- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.381
Dikkat et Kaptan'ım yapabilecegim bisey olursa telefondan oldugu kadar bende yardımcı olmaya çalışırım..yok canım 20 ağustos a kadar raporluyum elimi yavaş yavaş kullanmaya başladım dikisler alınmadı hala yormamaya çalışıyorum halledemezsem performansı yardım isterim sağol tatlim
Ben de evlendikten sonra kısa kestirmistim. Bizim arkadaşlar dalga geçmişti, evlenen herkes kısa kestiriyor diye :)) aklıma o geldiKendimi bildim bileli uzun saçlıyim bugün saçlarımı kısacık kestircem çok heycanli
Ben de evlendikten sonra kısa kestirmistim. Bizim arkadaşlar dalga geçmişti, evlenen herkes kısa kestiriyor diye :)) aklıma o geldi
Saol cnm 1.5 hafta daha izinliyim anneme kahvaltıya ve tartilmaya gidiyorum tarti farkım var sanırım
Kendimi bildim bileli uzun saçlıyim bugün saçlarımı kısacık kestircem çok heycanli
Canim dedigin multivitamin receteli ilac mi yoksa reklamlarda cikan ozel olanlardan mi?
İşin garibi belki çoğu kişi pratik olsun diye kestiriyordur ama benim saçlar kısa olunca daha çok bakım istiyor, yıka kurula çık yapamıyorum :) benim eşim kestirmemi istemişti, ondan kestirmistim :)fikstir ama yaa :))
Sen de bendenmissin :)kız neden kestircekmişsin, kısa saça bakmak daha zor diyim de, uzunu topluyosun mis gibi, kısayı fönlemezsen şekil de almıyo, anaam ben ettim sen etme, uzun saç candır. ya da yaşa da gör hadi. evlenenin adeti cidden
canım sağolasınDikkat et Kaptan'ım yapabilecegim bisey olursa telefondan oldugu kadar bende yardımcı olmaya çalışırım..
Canim iyi dusun pisman olma. Neden kestiriyorsun?
Ben de evlendikten sonra kısa kestirmistim. Bizim arkadaşlar dalga geçmişti, evlenen herkes kısa kestiriyor diye :)) aklıma o geldi
hadi bakalım, takılma onlara, gider hepsi de, gidecek inşallah :)
kız neden kestircekmişsin, kısa saça bakmak daha zor diyim de, uzunu topluyosun mis gibi, kısayı fönlemezsen şekil de almıyo, anaam ben ettim sen etme, uzun saç candır. ya da yaşa da gör hadi. evlenenin adeti cidden
özlemcim ben dekavitim vardı evde, hamilelikten kalma onu içtim eşime şu reklamında ardanın oynadığından aldımdekavitte vitamin oranı ondan yüksek ama hamile olmayanlarda ödemiyo zaten. vitamin al da ne alırsan al. bu yediklerimizi vitaminli meyve sebze değilmiş.
Canim iyi dusun pisman olma. Neden kestiriyorsun?
Ya çok sıkıldım yıllardır aynıyım yahadi bakalım, takılma onlara, gider hepsi de, gidecek inşallah :)
kız neden kestircekmişsin, kısa saça bakmak daha zor diyim de, uzunu topluyosun mis gibi, kısayı fönlemezsen şekil de almıyo, anaam ben ettim sen etme, uzun saç candır. ya da yaşa da gör hadi. evlenenin adeti cidden
özlemcim ben dekavitim vardı evde, hamilelikten kalma onu içtim eşime şu reklamında ardanın oynadığından aldımdekavitte vitamin oranı ondan yüksek ama hamile olmayanlarda ödemiyo zaten. vitamin al da ne alırsan al. bu yediklerimizi vitaminli meyve sebze değilmiş.
Bende Dodex var B12 icin. Enjeksiyon yerine D vitamini gibi yedigim yada ictigim biseyin icine falan doksem olmaz mi?hadi bakalım, takılma onlara, gider hepsi de, gidecek inşallah :)
özlemcim ben dekavitim vardı evde, hamilelikten kalma onu içtim eşime şu reklamında ardanın oynadığından aldımdekavitte vitamin oranı ondan yüksek ama hamile olmayanlarda ödemiyo zaten. vitamin al da ne alırsan al. bu yediklerimiz vitaminli meyve sebze değilmiş.
Annem dodexi suyun icine karıştırıp kullanıyordu bi ara ama wendimiz daha iyi bilir tabi :)Bende Dodex var B12 icin. Enjeksiyon yerine D vitamini gibi yedigim yada ictigim biseyin icine falan doksem olmaz mi?
Koltuk alti kararmasi icin ne kullanabiliriz bildigin biseyler varmi?
Bu arada kendi tartimda 78.3 eski tartimda 77.9 çıktım
Bende Dodex var B12 icin. Enjeksiyon yerine D vitamini gibi yedigim yada ictigim biseyin icine falan doksem olmaz mi?
Koltuk alti kararmasi icin ne kullanabiliriz bildigin biseyler varmi?
Canim odemiyor derken pharmaton"u mu?hadi bakalım, takılma onlara, gider hepsi de, gidecek inşallah :)
Bence kakaolu sütünü kendin yap. Boşver öyle tatli şeyleri. Unutalım gitsinicim'in kakaolu proteinli sutunu aldim. Dun 1 bardak icmistim. Az oncede 1 bardagi zorla ictim. Cok sekerli uzerine kac bardak su ictim simdi. Tatlandirici varmis ondan sanirim.
Canim odemiyor derken pharmaton"u mu?
Aşk aşk....Günaydınlar
Iyi olmana sevindim, ben de iyiyim, uğraşıp duruyorum iste :)
Hayırdır Aysecim niye gerginsin? Gece de löp löp götürmüşsün cıssları
Aman yeter ki aşktan olsun diyelim o halde :)Aşk aşk....
Deliha pasta yiyerek ihtihar etmeye çalışıyordu yaa... bende onu deniyorum. Ev taşıma durumumuz var ya bizim yılan hikâyesi olan. Adam taşınmamak için elinden geleni yapıyor. Hiç bakmadığı karşısında hâlâ daha oturmadığı manzarayı bırakamıyormuş.Gergin olma canim aksam kendini zorla bisikleti kullan jessica yap en azindan 30dk spor yap uzun suredir spor yapmiyorsun sanki.
Bu cuma eksi gorursen kendini daha iyi hissedersin. Hadi bakalim kacamaklar yapildi diye pes etmek yok daha cok savas var!!
Tamam kaptanEn küçük moral bozukluğundan kaçmak yok tatlım sikkeler ve kendine gel
Çooook kötü birşey sakın yemeben hiç makaron yemedim çok mu güzel bir şey
Dün aldığım açıkçası ithalmis. Adamlar fransadan getiren distributorunden alıyormuş. Zaten dünkü gibi birşey hiç yetmemiştim. Normalde bende makaron pek sevmem.ııı ben beze sevmem öyle bir şeyse ııı ııhhh.... özendiğim şey o muymuş :) ben acıbadem kurabiyesi gibi bir şey hayal ediyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?