Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı
Peynirli omlet
Çay

Ara
Filtre kahve

Öğle
Teriyaki soslu tavuk sandviç (mister no'nun, adı alengirli ama hazır paket ve 9,90)

Ara
Filtre kahve
4 lokum

Akşam
5 köfte
5 yk bulgur
Yarım kase cacık
2 yk piyaz
1 bardak ayran

Su: 3 lt
Spor: 40 dk eliptik, 15 dk kol çalışma

Yakısmıs canım kökü sende uzar zaten. Keratinde yaptırsaydın.
Teşekkürler cnm keratin dediğin ne ki ? Yaptırmadım bişi

Teşekkür ederim cnm her ikisi de darısı başına diyorum

Aşkolsun benim aklıma hiç gelmemişti. sanıyorum mördak getirdi aklımıza morordek
morordek 2. Bebisi istiyor sanırım

Ayyy çikilatacım ne şeker ne tatlı olmuşsun öyle. Maşallah sana. Çok yakışmış valla.
Senin o güzel kalbini yirim çok teşekkür ederim
Buz yeseydin bak o sıfır kalori
Ahqhfllabdlslbakd çok mantıklı acayip mantikli oooo nasıl da mantıklı

Aynen oyle agzinla kuş da tutsan yaranmaz da işte bakalım az damarıma bassın çok bekler o çocuğu
Aman sakin ol. Asabileşme bebek için hiç iyi değil. Doğduktan sonra seni yer bitirir. Amaaaan hayat hep bize zor be şekerim. ALLAH tüm kadınların yardımcısı olsun. :)

2. Bebiş mantıklı. Acayip mantıklı

Günaydın şekerler.
Yeni uyandım. Şimdi kayısı yiyip su içip evdekiler uyurken jessica yapayım diyorum. Yakalamazsam eğer.
Dün gece çok şükür vukuatsız geçti. Damla damlatilirken biraz ağladı ama inşALLAH dışarı akmamıştır. Gecede sakindi. Karanlık olduğu içinde olabilir. Bugünü bir atlatalım ALLAH'IN izniyle inşALLAH.

Günaydınlaaar :)
morordek 2. Bebisi istiyor sanırım
Yok şekerim ben almayayım
2. Bebiş mantıklı. Acayip mantıklı
Hıı tabi cok mantıklı, mantık akıyor her yerinden
Hadi insallah kolaylıkla geçer gider :)

Canim onu yaptirinca saclar hep duz kaliyor. Formaldehit varmis icinde zararli diyorlar ama kuaforler yapiyor. Bayanları gectim erkeklerde yaptıryor artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…