Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam canım iyi tatiller.. annem de yeni döndü tatilden 5 kilo almış ohaoldumsmile

canım güle güle git iyi tatiller hihoyyyt:teytey:

selam canım iyi tatiller.. annem de yeni döndü tatilden 5 kilo almış ohaoldumsmile

sağol canlarımmm Şeniz olumunekankayizsmile,ayy Allah korusun en azından sabit kalarak kurtarayım diyorum doğrusu tatilde pek mümkün olmuyor kilo almamak en fazla 1-2 alyım bari dönünce daha kolay olur vermek,senarist seni görmek çok mutlu etti beni hoşgeldin opuyorumnanaktan

canım sen bu takımda mıydın? kaç kiloydun? ne kadar aldın şimdi?

reyhan ablama çekmişim biraz kusura bakma :roflol:

teşekkür ederim canım.. ben de mutyum çok opuyorumnanaktan

:roflol::roflol: ayy bu kız beni öldürecek:roflol: kocaman mı olmuş:roflol:

evet.. erkek kardeşimle annemi ilk gördüğümüzde öyle bi bakmışız ki annem.. o kadar şişmiş miyim cidden dedi :roflol: her yerini mıncırdık çok kızdı bize :kedi: artık anneme çekmişim diyebilirim dedim anneme pis pis baktı bana kaydirigubbakcemile3

45 kilo geçirdi ömrünü menapozdan sonra 60 oldu giderken 61 e yaklaşıyordu bi geldi 65 akannehir 1.50 boyu bu arada..

kız allah seni napmasın 60 kilo kadınla dalga geçmişler... ya benim uyus ablama ne demeli.. 1.75 boyunda hayatında en çok 67 olmuştu menapoza kadar... şimdi azcuk göbeklendi pek bir hoşumuza gidiyor :)) ona sorsan hiç bir kıyafeti olmuyor artık çok iğrenç gözüküyor ama hala fıstık gibi sinir oluyorum yaaa.... bizim kardeş olduğumuza kimse inanmaz..

benim de ailemde herkes ufak tefekti ama bu son zamanlarda herkes benimle bi yarışta anlamadım gitti :roflol:

kardeşim çırpı bacak ve incecik parmaklarıyla meşhurken 167 boyuyla 75i zorluyor beli çok kalınlaştı özellikle.. annem malumunuz.. erkek kardeşimde kaslı maslıyken yağ bbağladı..

galibaa ben diyet yapıyorum ya benim yemediğim kısmı aralarında paylaşıyorlar kaydirigubbakcemile3

günaydın millet.
hiç gelemiyorum artık ama benim biliyorsunuz yaz boyu böyle ama fırsat buldukça yazdıklarınızı okuyorum.bide düğün telaşımız var abimi evlendiriyoruz.hepinizi kocaman öpüyorum.opuyorumnanaktan

ay çatlicam orta yerimden 50 mesaj olmadı bi türlü..

hiç paylaşım yok bu topikte :roflol:

mersam hoşgelmişsinde çok yazmışsın oku oku bitmedikaydirigubbakcemile3

ay çatlicam orta yerimden 50 mesaj olmadı bi türlü..

hiç paylaşım yok bu topikte :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aslında başından sonuna bu topiği bi okumak lazım ama..
:roflol::roflol:
okuuuuu:roflol:
okursan beş kilo vercem :roflol:
hani çocuklara bişey yaptırmak için ödül verirler ya :roflol:

QUOTE=senarist;13402852]çok konuşmuşuz galiba ferihan oku oku bitiremedi boshayallersmile [/QUOTE]

:roflol::roflol: evet canım dünden beri ne kaçırmışım şöyle bir bakim dedim ama baya koyu sohbet kaçırmışım oku oku ancak bitirdim a.s. nasılsın senaristim keyfin nasıl iyi gibi hissettim Allah bozmasın daha iyi etsin canım ...opuyorumnanaktan

canım takımım nasıl bugün reyhan ablamı kaçırmışım dün tombilimide özlemiştim onuda kaçırmışım hıfzısyda tatilde onada güle güle diyemedim neyse artık bugün konuşuruz yine hepinizi öpüyorum .opuyorumnanaktan

BEN BURDAYIM FERıHAN BUGÜN YAKALADIN BENı NASILSIN DOĞRU GÖRÜŞEMıYORUZ KAÇ ZAMANDIR BENıM ıNTERNETTE PROBLEM VARDI DÜN DE TÜM GÜN KPSS YE BAŞVURMAYA ÇALIŞTIM sonunda vurdum büyük yazmışım üşendim küçültmeye kusura bakmayın

kallistecim o ne güzel mamalar öyle ya insanın aklını başından alıyor valla yumurta olayını da güzel düşünmüşsün öyle küçük şeyler aslında çok büyük etki yaratıyor sizin otelin bir web sayfası var mı bi baksak resimleri falan yüklediniz mi

mersacım hayırlı uğurlu olsun inşallah hangi abin evleniyor geçenlerde bahsettiğin abin mi nişanlısını falan anlatmıştın ne giyeceksin düğünde resim isteriz ona göre bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…