- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.481
Buz yeseydin bak o sıfır kaloriBen az önce eriyen birşeyler mi yedim ? Eriyen şeyin kalorisi olmaz diye kaşıkladım durdum :)
Hedefine kurban4 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
@toplight >> ??>>??
@servey >> 69,8 >> 70,5
@inatettimolacak >> 60,6 >> ??
@moni >> 87,2>> 86
fancynancy >> 73,5>> ??
lydznp >> 82,5 >> 82.0
nilsub >> 76,1 >> ??
@wendigo >> 66,4 >> ??
@dennisgo >> 75,8 >> ??
@btlbetul >> 68,2>> ??
@Egeliegeli >> 65,9>> ??
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ
Aynen oyle agzinla kuş da tutsan yaranmaz da işte bakalım az damarıma bassın çok bekler o çocuğuYok güzelim onlara göre biz ve dünya onların hizmeti için varız. Bak yine sinirlendim
Teşekkürler cnm keratin dediğin ne ki ? Yaptırmadım bişiYakısmıs canım kökü sende uzar zaten.Keratinde yaptırsaydın.
Teşekkür ederim cnm her ikisi de darısı başına diyorumCikilatacanavari ayyy ne güzel gelin olmuşsun sen öyle maşallah :)
ahhh gitmiş caaanım saçlar nasıl kıydın...... valla bende istiyorum sporda çok terliyorum sonra yıka tara kurut çok problem.... ama kıyamıyorum.....
Senin o güzel kalbini yirim çok teşekkür ederimAyyy çikilatacım ne şeker ne tatlı olmuşsun öyle. Maşallah sana. Çok yakışmış valla.
Ahqhfllabdlslbakd çok mantıklı acayip mantikli oooo nasıl da mantıklıBuz yeseydin bak o sıfır kalori
Etlikteki ama diğer şubelerini bilmiyorum açıktır belkiSen de sizin ineklere mi binsen zayıflasalar
Küçükken de başka dertlerden olmuyorayy iyice rezil olduk vallahi
Aaa neresi kapandı Cukurambar'daki açıktı en son?
Senin anlamadığın be var ki acabaaaaa? Yani şimdi çocukları küçük olan var olmayan var. Alaaahhh Allahhh. Bunu da anladın sen. Töööbbeeee
Sen de sizin ineklere mi binsen zayıflasalar
Küçükken de başka dertlerden olmuyorayy iyice rezil olduk vallahi
Aaa neresi kapandı Cukurambar'daki açıktı en son?
Afiyet olsun canımBen az önce eriyen birşeyler mi yedim ? Eriyen şeyin kalorisi olmaz diye kaşıkladım durdum :)
Aman sakin ol. Asabileşme bebek için hiç iyi değil. Doğduktan sonra seni yer bitirir. Amaaaan hayat hep bize zor be şekerim. ALLAH tüm kadınların yardımcısı olsun. :)Aynen oyle agzinla kuş da tutsan yaranmaz da işte bakalım az damarıma bassın çok bekler o çocuğu
2. Bebiş mantıklı. Acayip mantıklıTeşekkürler cnm keratin dediğin ne ki ? Yaptırmadım bişi
Teşekkür ederim cnm her ikisi de darısı başına diyorum
morordek 2. Bebisi istiyor sanırım
Senin o güzel kalbini yirim çok teşekkür ederim
Ahqhfllabdlslbakd çok mantıklı acayip mantikli oooo nasıl da mantıklı
Gunaydin ortim. Bize de gönder oradan boooll oksijen.Eki Görüntüle 2028095
Bol oksijenli yürüyüşten günaydın herkese:)
Nasıl güzel bir sabah serin buz gibiydi hava :)Gunaydin ortim. Bize de gönder oradan boooll oksijen.
Yok şekerim ben almayayım
Hıı tabi cok mantıklı, mantık akıyor her yerinden2. Bebiş mantıklı. Acayip mantıklı
Hadi insallah kolaylıkla geçer gider :)Günaydın şekerler.
Yeni uyandım. Şimdi kayısı yiyip su içip evdekiler uyurken jessica yapayım diyorum. Yakalamazsam eğer.
Dün gece çok şükür vukuatsız geçti. Damla damlatilirken biraz ağladı ama inşALLAH dışarı akmamıştır. Gecede sakindi. Karanlık olduğu içinde olabilir. Bugünü bir atlatalım ALLAH'IN izniyle inşALLAH.
Canim onu yaptirinca saclar hep duz kaliyor.Teşekkürler cnm keratin dediğin ne ki ? Yaptırmadım bişi
Teşekkür ederim cnm her ikisi de darısı başına diyorum
morordek 2. Bebisi istiyor sanırım
Senin o güzel kalbini yirim çok teşekkür ederim
Ahqhfllabdlslbakd çok mantıklı acayip mantikli oooo nasıl da mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?