- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.061
Gunaydin kizlarrr
Ben 59,6 geldim bu sabah
Gecen hafta 60,6
Guncel 59,6
Fark 1
Yuzde %1,65
Evet bana diyetisyen değil endokrinci verdi. İçerken de sürekli "diyetisyen verse asla içmezdim ama endokrinde doktorumun kilo verdirmek gibi bir hedefi yok "diyerek biraz içtim. Ama sonra tamamen bıraktım. Kesinlikle etkili bir ilaçtı ama kısa zamanda bile anladım. Fakat dediğin gibi hiç gerek yok.hiç gerek yok... bende 78 den düştüm.... boğazı tutunca gidiyor... Allah korusun o ilaçlar yüzünden karaciğerinden olan insan var...
Tebrikler server. Şampiyon belli desene 3.44**5. Takım 529. Etap***
servey (69,8/ 72,2/2,4 /% 3,44)
moni (87,2///% )
fancynancy (73,5/ / /% )
lydznp (82,5/ / /% )
inatettimolacak (60,6/59,6/1/%1,65 )
dennisgo (75,8// /% )
Egeliegeli (65,9/65,4/ 0.5/%0.75 )
5.takım ortalaması :%
lalemisal (65,8// /% ) Yeni üye Baş. Tarihi: 17.07.2017 Baş. Kilosu: 68 Hedef Kilosu: 59
toplight (72,9/ / /% ) 514. etapta 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / / ) Mezun olan üye.
wendigo (66,4// /% ) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (76.1///% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (73,2/ / /% ) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
betulbtl (68,2/67/1,2/% ) Karmaşık Üye.
Oynakbasi34 (97,6/ / /% ) Fahri üye.
Cikilatacanavari (76,4/ / /% ) 527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
Ekleyin bakiym listeye kilolarinizi.. Liste kalmis arkalarda
Eki Görüntüle 2029554
Kızlar bahçeden toplandı sıfır ilaç sıfır gubre nasıl guzel kokuyor inanamazsınız hemde yerli tohum
Boyle devam et. Iyi gidiyorsunolmuş demi becermişim azcık sanki
İnşallah canım hava soğuk olduğu çok iyi oldu valla buz resmen burası bende o banyo konusuna takıldım hemşire de bişey dememiş getirmeyin yapacak bişey YÖK demiş bir ilaç vermiş dün de almıştım zaten bakalım bunu da bşr atlatayım hayırlısıyla da bu sene kızımın çekmediği kalmadı kuzum hastalığı Yen'i atlattı bşr de o çıktı şimdiÖncelikle korkma. Kaşıntı önleyici beyaz bir losyon veriyor dr. onunla yavaş yavaş tüm vücuda sürüyorsun patlatmadan. Zaten o çiçekler patlamadigi sürece bir sıkıntı yok. Bildiğim kadarıyla da bu tip kızamık vs gibi hastalıkların ilacı yok. Ateşle dökecek ve sende bekleyeceksin. Su değdirmeyin derler. Biz kış mevsiminde cikarmistik banyo daha az sorun olmuştu. Şimdi sıcaklarda çocuklar bile ter korkuyorlar. Ingiltre biraz daha serindir. Sorun yaşamazsınız inşALLAH
Okuyunca bütün sinirlerim tepeme çıktı ya ağzını burnunu kiracan bunların bakalım yiyor mu yemiyor muKuzenler var yanımızda su an, kız 174 boy 40 kiloşaka mısın sen dedim ya. Hiçbir şey yemiyor resmen. Yese de dediğiniz gibi suratını ekșiterek uyuz oluyorum :)
Ben de gelim mi yanınıza bu ara hiç diyet yapasım yok sağlıklı beslenmek de istemiyorum yiyip içip yatmak istiyorum çok sıkılıyorumkilo veremeyende hemen beni yanına arkadaş alıyo
Şımar şımar halkındırtşekkür ederiim ayyy şımarayım azcık
Ooooo ya harikasın tatlım, tebrik ederim.Gunaydin kizlarrr
Ben 59,6 geldim bu sabah
Gecen hafta 60,6
Guncel 59,6
Fark 1
Yuzde %1,65
Hedefım 70 olmaktı basardım ve gectımm mTebrikler server. Şampiyon belli desene 3.44belki bende 2. Olurum ardıdan
Bence sporu bıraksa zayıflarrrOzlem bu kadar spora nasıl kilo veremiyor ya da incelemiyorsun gerçekten aklım almıyor yaaa
Valla delisin heeeee, o 70 ler gideceeekkkkHedefım 70 olmaktı basardım ve gectımm m
Senle de yarışalımmmmmmValla delisin heeeee, o 70 ler gideceeekkkk
Ben varım sekerım
Tatlim biz seninle hem rakip hem orti olalim kilomda degisiklik yok ise yakiniz seninle ayni bile olabiliriz.Birbirimizle ozel olarak ilgilenelim belki daha farkli olur. Simdi gorumcemdeyim birazdan carsiya cikip ne bulursam birtane alirim.
Benle kapış benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?