- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.681
insallah canim ama sen yine firsat buldukca evde spormaya calıs.Hem daha guzel kilolar vermek icin hemde sarkmayı engellemek icin.Keşke işte fırsatım olsa. Yada fırsat bulabilsem. Evi işe yaklastirabilirsem bu fırsatı bulabilirim inşALLAH:)
Hadi helal banuşSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Yine erkenden uyandım hatta keyif kahvemi bile içtim
Cumaya kaldı iki günİnşallah hepimiz yine güzel rakamlar görür hedeflerimize birer adım daha yaklaşırız
Tebrikler canıminşallah cumaya 77leri bile görürsün aynı azimle devam edersen Bol suyu ihmal etme çok çok faydası var
Ohh yansın yağlarbenimde bir an önce en azından kol çalışmam lazım 20.5 kg gidince kollarda sarkma başladı hatta iki gündür küçük kızım gelip geçip kollarımı mıncıklayıp ay Anneciğim çok tatlısın yumuş yumuş kolların diye seviyor beni sinirlerim bozuluyor
Okuldan bir arkadaş dün bana mesaj atmış İGden takip ediyor kız azmine hayranım benide gaza getirsene diyepazartesi itibaren her sabah birlikte yürümeye karar verdik onun haricinde de her gün biraz plates lastiği ve ağırlıkla kolları toplamaya çalışacağım inşallah bende
Ay evet taşınma iş zor canım ya inşallah gönlüne göre bir yer bulursun çok Amin :)Keşke işte fırsatım olsa. Yada fırsat bulabilsem. Evi işe yaklastirabilirsem bu fırsatı bulabilirim inşALLAH:)
Hadi helal banuş
Sorma bacım 76gormuştum hafta sonu bir kaçamak yaptım 78 oldum çuşşş dimi
Aaaa ne kadar şaşırdımBenim de uykum kaçtı. Nerdeyse bir saattir uyanigim. Elma yiyorum ben de.@toplight
Canım, seninde başın sağolsun.Mekanları cennet olsun.2
Sorma yaa bayaa canım yandi
Bulguru alırken pirinç kavanozu düştü
Ayy ne güzel olur
Tuz olacaktı zaten
Betus deniz Moni ve nilgün başınız sağolsun mekanları cennet olsun
@wendigo cnm eşim geliyor iş durumu kaldı Ankara'ya döneceğiz artıkbirkaç gün gittim o günler erken gidip geç geldiğim için yürüyüş yapamadım ama bugün 3 saat annemle carsidaydik yürüdük Ankara'da da yürüyüşe devam.
Tek tek herkesi yazamadım yakınlarını kaybedenlerin herkesin başı sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah mekanları cennet olsun
Günaydın herkese ay çok şükür dun 78.8olan kilom 78.2 olmuş düşmeye başladı anam bir daha kaçamak mı tövbe levent yükselin bi şarkısı vardı ya tövbe diye işte aynen öyleılık limonlu suyumu içtim ben yürüyüşe çıkıyorum
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Yine erkenden uyandım hatta keyif kahvemi bile içtim
Cumaya kaldı iki günİnşallah hepimiz yine güzel rakamlar görür hedeflerimize birer adım daha yaklaşırız
Tebrikler canıminşallah cumaya 77leri bile görürsün aynı azimle devam edersen Bol suyu ihmal etme çok çok faydası var
Ohh yansın yağlarbenimde bir an önce en azından kol çalışmam lazım 20.5 kg gidince kollarda sarkma başladı hatta iki gündür küçük kızım gelip geçip kollarımı mıncıklayıp ay Anneciğim çok tatlısın yumuş yumuş kolların diye seviyor beni sinirlerim bozuluyor
Okuldan bir arkadaş dün bana mesaj atmış İGden takip ediyor kız azmine hayranım benide gaza getirsene diyepazartesi itibaren her sabah birlikte yürümeye karar verdik onun haricinde de her gün biraz plates lastiği ve ağırlıkla kolları toplamaya çalışacağım inşallah bende
Günaydın hatunlar
tam benlik bir kelime mehteran gibiSağ olasın canımİnan seni çok iyi anlıyorum eskiden bende en ufak kaçamakta hemen artık 2 hatta 3 bile görürdüm inanılmaz sinir olurdum hatta takımda geçmiştekilerde bilir aylarca hep mehtaran gibi 2 ileri 1 geri giderdim ( oda ibre bazende aylarca oynamazdı :) )
Hep diyorum kesinlikle su çok çok önemliymişbir arkadaşa daha ben günlerce su iç su iç diyip durdum sonunda dediğimi yaptı ve haftalardır artı olan arkadaşım eksi gördü
Eminim 2 gün dikkat edersen tekrar 76yı bile görebilirsinpozitiv düşün cidden herşey beyinde bitiyor
tamam işte bende kaçamak yapıp kendime ihanet ediyorum bi daha tövbeeeAmin
Sağolun Allah razı olsun kızlar....
o orda karısını boynuzluyodu :))
20,5 kg mi vışşş müthişsin beybi....
günaydııııın zalım ördük :)
su az canım 3 lt içmen lazım spor da yaptığın için kesin 3 lt bulmalı suyungünaydın beybiler,
dünkü menüm
sabah 2 yumurtadan semiz otlu yumurta -- ve 2 yumurta çok geldiii
ara 1 elma
öğlen 1 koca kase salata - marul maydanoz dere otu + bir parça peynir
ara 1 elma
akşam 1 tabak barbunya
spor 1 saat
su 1,5 lt
kilo hala 68bu neymiş ama yaaa... psikolojik savaş veriyorum resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?