- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.101
Kırılsın gıııııKaçamak yapanın dişi kırılsın mı?
okkeeeyy,Ben varım hadi yarışalım bu hafta :) kendine hedef koymak bana yetmiyor demek ki bir de böylesini denemek isterim :)
sen aldırma onlara canımBir magazada tartildim 78 gosterdi tartilardan sogudum
Haha hadi bakalım hayırlısı
Kıyafetlerin, gün ortası olması, tartının konulduğu zemin.. Bir çok etken var.. Hiç takılma benceBir magazada tartildim 78 gosterdi tartilardan sogudum
O zamannn aramıza hoşgeldin diyorum canım,merhaba arkadaşlar
beni yönlendirecek birilerini arıyorum.
bu sabah tartındım
1,68 boy
83,2 kilo
Diyetimi güzel yapıyorum
suyumu da içiyorum günlük 3 lt yakın
Amaa gelgelim spor deyince Allah canımı alıveriyor. Bir türlü sevemedim spor yapmayı. canım hiç çekmiyor. Beni spor konusunda motive de edin lütfen. Bayrama kadar vücudumun biraz toparlanmasını istiyorum
anaaaa bu çok fena oldu yaaİyide o benim ortim di benim olan benim kalır herşeyimde gözün var heee
Hoş geldin merak etme azcık biz seni azcık sem bizi dürtersinmerhaba arkadaşlar
bu sabah tartındım
1,68 boy
83,2 kilo
Diyetimi güzel yapıyorum
Amaa gelgelim spor deyince Allah canımı alıveriyor. Bir türlü sevemedim spor yapmayı. canım hiç çekmiyor. Beni spor konusunda motive de edin lütfen. Bayrama kadar vücudumun biraz toparlanmasını istiyorum
Merhabamerhaba arkadaşlar
bu sabah tartındım
1,68 boy
83,2 kilo
Diyetimi güzel yapıyorum
gel katıl bebeeemHaha hadi bakalım hayırlısı
Dolaptaki dondurmayı bugün kaşıkladın kaşıkladın, bir daha haftaya cumaya kadar yok mu dedin sen şimdi :)Kırılsın gıııııne yiyecekseniz yiyin bugün öyle pazardı, salıydı, canım çektiydi yok
Yok anacığım bu hafta bir şey deneyeceğim oda olmazsa emekli edip kendimi çeyiz öreceğim çocuklaragel katıl bebeeem
Sen kilo bildirimi yapmamışsın sanki. Bunda poğaçaların payı nedir :)Yok anacığım bu hafta bir şey deneyeceğim oda olmazsa emekli edip kendimi çeyiz öreceğim çocuklara
O zamannn aramıza hoşgeldin diyorum canım,wendy bizim dış işleri bakanımız o da aolmasa takıma kimsenin geleceği yok. biz takımca sporu çok severiz ama yapmak için birbirimizi dürtükleyip duruyoruz. eminim sende kendine motivasyon bulacaksındır.
Kız korkumdan tartılmadım bileSen kilo bildirimi yapmamışsın sanki. Bunda poğaçaların payı nedir :)
fancycim cuma en geç 20:00 ye kadar paylaşılabiliyor liste canım.kızlar listeyi kaça kadar paylaşıyorduk ortalama ile?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?