Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

300 bardakmi?
canim keske arabayla gittiginiz zaman olsaydi bardak isi. böyle cok zorlanirsin. yalnizmi gideceksin?

hepsini götüremem zaten ablacım.. eşim izine çıkamıyor ki çıksa offf..
evet 300 filan var şimdilik valiz çanta koli ve varsa çıkarttım dediğim gibi yük vagonu varsa sorun olmaz soracağım artık ona göre hareket ederim burdan eşim yükler ordanda ablamla aldırırız.. bakalım artık...

yalnız gideceğim ablam kızların balosu var sınavları var çok sıkı.. ayçanın cuma bitiyor okulu sonra bir kaç hafta ara ara sınavları var o da tatile çıkınca kursa gidecek işte bar için... herkesin görevi var zamanı var ben yalnız kaldım şimdi :))

ah ablam inşallah bu hafta sonu alınır müşteri bakalım kısmet...

ya ablacım ben sana bir şey diyecektim dur foto ekliyimde sorayım yada link veriyim..

ablacım bu yemek resimlerini araştırırken bir tabak gördüm servis için çok hoşuma gitti ama türkiyede hiç görmedim ben bu güne dek bundan.. ebayda var fiyatlarıda çok uygun fakat türkiyeye kargo ücreti bir tabak için 40 dolara filan geliyor... sen alman ebayda görürsen veya başka sitede ablacım link verebilirmisin alman ebayda nasıl arayacağımı bilemedim...

http://cgi.ebay.com/OLD-vintage-dev...ultDomain_0&hash=item230756fa1b#ht_500wt_1154

http://cgi.ebay.com/Henn-Pottery-Co...ltDomain_0&hash=item23075b5836#ht_3685wt_1137

AY COK GÜZEL GÖRÜNÜYOR.. gercekten cok sik..
ben bir sayfa buldum tam isinize yariyacak seyler va masa örtüsünden tut ne ararsan var dur sana özel yolliyayim

ya bi yumurta şeysi gördüm :gitme: göstermek istedim size :gitme: 100 mesajdan sonra diyo senağlama allahım ne kötü koyuyormuş insana :gitme: 2000 msjlı nick varken bununla uğraşmak

sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-mutfak-gerecleri-tabak-kase-tepsi-yumurta-servis-tepsisi/detay

eklersin başına canım bu şeyi link yapan h t t p : / / w w w

bu da var

urun.gittigidiyor.com/PRATIK-YUMURTA-SERVIS-TEPSISI_W0QQidZZ25104615

:icecream:

canım yumurta servis tepsisi diye ara google da kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
anti baktertiyelmiş.. bulaşık makinesinde yıkanabiliyormuş.. markası SABAN saban.com.tr den de bakabiliiisin hihoyyyt bulduk bulduk :lepi:

anti baktertiyelmiş.. bulaşık makinesinde yıkanabiliyormuş.. markası SABAN saban.com.tr den de bakabiliiisin hihoyyyt bulduk bulduk :lepi:

canımcım teşekkür ederim uğraşmış aramışsın kıyamam sanaolumunekankayizsmile

porselen olan çok şirin ama teklifi ve satışı kapanmış gerçi çok pahalı, yurt dışında ortalama 5 dolarken burda 50 küsür bilmiyorumkismile

diğeride plastik, sunumu ve görünüşü nasıl olur şimdi bilemedim ama denemek için 2 tane sipariş veriyorum şimdi güzelse eğer daha alırım..
canım çok sağol yaaaŞeniz

selam kızlar güzel grubum ne yapmışınız okuyayım dedim ama fazla okuyamadım birazdan çıkacağım gidiyorum izinli olarak,inşallah bir süre sonra görüşürüz tatil biraz uzun beni unutmayın:))dün gitmeden tatil alışverişi yapalım dedik baya yoruldum açamadım pc'yi,malesef akşama kadar uzayınca abartmadan kaçamak yaptım ama sonu ağır bir pişmanlık oldu hiç tavsiye etmem o kadar uğraştan sonra kendimize yaptığımız büyük haksızlık oluyor kaçamaklar ama mecbur kaldım(diyete devam edeceğim en azından kilomu sabit tutmaya çalışacağım,hepinizi tek tek öpüyorum diyetle kalın sağlıklı kalın:)))

önemli değil canım plastik olani gördüm ben porseleni farketmedim.. bilmiyorumkismile

beğenirsin inşallah kallisimm Şeniz

Sabahtan beri bin bir varyasyon ve kombinasyonla aradım kaydirigubbakcemile3

yumurta tabağı

dekoratif yumurta tabağı

yumurtalık (görmediğim kalmadı zaten bunda :sinifsinif: )

yumurta paleti

yumurta servis tabağı

en son yumurta servis tepsisi :lepi:

ben de alırım evlenince :hulya:

reyhan abla ben ıyıyım cok sukur.uzun zamandır kk ne gırmıyordum.diyet psikolojisinden uzakdım.bugunlerde bıraz kilo aldım.tekrar dikkat ediyorum.diyetisyenebasladım.sızler ne yapdınız diye bakayım dedim.öpüyorum hepinizi

canım güle güle git iyi tatiller hihoyyyt:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…