Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba hanımlaaaar :)

Herkese günaydın gözleme hamuru yogururken
Ben Ankara'ya dönmeden tüm aile beraber kahvaltı yapacak curcuna olacak yani kahvaltıdan sonra görüşürüz

kuzum gözleme dediğin peynirli/ıspanaklı falan deriz ondan mı olcak? gözlemeyi yufkayla yapıyoz ya

wendy @Egeliegeli ikinizi de üst üste koyar yerim ona göre

ben eski dukancıyım, sert olabilrim biraz, proteinim fazla benim, dişine takılmasın

64 e düşme yarışını 2 rakibini yiyerek sonlandırdı diyecekler wendy @Egeliegeli

hahahah, ben kesin düşemicem zaten

Sanirim yariş yalan oldu. Ben verdigimi hic sanmiyorum yaa

kızz menüler iyiydi yoğurtçu hanım, o kadar yoğurda artı gelmiş olabilirsin takılma telafi et bugün.

20,5 kg mi vışşş müthişsin beybi....

Sağ olasın datlım Ne yaparsın başlangıç yüksek olunca gitmesi gerekenler de fazla ama şükür yolu yarıladım ( diyetisyene göre tabi benim gözüm daha fazlasında )

Tabi tabiiii, nakarat oldu dilindeeee

Evinin olduğu yer daha müsaittir, 3-4 durak sonra binip gitsen mesela işe Ayşecim?

günaydııııın zalım ördük :)
Şimdi niye zalım oldum, çocuğu aşıya da götürmedim oysa ki
Pazardan geldim şimdi bir kahve yapayım kendime buyrun sizde :)
Biz de yaptık şimdi manzara eşliğinde sabah kahvesini içiyoruz :)
Günaydın şekerlerim
Rüzgarımı getirdi babası 9 da oynadık şımardık kudurduk şimdi mışıl mışıl uyuyor
Oy yerim masallah

morordek moni canlarım sizlerin de başınız sağolsun.
Sagol tatlım

Günaydın kızlar ;
Herkese teşekkür ederim ve kayıplarınız için başınız sağolsun..
Yeni güne başladık, bazılarımız yarıladı bile, hepimiz için güzel bir gün olsun.
Bu sabah 2 yumurtalı omlet,2 dilim ekmek, 5 zeytin, kırmızı biber,salatalık ve maydanoz ile kahvaltı ettim
Şimdi oturuyorum. Gün içinde bir zamanda spor yapacağım ama şu an hiç canım istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…