- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.721
Ben bile vermişim -600 bu kaçmaklarla sen niye vermedin ki
Kızlar günaydın, tünaydın, bazılarınıza da meselamorordek tatlım sana iyi akşamlar
Bende hafta sonu ve hatta düne kadar kaçamak yapıp durdum. Mutlu muyum? Hayır? mutsuz muyum? Hem de çok.
Ama gece kesin karar verdim, öyle işin suyunu çıkarmıycam. Bende ya hep ya hiç mantığı var, artık kesin eminim. Nilgüş sana laf atıyorum ama senden farkım yok hatta fazlam var. Ama şu an, şu dakika itibariyle 69 ü görmedikçe abartılı kaçamaklar yapmamaya karar verdim. Ne bileyim dışarıda patates kızartması yemek ya da 1 kadeh bişiyler içmek gibi masumlarından. Şekerli şeyler beni hep daha çok yemeye itiyor, yedikçe yiyorum ve normale göre daha çok acıkıyorum.
Bu hafta olmaz belki ama haftaya listeye mükemmel bir sonuçla geliyorum kızlaaarrr.
Canım hepimizin ortak sorunu kaçamak yapmak ve bazen gerçekten freni patlamış araba gibi dalıyoruz abur cuburun içine.. Kararlı olman çok güzel herşeyin başı zaten bu sen de biliyorsun. Haftaya harika menülerini bekliyoruzKızlar günaydın, tünaydın, bazılarınıza da meselamorordek tatlım sana iyi akşamlar
Bende hafta sonu ve hatta düne kadar kaçamak yapıp durdum. Mutlu muyum? Hayır? mutsuz muyum? Hem de çok.
Ama gece kesin karar verdim, öyle işin suyunu çıkarmıycam. Bende ya hep ya hiç mantığı var, artık kesin eminim. Nilgüş sana laf atıyorum ama senden farkım yok hatta fazlam var. Ama şu an, şu dakika itibariyle 69 ü görmedikçe abartılı kaçamaklar yapmamaya karar verdim. Ne bileyim dışarıda patates kızartması yemek ya da 1 kadeh bişiyler içmek gibi masumlarından. Şekerli şeyler beni hep daha çok yemeye itiyor, yedikçe yiyorum ve normale göre daha çok acıkıyorum.
Bu hafta olmaz belki ama haftaya listeye mükemmel bir sonuçla geliyorum kızlaaarrr.
El mahkum affedecek süt bendegötürdüklerin geldi aklımaumut paşa affetti mi seni
Haha sağol şekerim bana akşam oldu neredeyseKızlar günaydın, tünaydın, bazılarınıza da meselamorordek tatlım sana iyi akşamlar
Sabah 74,4 tüm kuzucum. 5,4 kg var bugünlük.şimdi kaç kgsin yani 69 a ne kadar var
Canım hepimizin ortak sorunu kaçamak yapmak ve bazen gerçekten freni patlamış araba gibi dalıyoruz abur cuburun içine.. Kararlı olman çok güzel herşeyin başı zaten bu sen de biliyorsun. Haftaya harika menülerini bekliyoruz
69 a kadar sıkcam dişimi valla. Başka türlü olmuyorEl mahkum affedecek süt bende
Haha sağol şekerim bana akşam oldu neredeyse
Ya bence de arada az az yapmak lazım, yoksa önü alınmıyor. Hadi bakalım sana güveniyorum :)
Di mi monican da mi
nefret ediyorum kendimden bende ya nasıl bir kaçamak tır yaptığım hala öküz modundayım69 a kadar sıkcam dişimi valla. Başka türlü olmuyorşurda Eylül'e ne kaldı, bikini giyecekmişim utanmadan ba ba baa baaaaa Silivri neyse yabancı yok orda ama tatil yani, ecnebisi var, bi dünya fındık fıstık dolu, ezik miyim ben, ezik mi oliyim
Yapma artık, bitir işi kuzucum.nefret ediyorum kendimden bende ya nasıl bir kaçamak tır yaptığım hala öküz modundayım
beğeni kraliçesi oldum beeeen :))) hemide 3. levele geçtim.... prensim kim acep aahh aahhh.... demek bir prensim de var :))
Beğeni Kraliçesi 3. Seviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?