaşık işini halledecekti.... kolay olmuyor ki eve bile bir takım alırken düşünüyoruz oraya alırken ne alınırsa 100 tane diye konuşuyoruz kaydirigubbakcemile3

sen bi tanesin :gitme: çok duygulandım ya.. bijiom da çok uğraştı sağolsun ama konu silinmiyormuş.. bi daha da zaten.. olmadı..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hava muhtesem ben biraz bahcedeyim

ablacım burada çok sıcaktı bu gün hava ama sıcağın arkasından nasıl bir yağmur yağdı dönerken sırılsıklam oldum...bilmiyorumkismile

yok kallisim istanbuldayım hala. annem bana elbise dikiyor ben de yanında takılıyorum. arada giydiriyor ölçüyor bişeyler yapıyor evden de kımıldayamıyorum :) yarın gece çıkıcam yolla Allah izin veririse.. annm hafta sonu gelecek.

tamam bijom annene selam o zaman canımcım...
annenin bir saatte bir kaç tane dikebileceği bir model söyliyeyim mi kaydirigubbakcemile3 kumaşı gözğsünden aşağı boy ölçsün ve lastik taksın veya büzgü yapıp gözüğs kısmına biye geçirsin sonra iki tane ince askı.. ister içine atlet tipi ister normal tshirt giy istersende hiç bir şey giyme evde bile çok rahat edersin...

söyledim dedi ki ben sana o modeli teklif ettim ama sen kabul etmeidn dedi :roflol:

söyledim dedi ki ben sana o modeli teklif ettim ama sen kabul etmeidn dedi :roflol:

:roflol::roflol: ay yazık yaaaa kadıncağıza eziyet etmişsin kaydirigubbakcemile3
aslında düşün bence dediğim gibi hiç olmasa ev kıyafeti olur yazın çok sıkıntı çekeceksin sıcaktan çünkü....

slm kızlar hyrsıyla başladım lahanaya
1 kase içtim daha acılıda yaptım
taze nane yaprakları koydum içine
lezzeti güzel
bakalım nolucak
a e olun..

merhabalar kızlar kaç gündür internetimde problem vardı bugün halloldu ben de sabahtan beri kpss ye başvurmak için çabaladım durdum daha yeni oturdum diyebilirim herşeyim ters gitti çünkü nasılsınız bakalım neler yaptınız ben yokken senarist arkadaşımız da mı bize katıldı pek bakamadım gerilere ama senin mesajını okudum kallisim hadi bakalım ben inanıyorum sen bir ay içerisinde gireceksin o elbiseye
candyye ne olmuş neden gelemeyecekmiş onu da anlamadım lahanalara başlanmış kolay gelsin güzeller ben başlayamadım bu hafta lahanaya ama abartmıyorum iyi gidiyorum ama üzüldüğüm tek şey spora gidemiyorum vakit olmuyor ben de evde yapmaya çalışıyorum hareketlerimi bi de biri bana orda şey dedi hani ben ilk önce fitness yapcam sonra yüzcem demiştim ya olmaz dedi fitnessle kasların sıkışıyor hemen arkasına yüzersen yüzme de gevşer kaslar sakatlanabilirsin demişti doğru mudur sizce bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…