Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen şu an tam bir arayış içimdesin sanki :) takıldığın kilolar mı bu kilolar, senin dikkatini dağıtan bu mu acaba ?

aslında diyet yapınca gidiyo benim, pek takılma yok aslında ama benim diyet yapasım mı yok ne. aslında halledebileceğim her şeyi yük görüyorum şu an. hava sıcak, kızım var, spor yapıcak vakit ayarlayamıyorum ki spor yaparsam iştah otomatikman gidiyo bende

ayy canlarım. ben sizin kurallara uyamıyorum. oturmuş kurallarınız var. onları da yıkmak istemiyorum. iilginiz için çok teşekkür ederim. hepinize Allah kolaylık versin . birgün zayıflarsam buraya yazarım. mutluluğumu sizinle paylaşırım. kendinize iyi bakın

Ayırmana gerek yok ıstıfa ederımm

Canim benim , sadece 30 dk spor yapacagim baska da yapmayacagim de. Bir de bakmissin 1 saat olmus

Havanın sıcaklığı çok büyük etken. Biraz serinlese yürüyüşlerine dönersin ve diyet de başlar..ama bu sürede de spor olmasa bile az az da olsa versen süper olur

Bugünkü menüm ;

Sabah: 1 salatalık, 1 yeşil elma, 1 kabukları soyulmuş limon, maydanoz, zencefil (sıkarak içtim)

Ara ;2 dilim hindi füme +2 dilim az yağlı peynir

Öğlen ; 3 köfte ( fırında), 1 kepçe kabak çorbası, yağsız yoğurt

Ara : 2 kivi

Akşam ; kabak yemeği ( miktar sınırsızdı ne kadar yerim bilmiyorum)

-2 litre su içtim devam ediyorum
- henüz spor yok ama bugün 45 dakika yürüyeceğim

Menum
Sabah 2 yumurta 4yk yogurt 1 salatalik
Ara 1 yesil cay
Öglen 4 elma 4yk yogurt
Ara 1 yesil cay
Aksam 2 elma 8yk yogurt

890 kalori, 139 karbonhidrat

Su: 2 litre simdilik
Spor: 1.5 saat bisiklet

Haticecim akşamlarını sevmiyorum, ya güzel bi mantarlı omlet yap, ya tavuk sote, ya ton balıklı salata, ya yumurta haşla yeniden, kıymalı yumurta olur bi protein daha olsun sadece sabah ki yumurtayla olmaz.

Protein sindirimi zor olduğu için vücuduna daha çok kalori yaktırır haberin olsun korkmadan ye.

hafta başı kaç kiloydum hiç hatırlamıyorum 72.5 ya da 73.5 tu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…