- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.401
Aynı yerden bahsediyoruz o zaman. Bana nisantasindan geliyor bize dedi.Bence herkes çok güzel yapamıyor.ilk burada yemiştim hiç sevmedim. Sonra İstanbul'da bir iki yedim onları da beğenmedim. Ama bu bitirmeme engel değildi tabiki:) Ben pastacı kuzen sayesinde Paris'te ladure diye bir yerde yedim. Makaronu bunlar keşfetmiş. Sadece onu beğendim. İstanbul'da da İstinye ve Nişantaşı'nda dükkanları varmış.
Çayla oohhh mis misçok güzel oluyo meret :))
Neden böyle bir karar aldın?Kendimi bildim bileli uzun saçlıyim bugün saçlarımı kısacık kestircem çok heycanli
Aaaa.. .. anladım şimdiBen de evlendikten sonra kısa kestirmistim. Bizim arkadaşlar dalga geçmişti, evlenen herkes kısa kestiriyor diye :)) aklıma o geldi
Hoşbuldum :)Y yenibirbaslangic @zoey1616 hoş geldiniz.Herkese günaydin . Epey oldu uyanali. Uyku tutmadi. Tartildim : 65.8 kg
Bende çok memnun oldum. Şu an aslında illa 55 olcam diye bişey yok benim için önemli olan aynada nasıl göründüğüm. 65 kilo olup bütün vücudum kas olsa yine 55 gibi görünürüm yani sayıları fazla takmamaya çalışıyorumHoşgeldin Büşra. Ben Ayşe. Memnun oldum:) boyuna göre hedefin fazla göründü bana yine de sen bilirsin.
Evet malesef özellikle simit bölgesicanımm çok sevindim, kv'lerden gitmeden halletseydiniz keşke ev işini, olmadı onlar gelmeye halledin. yine aynı şeyler olmasın inşallah, hep mutlu olun
aaa çok sevindimmm, ne kadarlık hamilesin çok güzel bi haber bu, kiloyu alıcaksın mecburen zaten, doğum sonrası görüşür hallederiz, çok sevindim inan. kızın 1 buçuğu geçti heralde dimi?? bizde istiyoruz inşallah
o zaman yavaş ama kalıcı veriyoruz, sıkma kendini, sağlıklı beslen gider zaten. bölgesel mi kilon?
neehemen 5 simit yiyosun
amaan tartıdaki eksi herşeye değer kuzumm, ne yiyosun boşver kötü onlar
inşallah canım, boşver diyeti yaa, ye gitsin
maşallah kuzuuum, bende aldım dün incir, korktum yemeye yaa, kalorili ya, önüme alır 2 kilo yerim yoksa
ben direkt yeşil çay olanı var teneke kutuda, en çok onu sevdim onu içiyorum. sallamadan çok farklı tadı.
bence overrated ya, öle ahım şahım bi tadı yok. çoğu yapamıyo zaten, renkli beze yapıyolar makaron diye. beze'yi bildin dimi? şu yumurta beyazı köpürtmesi olan.
Çooook kötü birşey sakın yeme
çooooook kötüydü çok
InşALLAH dokanma. Bn ettim sen etmeyok yemem eylüle kadar yememem lazım bikini giycem yeaa :) inşallah hiç bir cısa dokanmam....
InşALLAH dokanma. Bn ettim sen etme
Simdi internetten icerigine baktim travazolda mantar kremi ama bu dediginin daha farkli sanki. Kıl kökü iltihabı sivilce icinde kullaniliyormus. Bikini bolgemde sivilcelenme var.En kısa surede bundan alip denemeliyim.koltuk altı kararması için de fucidin krem/pomad'ı öneriyolardı. bi dene istersen. mantar kremi ama açılma sağlıyomuş.
Aramıza hoşgeldin canım1. sayfadaki şartları okudum ve kabul ediyorum
Ben Büşra, 19 yaşındayım kilom en son tartıldığımda 70-71 civarıydı yarın tartılıp güncel kilomu bildiririm ve boyum 1.69. Öğrenciyim normalde ama yaz tatilinde çalışmaya başladım ve bi fastfood restoranında kasiyerlik yapıyorum akşamları gece 2 kadar bu yüzden sporda fazla aktif olamaya bilirim ama izinli günlerimde fitnesse gitmeyi planlıyorum.
11. Ayda balom var ozamana kadar zayıflamak istiyorum hedefim 55. yazmayi unuttuğum bişey varsa kusuruma bakmayın :)
Günaydın herkese ben şöyle güzel bir kahvaltı yapıp merkeze gideceğim bir daha kaçamak yapanın ağzına ağzına odunla vursunlar
Ay bende kestircem galibaaaa, fenalık geldi. Hafi kestirince at bi fotoKendimi bildim bileli uzun saçlıyim bugün saçlarımı kısacık kestircem çok heycanli
Meraklı kedi, aman bişiyi kçırma sen sakınAnam ne çene var sizde de çok konuşmayın okuyamıyorum dışardayım :)
Aahhh ahhh ne aşkımış sendeki de AyşecimAşk aşk....
Ben anlamadım ki? Gerçekten.Aaaa.. .. anladım şimdi
Ben direk kesmeyi planlıyorum ama trip atınca kendine geliyor. Eski siyah beyaz tvler vardı. Anten çekmeyince kafasına kafasına vurulurdu. Görüntü gelirdi. Bizde de durum aynı. Kafaya vurunca çalışıyorAahhh ahhh ne aşkımış sendeki de Ayşecimçekelim mi kulaklarınıııııı aşkının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?