Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynı yerden bahsediyoruz o zaman. Bana nisantasindan geliyor bize dedi.

Y yenibirbaslangic @zoey1616 hoş geldiniz. Herkese günaydin . Epey oldu uyanali. Uyku tutmadi. Tartildim : 65.8 kg
Hoşbuldum :)

Hoşgeldin Büşra. Ben Ayşe. Memnun oldum:) boyuna göre hedefin fazla göründü bana yine de sen bilirsin.
Bende çok memnun oldum. Şu an aslında illa 55 olcam diye bişey yok benim için önemli olan aynada nasıl göründüğüm. 65 kilo olup bütün vücudum kas olsa yine 55 gibi görünürüm yani sayıları fazla takmamaya çalışıyorum
Evet malesef özellikle simit bölgesi

koltuk altı kararması için de fucidin krem/pomad'ı öneriyolardı. bi dene istersen. mantar kremi ama açılma sağlıyomuş.
Simdi internetten icerigine baktim travazolda mantar kremi ama bu dediginin daha farkli sanki. Kıl kökü iltihabı sivilce icinde kullaniliyormus. Bikini bolgemde sivilcelenme var.En kısa surede bundan alip denemeliyim.
Bu ara yuzumdede silvilce cikmaya basladi.

Aramıza hoşgeldin canım

Selam kızlar
Oturdum çay içiyorum bugünkü menümü yazayım

Uyanınca ; akşamdan suya koyduğum iki kayısı ve suyu

Sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek, 2 Light karper peynir, 5 yeşil zeytin

Ara; şekersiz sütsüz filitre kahve

Öğlen ; 1 dilim ekmek, 6 kaşık kıymalı taze fasulye, yağsız tuzsuz salata

Ara ; 1 bardak kefir 2 ceviz
Ara ; portakal aromalı soda ( sıfır kalori)

Akşam; 6 kaşık kıymalı taze fasulye, 4 kase yoğurt, 1 dilim ekmek, salata

Ara ; Yeşilçay

- 3 litre su
-Spor yok

Aahhh ahhh ne aşkımış sendeki de Ayşecim çekelim mi kulaklarınıııııı aşkının
Ben direk kesmeyi planlıyorum ama trip atınca kendine geliyor. Eski siyah beyaz tvler vardı. Anten çekmeyince kafasına kafasına vurulurdu. Görüntü gelirdi. Bizde de durum aynı. Kafaya vurunca çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…