Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 530. Etap***

servey (72,2/71,6/0,6/%0,83)
moni (86,5/ / /% )
fancynancy (73,8/ / /% )

lydznp (82,5/82,2/0,3/%0,36) İzne ayrılmak istiyor (2017 yılı 1. izin hakkı)
inatettimolacak (59,6 ) sabit

dennisgo (76,8/74/2,8/%3,65)
Egeliegeli (65,4/64,5/0.9/%1,38)

lalemisal (65,1/ / /% )

5. Takım Ortalaması: %

toplight (72,9/ / /% ) 514. etapta 72,9 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / /% ) Mezun olan üye.
wendigo (66,6/ / /% ) sabit 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (76.1/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (73,2/ / /% ) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
Cikilatacanavari (77,4/78.5 / -1.1/% -1.42) 527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
btlbetul (67/67,2/-0,2/%-0,3) Karmaşık Üye.
fyzanur (72,5/72,2/0,3/%0,42) 429. etapta 66,5 ile izne ayrıldı.

Kızlar ;
Yıllar önce 69 kiloyum bir diyetisyene başladım ama adam tam artiz.. seneleri şişko geçmiş, en sonunda beslenme ve diyet okuyup kendi sorununu kendisi çözmüş. Adam haliyle başarı hikayesi olarak kendi kilo vermesini anlatıp duruyor. Neyse konu bu değil..
Kilo verme isteğimi konuşurken;daha hayatın kilo aldıracak hiç bir aşamasını geçmemişsin. Evleneceksin koy üstüne 10 kilo, çocuk yapacaksın koy 10 kilo üstüne. Bu 69 lara hasret kalabilirsin demişti uyuz :)
Ve öyle olmayacak, ayrıca şimdiki diyetisyenim de bir Harika :)

Bilmiyorum kendimle başedemiyorum gündüzleri yalnız kalıyorum canım sıkılıyor hemen bişeyler yemek istiyorum bi de aldığımın yarısının ödem olduğunu düşünüyorum çünkü şu içemiyorum resmen sudan tiksinmeye başladım

diyetisyenle ilişki çok önemli bence. bak ayşe abla da sibelle çok iyi kilo vermesi de çok iyi.

ben bi gitmiştim, standart liste, yağ kas ölçüyo yolluyo. hiç sevmemiştim.

aaahh canım kader arkadaşım :) yemeyelim yaaa....

Evet ama aldıklarını vermezsen o kilolar yerleşecek ve yeni kiloların olarak mücadele etmen gerekecek. Ben ödem için şu çayı kullanıyorum; Bir litre suya yarım demet maydanoz,1 çubuk tarçın, yarım limon, 1 dilim zencefil demle ve süzüp iç.
Bir de bu yeni hayata alışma sürecin, alışkanlıkları da yenileyebilirsin. Ayrıca menü paylaşsan belki kendini frenlersin veya içimizden birisinin sana önereceği birşeyler olabilir. Bu dönemi daha fazla kilo almadan atlatırsan verirken rahat edersin canım. Gelinliği giydin bitti gibi oldu belki de sana yeni hedefler lazım :)

diyetisyenle ilişki çok önemli bence. bak ayşe abla da sibelle çok iyi kilo vermesi de çok iyi.

ben bi gitmiştim, standart liste, yağ kas ölçüyo yolluyo. hiç sevmemiştim.
Kesinlikle diyetisyen çok önemli. Bu iş uzun soluklu ve psikolojik boyutu olan bir mesele. Öyle eline kağıt tutuşturmakla olmuyor. Ben Belçika'ya geleceğim ve yalnız diyet yapacağım diye kasıyordum, biraz da inançsızdım. durmadan max 6 ayda 20 kilo vermemen için hiç bir neden yok diye işledi durdu oradayken. 80,4 ile geldim Temmuz'un ilk haftası, iki hafta önce kilo vermem durunca da,bak olmuyor tek başına demeye başladım.ama kesinlikle kabul etmedi.. sen aynen devam et çözülecek diye motive etti. Bir kaç gün sonra geçmeyince de ufak bir dokunuşu ile sayesinde acılarım son buldu 75 kırıldı :) bu da ona olan güvenimi, başarabileceğime olan inancımı tazeliyor ister istemez. Tabiki iş uygulayan olarak bizde bitiyor ama bu işten kopacak noktaya gelince, bizi çizgimize döndürecek kadar güven duyduğumuz bir rehber ile bu iş daha az sancılı geçiyor bence.

Pardon 396 imiş

Haftaya da annene gidersen yakalayacağım seni. 74 ile soluğumu ensende hissediyor musun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…