- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.421
selam kızlar güzel grubum ne yapmışınız okuyayım dedim ama fazla okuyamadım birazdan çıkacağım gidiyorum izinli olarak,inşallah bir süre sonra görüşürüz tatil biraz uzun beni unutmayın:))dün gitmeden tatil alışverişi yapalım dedik baya yoruldum açamadım pc'yi,malesef akşama kadar uzayınca abartmadan kaçamak yaptım ama sonu ağır bir pişmanlık oldu hiç tavsiye etmem o kadar uğraştan sonra kendimize yaptığımız büyük haksızlık oluyor kaçamaklar ama mecbur kaldım(diyete devam edeceğim en azından kilomu sabit tutmaya çalışacağım,hepinizi tek tek öpüyorum diyetle kalın sağlıklı kalın:)))
selam canım iyi tatiller.. annem de yeni döndü tatilden 5 kilo almış ohaoldumsmile
kaç gün kaldı yahu 5 kiloyla döndübilmiyorumkismile
canım güle güle git iyi tatiller hihoyyyt:teytey:
selam canım iyi tatiller.. annem de yeni döndü tatilden 5 kilo almış ohaoldumsmile
10 gün kadar.. acaip değişmiş kocaman olmuş boshayallersmile
reyhan abla ben ıyıyım cok sukur.uzun zamandır kk ne gırmıyordum.diyet psikolojisinden uzakdım.bugunlerde bıraz kilo aldım.tekrar dikkat ediyorum.diyetisyenebasladım.sızler ne yapdınız diye bakayım dedim.öpüyorum hepinizi
sağol canlarımmm Şeniz olumunekankayizsmile,ayy Allah korusun en azından sabit kalarak kurtarayım diyorum doğrusu tatilde pek mümkün olmuyor kilo almamak en fazla 1-2 alyım bari dönünce daha kolay olur vermek,senarist seni görmek çok mutlu etti beni hoşgeldin opuyorumnanaktan
:roflol::roflol: ayy bu kız beni öldürecek:roflol: kocaman mı olmuş:roflol:
kız allah seni napmasın 60 kilo kadınla dalga geçmişler... ya benim uyus ablama ne demeli.. 1.75 boyunda hayatında en çok 67 olmuştu menapoza kadar... şimdi azcuk göbeklendi pek bir hoşumuza gidiyor :)) ona sorsan hiç bir kıyafeti olmuyor artık çok iğrenç gözüküyor ama hala fıstık gibi sinir oluyorum yaaa.... bizim kardeş olduğumuza kimse inanmaz..
mersam hoşgelmişsinde çok yazmışsın oku oku bitmedikaydirigubbakcemile3günaydın millet.
hiç gelemiyorum artık ama benim biliyorsunuz yaz boyu böyle ama fırsat buldukça yazdıklarınızı okuyorum.bide düğün telaşımız var abimi evlendiriyoruz.hepinizi kocaman öpüyorum.opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay çatlicam orta yerimden 50 mesaj olmadı bi türlü..
hiç paylaşım yok bu topikte :roflol:
:roflol::roflol:aslında başından sonuna bu topiği bi okumak lazım ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?