Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi bakalım insallah canim. O yiyecekleri yemeye baslayacagin an kendini 65 kilo olarak hayal et..Onlari yersen hic bir zaman o kiloya inemeyecegini dusun. O an al telefonu eline basarmis olan insanlarin oncesi sonrasi fotograflarina bak ve kendinle savas!!!

Sabah 74,4 tüm kuzucum. 5,4 kg var bugünlük.
Şu an kilomu bilmiyorum ama bende o civardayimdir. Dun esim tarti alacakti sadece teshir urunleri kalmis diye almadan gelmis!!

Şansa bak. Alsaymış teşhirden yeni açılmış var mı diye sorup keşke.
Valla aynen dediğin gibi yapcam, tartımın ekranını getircem gözümün önüne

dün koçtaşta indrimdeydi, gördüm resim atacaktım aslında. 49,90'dan 29,90'a düşmüş.
Bende N11'de gordum akıllı tartıymıs telefonla eslesiyor yag,kas olcumu yapiyor telefondaki uygulamadan onlarin takibini yapiyorsun. 160 TL.

Bende N11'de gordum akıllı tartıymıs telefonla eslesiyor yag,kas olcumu yapiyor telefondaki uygulamadan onlarin takibini yapiyorsun. 160 TL.
Çokmuş ya, fakirin var bende yap kas kemik su ölçümü yapan, zamanında 35 liraya mı ne almıştık. Ne kadar doğru bilemem ama iyice araştır tatlım öyle bir şey alacaksan. Adıyla arattırınca bir dünya yorum çıkıyor. Bana biraz pahalı gibi geldi.

Şansa bak. Alsaymış teşhirden yeni açılmış var mı diye sorup keşke.
Valla aynen dediğin gibi yapcam, tartımın ekranını getircem gözümün önüne
Kacamagini haftada 1'e indirmeyide dene cuma gunleri guzel kilo verirsen abartmamak sartı ile kucuk bir odul koy kendine.
Bende dondurmaya sardim bu ara neyseki dolaptaki dondurmalar bitti 2 gundur yemiyorum.

N11'in kendi sitesindeki yorumlar var hepsi olumlu. Bide cin mali sanirim aynisi aliexpres'te var markası Yunmai ..

Estagfurullah ne ezigi canım, sen de fıstık olacaksın eminim :)
Ördekcim dün akşam suicide squad filmini izledim, harley quinn'i görünce direkt sen geldin aklıma. bi ara sen onun resmini kullanıyodun sanki dimi?

morordek
Eveeet :) cok tatlı degil miydi filmde?

A101 yada Şok gibi bir markette varmış galiba. Tesadüfen aktüel sayısında gördüm ama emin değilim.
Bir de canım aklıma polikistik over geldi. Bu da kilo vermeye engel bir durummuş. Hiç bunun için kontrole gittin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…