- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.321
Durumunuzun düzelmesi kızına kardeş süper haberler. ALLAH mutluluğunuzu huzurunuzu artırsın inşALLAH:)Ay kuzum benim çok sağol sizde hep benim aklımdaydınız özellikle seni merak ettim kilo verdi mi naptı diye çok iyiyim kuzum çok şükür artık herşey yolunda galiba kızım da çok iyi bakalım kardeş gelicek galiba kızıma :))
Sensin günaydınGünaydın kızlar. Gergin pazartesinden mutlu sabahlar olsun inşALLAH
Bitter ye pazartesi sendromuna iyi geliyormuş betuş öyle diyo onun yalancısıyımGünaydın kızlar. Gergin pazartesinden mutlu sabahlar olsun inşALLAH
Bu defa boyle oldu canim bu yil ilk defa yedim uzun zamandan beri kurusunuda almiyordum.Tazeyide bulmak zor.Canım
menüdeki incir kabızlık için mi 5 tane? Biraz fazla gibi geldi bana. İncir kalorili diye. Ama öyle spor yapıyorsun ki sen ne yesen de telafi edersin :)
Canım hosgeldin herseyin iyi olmasina cok sevindim. insallah her zaman boyle olursunUz Allah mutlulugunuzu arttirsin.İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor herşey çok iyi gidiyor çok şükür sizde benim aklımdaydınız kilo aldım orasını katmazsam iyi tabi :))
Bildirim ne ben bildirmesemGünaydın kızlar..
Hadi bakalım gelsin pazartesi bildirimleri!
Benim gerginligime bitter şelalesi bile iyi gelmez canım. Benimkisi aşk aşk aşktan
Yok bildirim falan. Gerginim dedim yaGünaydın kızlar..
Hadi bakalım gelsin pazartesi bildirimleri!
Âmin InşALLAH kaptanım ama ben biraz tatil mi yapsamGunaydinlar hadi bakalım bol ekşili bir hafta olsun hepimize
GünaydınGünaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?