- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.761
İnşallah canımmmm
Estagfurullah ne ezigi canım, sen de fıstık olacaksın eminim :)
Eveeet :) cok tatlı degil miydi filmde?
Kızma boşuna bundan sonra kendim için güzel şeyler yapcam de. Sıfırla sayacı beybi.Valla kendime o kadar kızıyorum ki başıma ağrı girdigerizekalı ben salak ben şişko ben saçımı başımı yolasım var
O kadar para verme yaa... Para tuzağı ben aldın 330tl verdim medikal tartı diye... matematiksel sonuç veriyor. diyetisyen kas oranımı yuksek ölçtü Alette ortalama verdi. onu ben nette de bulup hesaplıyorum zaten Çok pişman oldum ama...Bende N11'de gordum akıllı tartıymıs telefonla eslesiyor yag,kas olcumu yapiyor telefondaki uygulamadan onlarin takibini yapiyorsun. 160 TL.
o detoks sularınla bence sen benimle ilgilen :) bende bu hafta bol kaçamak bol spor saf su var. 75 i kırmalıyım artık kabak tadı verdi. Bir kalksam 10 km yürüyeceğim de böyle birşey yapmadan oturmak da pek güzel :)
Geçen gün dondurma, mozaik pasta, kabak çekirdeği kaçamağını aynı anda yapıp 1500 ekstra kalori aldığımda kendini bana yakın hissetti bence. Çünkü bir gün önce de kendisi 2000 kalorilik kaçamak yaptı ama ne yedi bilmiyoruz :)
Ben seni etiketlemedim hiç yazayım mı bu haftaki sporumu bakıp geçen hafta yoktu zaten :)Bu arada spor listesi yalan olmadı, cuma günü 15 günlük listeyi sabahtan huzurlarınıza sunacağım fıstıklar
Tamam hepsini yap, bu yöntemle 100. Gr veriyorsan durma yap.. ama vermiyorsan boşver kızmayı enerjini hafiflemeye harca :)Valla kendime o kadar kızıyorum ki başıma ağrı girdigerizekalı ben salak ben şişko ben saçımı başımı yolasım var
Bende N11'de gordum akıllı tartıymıs telefonla eslesiyor yag,kas olcumu yapiyor telefondaki uygulamadan onlarin takibini yapiyorsun. 160 TL.
Eveeet :) cok tatlı degil miydi filmde?
İnsülin direncinin %80 nedeni polikistik over denir. Benim endokrincim 5 belirtilen ikisi sende var ama bir anda kilo alıp veriyorsun insülin direncin yüksek o nedenle seni polikistik over ilan ediyorum demişti bana bir ara :)A101 yada Şok gibi bir markette varmış galiba. Tesadüfen aktüel sayısında gördüm ama emin değilim.
Bir de canım aklıma polikistik over geldi. Bu da kilo vermeye engel bir durummuş. Hiç bunun için kontrole gittin mi?
Salatalara konan mor lahana değil mi bahsettiğin? Bence bi zararı yoktur ve faydası da vardır araştırmadım gerci. Ben onu hep çiğ tüketiyorum, çok da severimKızlar size bir şey soracağım ? Mor lahanayı nasıl bilirsiniz ? Bugün öğlen yemeğinde etli taze fasülye yedim yanına da sebze yemeğinin iki katı kadar limonlu kırmızı lahana yedim.
Bu mor da yeşil lahana kadar faydalı mı acaba? Çiğ yemek iyi mi? Akşam yoğurla yine yesem olur mu ki?
Bende çok severim bir zararı olacağını zannetmiyorum faydası olur hattaKızlar size bir şey soracağım ? Mor lahanayı nasıl bilirsiniz ? Bugün öğlen yemeğinde etli taze fasülye yedim yanına da sebze yemeğinin iki katı kadar limonlu kırmızı lahana yedim.
Bu mor da yeşil lahana kadar faydalı mı acaba? Çiğ yemek iyi mi? Akşam yoğurla yine yesem olur mu ki?
Kızlar size bir şey soracağım ? Mor lahanayı nasıl bilirsiniz ? Bugün öğlen yemeğinde etli taze fasülye yedim yanına da sebze yemeğinin iki katı kadar limonlu kırmızı lahana yedim.
Ne naneler yemiştir oGeçen gün dondurma, mozaik pasta, kabak çekirdeği kaçamağını aynı anda yapıp 1500 ekstra kalori aldığımda kendini bana yakın hissetti bence. Çünkü bir gün önce de kendisi 2000 kalorilik kaçamak yaptı ama ne yedi bilmiyoruz :)
Valla süper olur canım.Ben seni etiketlemedim hiç yazayım mı bu haftaki sporumu bakıp geçen hafta yoktu zaten :)
O zaman onun tedavisine yönlensen öncelikle. O zaman sorunun daha hızlı çözülecek gibiİnsülin direncinin %80 nedeni polikistik over denir. Benim endokrincim 5 belirtilen ikisi sende var ama bir anda kilo alıp veriyorsun insülin direncin yüksek o nedenle seni polikistik over ilan ediyorum demişti bana bir ara :)
olur tabi diyette öneriyolar zaten... yalnız diyet için tuzda ovmuyosun tuzsuz ov yine aynı oluyor.... hatta onu zeytinyağında kavurup içine yumurta kırıyorlar soğan moğan güzel oluyormuş yemedim bunu ama aklımda kaldı....
Son iki haftayı yazdım. Bir programa giriyorum dambıl ile Leslie de biraz karıştırmışım girerken ama doğru yazdım sanırım :)Valla süper olur canım.
Sanırım onda da metformin grubu ilaç veriyorlar. Bende adet düzensizliği ya da yumurtlamadan adet olma gibi şeyler yok. İnsülin direnci geçtiğinde o da geçecek diyor. Özel bir tedavi yok ama insülin direnci için içilen ilaç ile tedavi ediliyor galiba.O zaman onun tedavisine yönlensen öncelikle. O zaman sorunun daha hızlı çözülecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?