- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.701
Ben bile vermişim -600 bu kaçmaklarla sen niye vermedin kiSanirim yariş yalan oldu. Ben verdigimi hic sanmiyorum yaa
Herkese günaydın gözleme hamuru yogururken
Ben Ankara'ya dönmeden tüm aile beraber kahvaltı yapacak curcuna olacak yani kahvaltıdan sonra görüşürüz
Sanirim yariş yalan oldu. Ben verdigimi hic sanmiyorum yaa
20,5 kg mi vışşş müthişsin beybi....
beyaz çaylı kahvaltım
Sağol banumAfiyet olsun canımnasıl beyaz çay güzel dimi
Vaaayy canına kahvaltıda yürek mı yedi sen
Az ye de cumaya artı çıkma
Tabi tabiiii, nakarat oldu dilindeeeeGünaydın herkese ay çok şükür dun 78.8olan kilom 78.2 olmuş düşmeye başladı anam bir daha kaçamak mı tövbe levent yükselin bi şarkısı vardı ya tövbe diye işte aynen öyleılık limonlu suyumu içtim ben yürüyüşe çıkıyorum
Evinin olduğu yer daha müsaittir, 3-4 durak sonra binip gitsen mesela işe Ayşecim?Günaydın herkese
Dün akşam zeyneple 15dk jessica yaptım. Çok beğendi bu videoyu bi da bi da dedi ama interval yorucu oluyor. Birde uzun zaman oldu yapmayali yoruldum. Biraz kol bacak ve karın çalıştım. Toplamda 30dkfancynancy Sabah yine yapacaktım ama geç kalırım diye başlamadım. Dün doktor sabah ödemi için yürüyüş önerdi. Ben bunları bırakıp yürüsen mi acaba?
Şimdi niye zalım oldum, çocuğu aşıya da götürmedim oysa kigünaydııııın zalım ördük :)
Biz de yaptık şimdi manzara eşliğinde sabah kahvesini içiyoruz :)Pazardan geldim şimdi bir kahve yapayım kendimebuyrun sizde :)
Oy yerim masallahGünaydın şekerlerim
Rüzgarımı getirdi babası 9 da oynadık şımardık kudurdukşimdi mışıl mışıl uyuyor
Sagol tatlım
Şimdi niye zalım oldum, çocuğu aşıya da götürmedim oysa ki
Biz de yaptık şimdi manzara eşliğinde sabah kahvesini içiyoruz :)
Oy yerim masallah
Sagol tatlım
Ay kızlar modem bozuldu galiba ışıkları yanmıyor telden giriyorum paketim biter yazamazsam merak etmeyin:)
Pazardan geldim şimdi bir kahve yapayım kendimebuyrun sizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?