Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çavdar ekmeğine bayılırım missss gibi kokar.. o topiğe de yazdım zaten.. ama işte bugün bakıcam markete ekmek çeşitlerine.. kepek ekmeğine de bayılırım amam çavdar solladı onu kaydirigubbakcemile3 beyaz ekmek hiç sevmem ben hiç lezzetli bulmam yani insanlar nasıl yiyor şaşırıyorum :sm_confused: eskiden ben de yerdim ama bi kere çavdar ekmeği yemiştim 13-14 yaşlarındaydım oradan taşınana kadar hep çavdar ekmeği yemiştim.. o ne lezzet ya.. neyse yıllar sonra ilk kez geçen haftalarda çavdar ekmeğine dönüş yaptım işte.. ama şimdi bi durdum.. kaliteli bişeyler almam lazım.. içinde zararlı karışımlar olmasın.. bakıcam işte bu akşam..

anenin yöntemi süpermiş canım.. ben de şimdi kendime göre bana ne uyarsa ne biliyorsam harmanlayıp yapıcam..

temeli 5 günde 5 kilo diyeti destekleri Dr. Öz ve montinag+takımınızın paylaşımları+16 sayfalık bi internet çıktım var kk dan topladım zayıflamakla ilgili+spor

bakalım şimdi de olmazsa artık olmasın ben sağlıklı besleniyorum illaki ne kadar sürerse sürsün idealime kavuşacağım.. hedef tabi ki var amam stres yok :lepi:

fıstıklar selam... pc başında olmama rağmen gelipte yazamadım.. birazdan da dışarı çıkmalıyım... muhabbetinize katılamıyacağım üzgünüm ama takımın havası yerine gelmiş söylemeden geçmiyim dedim :))

keten tohumunu aktardan aldım canım 1,5 liraya.. yemekten önce ya da spordan sonra (bi alakası yok benim canım o zamanlarda istiyor) yoğurda katıp yiyorum.. bi öneri bağırsak problemim için biri önermişti.. öyle boshayallersmile

canım benim opuyorumnanaktan ben de bi havalandım kitabı okuyunca

keten tohumu özellikle kollarda aşırı selülite yol açıyor söylemedi deme çok yakın bir arkadaşım kullandı zayıfladı ama kolları öyle kaldı bende diyetin ilk zamanlarında hayatta kollarımda selülit bilmem ama sadece bir kaç hafta kullanmakla hemen kollarımda selülit oluşturdu ve kullanmayı kestim...

hoşgeldin ablacım işin olmasaydı gelseydin sende muhabbetimize ben canım namıdiyar senaristimizi bulmuşken kaçırmayayım sohbet edelim dedim sevindim takımın havasının yerine gelmiş bulmana gelecek tabiki kimin takımı zemuszemus opuyorumnanaktan

aman allahım almayayım o zaman keten tohumu zaten maşallah derin yarıklar halinde çatlaklarım var kollarımda bacaklarımda göbeğimde midemde heryerimde birde selülit çok kötü olur keten tohumunun kolestrole iyi geldiğini duymuştum ben ama tabi bilemiyorum detaylı bir bilgi sahibide değilim neyse şimdilik kalsın keten tohumu böyle fikir alışverisi çok iyi oluyor opuyorumnanaktan

haklısın canım stres yapmaya gerek yok elbet yavaş yavaşta olsa deneme yanılma yoluyla vericez bu kiloları kurtulmak şart spor olarak ne yapıyorsun yapabiliyormusun ben günde bir saat yürüyüşe başladım dünden beri ekstra bişeyler daha yapmak istiyorum ama nasıl olur nasıl vakit ayırırım bilemiyorum çokta zaman almayacak bişiyler olmalı ama spor bu zamanda harcamak geekiyor sağlıklı yaşam için varmı canım bir tavsiyen opuyorumnanaktan

sürekli kullanmadım sıkıntım olduğunda kullandım ama sürekli kullanmam önerildi bana bilmiyorumkismile üzüldüm şimdi bak.. işe yarıyordu sinamekiden kurtulacağımı ummuştum bi an..

sürekli kullanmadım sıkıntım olduğunda kullandım ama sürekli kullanmam önerildi bana bilmiyorumkismile üzüldüm şimdi bak.. işe yarıyordu sinamekiden kurtulacağımı ummuştum bi an..

direk olarak sinameki içme canım onun yerine barsak çalıştırıcı form çaylarından al içinde sinameki var ama direk olaarak kullanılmasından daha iyi bende mecburen hergün o form çaylarından içiyorum günde 2,5 lt su içiyorum ve kayısı müthiş birşey doğal olarak yaparsan daha iyi olur sinameki pek güvenilir değil çünkü opuyorumnanaktan

bak Dr. öz diyor ki diyet bilimsel değil sanatsaldır.. asla kurallı hatasız ya da mükemmel olamaz.. deneme yanılma yoluyla hareket edersiniz mükemmel bi yol değildir fakat mükemmel sonuca varırsınız :lepi:

canım spor olarak da Dr. Özün tavsiyelerine 3 gündür uyuyorum( kitabı üç gün önce aldım aklinialirimsmile ) günde en az yarım saat hiç bahanesiz yürüyün.. kocaman bi burgere saldırmanın bahanesini kabul ediyor ama yürüyüşü aksatmayı asla.. hiç bahanesiz diyor.. ben de hiç bahanesiz 3+16+3+16+3+16= 57 dk yürüyorum.. 3 dk olanlar düşük tempoda aktif dinlendiğim zamanlar (ne alakası var bilmiyorum ama terlemeyi de artırıyor bu şekilde dinlenmek sanki CADIARZU ) 16 dk olanlarda 4,4 km hızla dakika da 100-110 adım kadar.. yürüyüş bandım ve sauna eşofmanım var.. sauna eşofmanı da şiddetle tavsiye ediyorum.. böyle bi terleme olamaz.. tabi okumadım pek nette olumsuz bi durumu var mı ama sanmıyorum.. süper bişey.. sanki 1,5-2 saat yürümüş gibi terliyorsun

haftada 3 gün de egzersiz yapıyorum.. 3-4 hareketim vardı 10 dk sürüyordu yaklaşık hergün yapıyordum.. şimdi Dr. Öz ün programına döndüm haftada 3 gün 20 dk sürecek.. bugün o şekilde yapıcam.. egzersiz yaptığım günler yürüyüşümü 16+3+16 şeklinde 35-38 dk kadar yapıyorum..

ama dediğim gibi üç gün oldu buna başlayalı.. bu tempoya yani..

cosmopolitanın mayıs sayısını aldım DVD veriyodu ama kardeşimde kaldı DVD.. yarın gelecek o da.. hiç bakamadım yani bilmiyorumkismile dergi de bir iki hareket vardı onları yapıyordum şimdi Dr. Özün kitabında var.. evde tarayıcı var pc ye atar gönderirim resimlerini ben sana..

öyle işte.. boshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:

sağol canım iyi olur tabiki 10 dk ise çok iyi egzersizler bende yapabilirim yürüyüş çok faydalı canım bende geçen haftalarda bir haftalık yürüyüşte basenden 5 cm incelmiştim bu hafta ne olacak bilmiyorum ama inşallah yine bir incelme görürüm opuyorumnanaktan

merhaba hatunlar,
maşallah çok azimli arkadaşlar görüyorum aramızda... senarist , çok doğru düşünüyorsun. illaki hedefe ulaşmak için çabalamak ama stres yapmamak lazım,zira bana kilo aldıran şey strestir!

ben izmir seyahati sonrası ancak toparlanabildim. bugün tekrar diyetime başladım,spor olarak da yürüyüş yapacağım 1 ay,sonra değiştirmek lazım,vücut alışıyor. spor salonundaki üyeliğim bitmişti,yaz geldi,sıcakta salonda çalışılmıyor. eylül-ekim e kadar üye olmayacağm.koşu bandım var,arada onda,arada dışarda yürüyüp,kendi çapımda bölgesel hareketler yapmayı planlıyorum ben de...

yürüyüş stresi de azaltıyor kendini iyi hissediyorsun.. yürüyüşte bolca terle ve koşarak duş al.. insanı daha çok rahatlatan bişey var mı opuyorumnanaktan sonra tartıl.. güzel rakamlar görmesen de göreceğin günler olacağını bil.. rahat ol.. sakinleştirici almış gibiyim.. iki gün önceki halimden eser yok..

YENA nın da dediği gibi

"Zayıf Günler Göreceğiz" zemuszemus

bu arada sen çok güzelmişsin fotolarını gördüm ama yorum yapamadım 100 msj olmadığı için.. maşallah nazarımız değmesin.. ben de senin beyazınım bayanssulusmile sen benden biraz daha güzelsin

senarist çok şekersin sen, muhabbetin çok hoş kıız :)) teşekkür ederim güzel sözlerin için,ben de senin fotoğraflarını görmek isterdim..

evet yürüyüş en güzel spor kesinlikle. bugünden itibaren aksatmadan yapmam lazım yürüyüşümü.
dün en son 5 sene önce görüştüğüm bir arkadaşımla görüştüm,çok kilo almışsın dedi... çok üzüldüm

üzülme canım sen boşver.. sen yeni hayata adım attın.. neler atlattın.. kilo almandan doğal ne var..

bak Dr. Özün diyet kurtarma sloganı "uygun bi yerden bir U dönüşü yap"

biz bunu yaptık artık doğru yoldayız.. şaşacağız tabi bu yoldan ilah değiliz; ama uygun bi yerden U dönüşü yaparak bulacağız doğru yolu en nihayetinde.. bak geçen hafta takımca 2. de olmuşsunuz.. sen de bu hafta yürüyüşe başladın.. izinlisin gerçi ama olsun.. yakında katılırsın takımına sende..

belki bi beş sene sonra tekrar karşılaşırsınız o zaman ne kadar zayıflamışsın der.. o zaman da mutlu olursun.. ben hayatımda hiç zayıf olmadım bakalım ben de merak ediyorum ne olacak boshayallersmile

mesaj sayım 50 olmadan atamıyorum.. ah olsa çoktan dökmüştüm seceremi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…