Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ;
bazı takımlar gruplar, kendi içlerinde takım halinde spor yarışması yapıyor galiba. Biz kendi içimizde böyle birşey başlatmamışız. Konuşuldu da bir nedenle mi yapmıyoruz merak ettim?
Ben 0zlem le mi yarışacağım. Biz de öyle birşey yapmaya başlamıştık ama hep Özlem kazanınca tadı kalmadı. Siz aranızda yarışın ben yenilgiyi baştan kabullendim

Ben 0zlem le mi yarışacağım. Biz de öyle birşey yapmaya başlamıştık ama hep Özlem kazanınca tadı kalmadı. Siz aranızda yarışın ben yenilgiyi baştan kabullendim
Onunla kimse yarışamaz onu biliyoruz. Daha sabahtan fark atıyor Özlem :) her hafta diğer takıma geçmesi lazım, çünkü başarı her takıma lazım :)

Kızlar ;
bazı takımlar gruplar, kendi içlerinde takım halinde spor yarışması yapıyor galiba. Biz kendi içimizde böyle birşey başlatmamışız. Konuşuldu da bir nedenle mi yapmıyoruz merak ettim?
Yapıyorduk aslında, fancynancy o yüzden kaydediyordu haftalık sporları :)

Yapıyorduk aslında, fancynancy o yüzden kaydediyordu haftalık sporları :)
senin söylediğin bireysel sanırım. Ben grup olalım diyorum. Birbirimizi destekleriz, ben kalktım 1 saat spor yaptım sizin için sen ne oturuyorsun deriz grubumuzdakine; karşıdan birisi çok yorgunsa,sen yapma spor dinlen bence falan deriz :)

Bugünkü menüm

Sabah ; 2 dilim ekmek, 2 yumurtalı omlet, 5 zeytin, 1 salatalık, yarım kırmızı biber, maydanoz

Ara; şekersiz sütsüz kahve

Öğlen ; 1 dilim ekmek, 6 kaşık etli taze fasülye, 2 tabak mor lahana limonlu tuzsuz

Ara ; 1 yeşil elma tarçın ile, 1 ceviz

Ara Yeşilçay

Akşam ; 6 kaşık etli bezelye, 4 kaşık yoğurt ,1 kase tuzsuz limonlu mor lahana, maydanoz ve 1 tatlı kaşığı keten tohumu ile

Ara ; 1 bardak muzlu soya sütü

-3 /4 litre su
- 10 km yürüyüş düşünüyorum sabahtan beri. hala düşünüyorum :)

Bi ara herkesi eslestiriyorduk ya da kendi kendine eslesenler var. Mesela Nilgun herkesi kendine sırayla orti yapar :) orda amaç birbirini motive etmek.
Yine yapılabilir böyle şeyler. Eskiden bu konularda takımla daha cok ilgileniyordum şu ara biraz koptum :) iyi olur aslında, takıma biraz motivasyon olur :)

kız rakibim kaç kilosun bak hala 68 im geç geçebildiğin kadar :)) sonra bi gitmeye başlarsa kork benden bak :))

kız rakibim kaç kilosun bak hala 68 im geç geçebildiğin kadar :)) sonra bi gitmeye başlarsa kork benden bak :))
Valla ben de cok merak ediyorum kaç kiloyum. Tartı yok burda. Merkeze indigimde eczanede falan tartılayım bi fikir verir diyorum ama Umut pasayla ugrasmaktan aklıma gelmiyor almış da olabilirim homili gırtlak modundayim çünkü

Evet ya takımca biraz koptuk sanki. Bana ceza olarak 60 dk eliptik yaptırmıştın Betüşün dediği gibi hain ördük sonra Umut'un hatrına hoşgörmeye başladın bizi

fancynancy 90 dakika 10 km koşu bandı. Bu kez daha çok koymalıydı 950 kalori yaktım :)
Oooo süpersin Denizcim. Bende sabah yaptım 30 dk şimdi de yapmayı planlıyorum bir 30 daha. 15-20 dk da kol ağırlık çalışırım. 2 kg lik 0zlem dambıl aldım. Çok pahalıydı ya, neden ki? Neyse seninle yarışaman ama ayrıca yarımşar ve birer kiloluk el ağırlıklarım var, 2 sene sonra onları da eklerim 2 kg nin üsütüne
Neysem benim bebe sabah erken uyudu, erken kalktı diye. Şimdi de uyudu heyoooooo, böyle devam ederse oh ohhhh mis olacak valla. Darısı kızımın başına o da bir zahmet erken yatsın artık. Çocuk dediğin uyur di mi yaniiiii

Valla bende bir yeğen var.doğdu adam uyku saatini kendisi belirledi resmen. Annesi bebekken erken yatırdığında gece 2 de kalkıp oyun oynuyordu.5 yaşında uyku saati 11..

Cumaya yayınlıycam tatlım, isterseniz akşama bu haftanın listesini de yazabilirim.
Yok canım istediğin zaman paylaş. Ben Deniz'e durumu ozetledim :)
Evet ya takımca biraz koptuk sanki. Bana ceza olarak 60 dk eliptik yaptırmıştın Betüşün dediği gibi hain ördük sonra Umut'un hatrına hoşgörmeye başladın bizi
Sorma ya yufka yürekli biri oldum çıktım, eskisi gibi ceza mı yazsam size anca oyle toparlanacak gibisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…