- 23 Ağustos 2012
- 14.841
- 39.256
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.861
Nasıl bindin 1.5saat bisiklete? Ben 20dk bindikten sonra doğrulamıyorum. Nefret ediyorum kondüsyon bisikletindenMenum
Sabah 2 yumurta 4yk yogurt 1 salatalik
Ara 1 yesil cay
Öglen 4 elma 4yk yogurt
Ara 1 yesil cay
Aksam 2 elma 8yk yogurt
890 kalori, 139 karbonhidrat
Su: 2 litre simdilik
Spor: 1.5 saat bisiklet
Aleyküm selâm Banu:)Çok teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için
Şükür bugün evi kırkladım sayılırgecede koltuklarımı yatmadan sileceğim ki son noktayı koymuş olayım
Yarın sabah inşallah tartı yüzümüze gülersabahda doktorla görüşmeye gideceğiz bakalım ne diyecek
Eve döndün mu?Dayak yemiş gibiyim gözlerimi zor açık tutuyorum valla Velet'lerde dalga geçer gibi uyumuyorlar, bir tatsalar bende sereceğim postu yanlarına
Hayirdir canim sen ankarada degilmiydin konyada nerede ev ariyorsunuz ne kadar dusunuyorsunuz yardimci olabilirim tanidik emlakci varkızlar uğrayamadım kusura bakmayın konyada ev arama telaşına düştük sorunlarımız var onlara daldım
Tatlim tartilsana o zaman senin detoksun etkisini gorelimGünaydın kızlar
Bugün erkenciyim 5 ten beri uyku tutmadı yatağın içinde dönüp duruyorum
özelden yazdım canım , ankarada yaşıyorum da kardeşlerim konyada okuyor. kız kardeşim teyzemin evinde kalıyordu ordan çıkmak zorunda kaldı , şimdi iki kardeşime bir ev arıyoruz meramda necmettin erbakan tıpa yakınGunaydin kizlar
Hayirdir canim sen ankarada degilmiydin konyada nerede ev ariyorsunuz ne kadar dusunuyorsunuz yardimci olabilirim tanidik emlakci var
Tatlim tartilsana o zaman senin detoksun etkisini gorelim
Nasıl bindin 1.5saat bisiklete? Ben 20dk bindikten sonra doğrulamıyorum. Nefret ediyorum kondüsyon bisikletinden
günaydın kızlar , hiç menü yazamadım kusura bakmayın ,sürekli elimde telefon emlakçı arıyorum ev arıyoruz bir an önce bulmamız gerekiyor , şu iş hallolsun ful katılım yapıcam inşallah .
yok canım biz değil kardeşlerim için arıyoruz,teyzemim evinde kalıyodu kızkardeşim sonra yatay geçiş yapmak istedi ankaraya yıldırım beyazıtta kabul etti kayıt yaptı . sonra sen tut 4 kişilk kontenjana 6 kişi al,koca okulun hataya bak. sonra özür mesajı yayınladılar kardeşimi tekrar eski okula kayıt yaptılar. teyzemde ben yeni öğrenci buldum dedi almadı geri kızı . açıkta kaldık bir anda . erkek kardeşimde bir kaç gün önce aynı okulda başka bölüm kazandı . ikisine birlikte kalacak yer arıyoruz. teyzem kıyafetleri felan alın dediği için acele ediyoruz.aferim çekirge...
aaa niye taşınıyonuz ben kaçırmışım orayı.... Allah kolaylık versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?