- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.081
ALLAH sağlık versin canımİnşallah canım hava soğuk olduğu çok iyi oldu valla buz resmen burası bende o banyo konusuna takıldım hemşire de bişey dememiş getirmeyin yapacak bişey YÖK demiş bir ilaç vermiş dün de almıştım zaten bakalım bunu da bşr atlatayım hayırlısıyla da bu sene kızımın çekmediği kalmadı kuzum hastalığı Yen'i atlattı bşr de o çıktı şimdi
Kaçamak yapanın dişi kırılsın mı?
Ben varım hadi yarışalım bu hafta :) kendine hedef koymak bana yetmiyor demek ki bir de böylesini denemek isterim :)
Ne zaman Yeşilçay içsem kafamı kaldıramıyorum. Benim için en iyisi gece yatarken içmek.yeşil çay içenler parmak kaldırsıııın....
Bilmem ki anlamadım farketmez benim içinlalemisal Canım bu hafta liste çok kötü seni de ekleyelim istersen ya da haftaya listeye gir ortalamamiz daha yüksek olsun
merhaba arkadaşlar
beni yönlendirecek birilerini arıyorum.
bu sabah tartındım
1,68 boy
83,2 kilo
Diyetimi güzel yapıyorum
suyumu da içiyorum günlük 3 lt yakın
Amaa gelgelim spor deyince Allah canımı alıveriyor. Bir türlü sevemedim spor yapmayı. canım hiç çekmiyor. Beni spor konusunda motive de edin lütfen. Bayrama kadar vücudumun biraz toparlanmasını istiyorum
Ne zaman Yeşilçay içsem kafamı kaldıramıyorum. Benim için en iyisi gece yatarken içmek.
TamamBen varım sekerım
Benle Allah uğraşsın
Yaşasın benimde artık bir ortim varTatlim biz seninle hem rakip hem orti olalim kilomda degisiklik yok ise yakiniz seninle ayni bile olabiliriz.Birbirimizle ozel olarak ilgilenelim belki daha farkli olur. Simdi gorumcemdeyim birazdan carsiya cikip ne bulursam birtane alirim.
Senle de kapışalım bebeyimmmBenle kapış benle
İyide o benim ortim di benim olan benim kalır herşeyimde gözün var heeeYaşasın benimde artık bir ortim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?