- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.421
Kısa saç çabuk kurur ya canım. Bizden geçti tabiki uzunda olsa oluyorBen anlamadım ki? Gerçekten.
4 yk yogurt demek istedin sanirim.Selam kızlar
Oturdum çay içiyorum bugünkü menümü yazayım
Uyanınca ; akşamdan suya koyduğum iki kayısı ve suyu
Sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek, 2 Light karper peynir, 5 yeşil zeytin
Ara; şekersiz sütsüz filitre kahve
Öğlen ; 1 dilim ekmek, 6 kaşık kıymalı taze fasulye, yağsız tuzsuz salata
Ara ; 1 bardak kefir 2 ceviz
Ara ; portakal aromalı soda ( sıfır kalori)
Akşam; 6 kaşık kıymalı taze fasulye, 4 kase yoğurt, 1 dilim ekmek, salata
Ara ; Yeşilçay
- 3 litre su
-Spor yok
Hahahhaaaa gerçekten çok güldüm yaaaaaBen direk kesmeyi planlıyorum ama trip atınca kendine geliyor. Eski siyah beyaz tvler vardı. Anten çekmeyince kafasına kafasına vurulurdu. Görüntü gelirdi. Bizde de durum aynı. Kafaya vurunca çalışıyor
Tüüüüü Allah iyiliğinizi versinnn, benden hepten geçmiş yaaaaaaKısa saç çabuk kurur ya canım. Bizden geçti tabiki uzunda olsa oluyor
Kız bende geç anladım boşverTüüüüü Allah iyiliğinizi versinnn, benden hepten geçmiş yaaaaaa
Ahaha o ne be 4 kase yoğurt istiyormuşum meğer.. İşte bunlar hep bilinç altı :)4 yk yogurt demek istedin sanirim.
Ahaha o ne be 4 kase yoğurt istiyormuşum meğer.. İşte bunlar hep bilinç altı :)
Ay o kadar yoruldum artık biraz uzanacağım öpüldünüz
Hepsini yaptın mı? Bence kesip ver çocuğun eline. Seni rahat bırakır o zamanGece az uyudum, Mert sürekli uyandırdı. Bu süt işini artık bitirmem lazım yolda, gezmede burnumdan geliyor. İçemeyince de agresife bağlıyor. Yarın sarımsak sürmeyi planlıyorum. O aloe Vera yok sabır taşı falan ne hikmetse işe yaramadı.
Bizim kafa senin gibi çalışmıyorda ondan canım. Laz değiliz ondan da olabilirKız ben yolda giderken okudum anladım siz niye geç anladınız
Ya aslında 2 yıldır kısa saç planım vardı düğünü bekliyordum hepNeden böyle bir karar aldın?
2dk ya yüklicem :)Ay bende kestircem galibaaaa, fenalık geldi. Hafi kestirince at bi foto
Ayyy çok ayipKısa saç çabuk kurur ya canım. Bizden geçti tabiki uzunda olsa oluyor
Ben bu konuya çok uzağım gratise girince beğeniyorum aliveriyorumKizlar alakasiz olacak ama bir sorum var: Tavsiye edebileceginiz guneş gözlüğü markasi var mi ? Gozluk almayi dusunuyorum da
Yakısmıs canım kökü sende uzar zaten.Ya aslında 2 yıldır kısa saç planım vardı düğünü bekliyordum hep
2dk ya yüklicem :)
Ayyy çok ayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?