- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.901
Bilmiyorum kendimle başedemiyorum gündüzleri yalnız kalıyorum canım sıkılıyor hemen bişeyler yemek istiyorum bi de aldığımın yarısının ödem olduğunu düşünüyorum çünkü şu içemiyorum resmen sudan tiksinmeye başladımÇikilat neden bilmiyorum ama evrenin gıcık bir kanunu var, evlenen kilo alıyor. Hani bizler zaten hiç yatkın değiliz ya kilo almaya (!) evlenmesek kesin dal gibiydik demeyeceğim elbette.. ama sen almaya başladın. Mutlaka frenlemelisin kendini. Şu an veremiyorsan en azından hedefin almamak olsun. Tekrar başladığında daha önce geçtiğin yolu tekrar yürümek zorundan kalmazsın böylece
Ișe başlamadın mı ciklatim?Bilmiyorum kendimle başedemiyorum gündüzleri yalnız kalıyorum canım sıkılıyor hemen bişeyler yemek istiyorum bi de aldığımın yarısının ödem olduğunu düşünüyorum çünkü şu içemiyorum resmen sudan tiksinmeye başladım
Kızlar ;
Yıllar önce 69 kiloyum bir diyetisyene başladım ama adam tam artiz.. seneleri şişko geçmiş, en sonunda beslenme ve diyet okuyup kendi sorununu kendisi çözmüş. Adam haliyle başarı hikayesi olarak kendi kilo vermesini anlatıp duruyor. Neyse konu bu değil..
Kilo verme isteğimi konuşurken;daha hayatın kilo aldıracak hiç bir aşamasını geçmemişsin. Evleneceksin koy üstüne 10 kilo, çocuk yapacaksın koy 10 kilo üstüne. Bu 69 lara hasret kalabilirsin demişti uyuz :)
Ve öyle olmayacak, ayrıca şimdiki diyetisyenim de bir Harika :)
kızlaar huuu napıyonuz benim iştahım müthiş açık.... bir dondurma hüplettim dünde cısslar yedim.... vicdan azabı çekiyorumnormale nasıl dönücem....
spora devam mı?
Bilmiyorum kendimle başedemiyorum gündüzleri yalnız kalıyorum canım sıkılıyor hemen bişeyler yemek istiyorum bi de aldığımın yarısının ödem olduğunu düşünüyorum çünkü şu içemiyorum resmen sudan tiksinmeye başladım
Çarşamba nobetteydım cnm ya o da bi zor geldi ki anlatamam insan rahatlığa çok çabuk alışıyorIșe başlamadın mı ciklatim?
Ayy ama yemek istiyorum sürekliaaahh canım kader arkadaşım :) yemeyelim yaaa....
Evet ama aldıklarını vermezsen o kilolar yerleşecek ve yeni kiloların olarak mücadele etmen gerekecek. Ben ödem için şu çayı kullanıyorum; Bir litre suya yarım demet maydanoz,1 çubuk tarçın, yarım limon, 1 dilim zencefil demle ve süzüp iç.Bilmiyorum kendimle başedemiyorum gündüzleri yalnız kalıyorum canım sıkılıyor hemen bişeyler yemek istiyorum bi de aldığımın yarısının ödem olduğunu düşünüyorum çünkü şu içemiyorum resmen sudan tiksinmeye başladım
Çarşamba nobetteydım cnm ya o da bi zor geldi ki anlatamam insan rahatlığa çok çabuk alışıyor
Ayy ama yemek istiyorum sürekli
Kesinlikle diyetisyen çok önemli. Bu iş uzun soluklu ve psikolojik boyutu olan bir mesele. Öyle eline kağıt tutuşturmakla olmuyor. Ben Belçika'ya geleceğim ve yalnız diyet yapacağım diye kasıyordum, biraz da inançsızdım. durmadan max 6 ayda 20 kilo vermemen için hiç bir neden yok diye işledi durdu oradayken. 80,4 ile geldim Temmuz'un ilk haftası, iki hafta önce kilo vermem durunca da,bak olmuyor tek başına demeye başladım.ama kesinlikle kabul etmedi.. sen aynen devam et çözülecek diye motive etti. Bir kaç gün sonra geçmeyince de ufak bir dokunuşu ile sayesinde acılarım son buldu 75 kırıldı :) bu da ona olan güvenimi, başarabileceğime olan inancımı tazeliyor ister istemez. Tabiki iş uygulayan olarak bizde bitiyor ama bu işten kopacak noktaya gelince, bizi çizgimize döndürecek kadar güven duyduğumuz bir rehber ile bu iş daha az sancılı geçiyor bence.diyetisyenle ilişki çok önemli bence. bak ayşe abla da sibelle çok iyi kilo vermesi de çok iyi.
ben bi gitmiştim, standart liste, yağ kas ölçüyo yolluyo. hiç sevmemiştim.
Senin ayarlar neden bozuldu ki spor salonunda hocaya etim senin kemiğim benim diye emanet et bence kendini :) seni giyemeyecek kadar yorgun düşürsün de sen de git eve sız :)aynen valla buz dolabını yicem nerdeyse kedi gibi ayrılamıyorum başından.....
Pardon 396 imişKızlar geçmiş şişmişşşşş 400 küsür mesaj diyor, okuyamıycam, kaçırdığım bişi varsa söyleyin bana olar mı :))
Bildirim 73,5bir diyet yaptırmadılar bana ağız tadıyla yaaa. Neyse 300 gram bile olsa vermişim.
Şimdi Mert uyurken ekiptik yapim döncem size
Dün döndüm şükür AyşecimEve döndün mu?
Haftaya da annene gidersen yakalayacağım seni. 74 ile soluğumu ensende hissediyor musun :)Kızlar geçmiş şişmişşşşş 400 küsür mesaj diyor, okuyamıycam, kaçırdığım bişi varsa söyleyin bana olar mı :))
Bildirim 73,5bir diyet yaptırmadılar bana ağız tadıyla yaaa. Neyse 300 gram bile olsa vermişim.
Şimdi Mert uyurken ekiptik yapim döncem size
Canim supersin bu verdigin 3 gunde mi oldu?Haftaya da annene gidersen yakalayacağım seni. 74 ile soluğumu ensende hissediyor musun :)
Canım başlamadan önce 76,5 tim. 3 günde 2,5 kilo gitmiş.Canim supersin bu verdigin 3 gunde mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?