- 23 Ağustos 2012
- 14.841
- 39.256
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.821
Wendy ne oluyor canım? bu hafta kilo almak mı istiyorsun? Burası zayıflama yarışması. Liste dışı bile olsan kilo vermen lazım. (Diyene bak. Önce kendine bak sen ALLAH ALLAH....)
Mümkün mü canım kaynaman. Önce yalnış gördüm sandım gözlerime inanamadımhaha yine mi araya kaynamamışım yaw
Ben fark etmemişim :) sanırım yarın cuma olduğu için çok dikkatli bakmadım. Biraz da işlerim var göz ucu ile bakıyorum :)Mümkün mü canım kaynaman. Önce yalnış gördüm sandım gözlerime inanamadım
Elma yoğurt nasıl gidiyor ?haha yine mi araya kaynamamışım yaw
Elma yoğurt nasıl gidiyor ?
Sen şu an tam bir arayış içimdesin sanki :) takıldığın kilolar mı bu kilolar, senin dikkatini dağıtan bu mu acaba ?zor gidiyo canım, ya da gidemiyo mu desem?
Sen şu an tam bir arayış içimdesin sanki :) takıldığın kilolar mı bu kilolar, senin dikkatini dağıtan bu mu acaba ?
ayy canlarım. ben sizin kurallara uyamıyorum. oturmuş kurallarınız var. onları da yıkmak istemiyorum. iilginiz için çok teşekkür ederim. hepinize Allah kolaylık versin . birgün zayıflarsam buraya yazarım. mutluluğumu sizinle paylaşırım. kendinize iyi bakın11 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
@toplight>> ?? >> ??
servey >> 72,2 >> ??
@inatettimolacak >> 59,6 >> ??
@moni >> 87,2>> ??
@fancynancy >> 73,5>> ??
@lydznp >> 82,5 >> ??
@nilsub >> 76,1 >> ??
wendy >> 66,4 >> ??
@dennisgo >> 76,8 >> ??
@btlbetul >> 67>> ??
T turkcedersidefterimcom >> 65,4 >> 64
@lalemisal >> 65,1 >> ??
morordek >>?? >> ??
suyabenzemek >>??>>??
fyzanur >>?? >> ??
@ozlem >>??>>??
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ
Yazmıyorsa gömüyordur kaçamakları o :)nilsub sen iyice kayboldun ortadan ne menü paylaşıyorsun, ne spordan bahsesiyorsun, ne şimdi Yeşilçayımı içtim gibi birşeyler yazmıyorsun. Orada herşey yolunda mı acaba ?
haha yine mi araya kaynamamışım yaw
Ayırmana gerek yok ıstıfa ederımmT turkcedersidefterimcom tatlim ellerine saglik gayet guzel olmusservey yarin listeye yazdigin rakam gelirse izne ayriliyon haberin olsun kizlar yarin performansin 8. Haftasi takim ortalamamiz 0.30 un ustu olmasi gerekiyor en azindan sakin kg aldim diye gelmeyin vururum hepinizi
aslında diyet yapınca gidiyo benim, pek takılma yok aslında ama benim diyet yapasım mı yok ne. aslında halledebileceğim her şeyi yük görüyorum şu an. hava sıcak, kızım var, spor yapıcak vakit ayarlayamıyorum ki spor yaparsam iştah otomatikman gidiyo bende
Havanın sıcaklığı çok büyük etken. Biraz serinlese yürüyüşlerine dönersin ve diyet de başlar..ama bu sürede de spor olmasa bile az az da olsa versen süper oluraslında diyet yapınca gidiyo benim, pek takılma yok aslında ama benim diyet yapasım mı yok ne. aslında halledebileceğim her şeyi yük görüyorum şu an. hava sıcak, kızım var, spor yapıcak vakit ayarlayamıyorum ki spor yaparsam iştah otomatikman gidiyo bende
İstifa etme kaç yıllık emek var en azından kıdemini al da gitAyırmana gerek yok ıstıfa ederımm
Menum
Sabah 2 yumurta 4yk yogurt 1 salatalik
Ara 1 yesil cay
Öglen 4 elma 4yk yogurt
Ara 1 yesil cay
Aksam 2 elma 8yk yogurt
890 kalori, 139 karbonhidrat
Su: 2 litre simdilik
Spor: 1.5 saat bisiklet
hafta başı kaç kiloydum hiç hatırlamıyorum 72.5 ya da 73.5 tu11 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
@toplight>> ?? >> ??
servey >> 72,2 >> ??
@inatettimolacak >> 59,6 >> ??
@moni >> 87,2>> ??
@fancynancy >> 73,5>> ??
@lydznp >> 82,5 >> ??
@nilsub >> 76,1 >> ??
wendy >> 66,4 >> ??
@dennisgo >> 76,8 >> ??
@btlbetul >> 67>> ??
T turkcedersidefterimcom >> 65,4 >> 64
@lalemisal >> 65,1 >> ??
morordek >>?? >> ??
suyabenzemek >>??>>??
fyzanur >>72.5>> 72
@ozlem >>??>>??
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?