- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.841
Haticecim akşamlarını sevmiyorum, ya güzel bi mantarlı omlet yap, ya tavuk sote, ya ton balıklı salata, ya yumurta haşla yeniden, kıymalı yumurta olur bi protein daha olsun sadece sabah ki yumurtayla olmaz.
Protein sindirimi zor olduğu için vücuduna daha çok kalori yaktırır haberin olsun korkmadan ye.
hafta başı kaç kiloydum hiç hatırlamıyorum 72.5 ya da 73.5 tu
***5. Takım 530. Etap***
servey (72,2/ / /% )
moni (86,5/ / /% )
fancynancy (73,8/ / /% )
lydznp (82,5/ / /% ) İzne ayrılmak istiyor (2017 yılı 1. izin hakkı)
inatettimolacak (59,6/ / /% )
dennisgo (76,8/ / /% )
Egeliegeli (65,4/ / /% )
lalemisal (65,1/ / /% )
5. Takım Ortalaması: %
toplight (72,9/ / /% ) 514. etapta 72,9 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / /% ) Mezun olan üye.
wendigo (66,6/ / /% ) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (76.1/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (73,2/ / /% ) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
Cikilatacanavari (76,4/ / /% ) 527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
betulbtl (67/ / /% ) Karmaşık Üye.
Canım kaydetmiyor maalesef benim bildiğim.Canim 8 TL'ye almistim. Cok iyi degil ama en azindan idare ediyor. Yerler parke jillian'da ziplayinca cok ses cikiyordu simdi ayakkabisiz mat'in uzerinde zipliyorum ses cikmiyor.
Tarti icime sinmedi sanki dun okadar ishal oldum bugun 1 kilo az cikarim diye dusunyordum ama sonuc husrann. ilk gun olcmustuk kayitli kaliyormu icinde?
Hemde nasılllllHainler whatsap'tan dedikodumu yapıyorsunuz?
Silivri de tatlım ama yazlık o normalde Avrupa yakasında orayada gitmek ayrı dert. Valla yazlığa git gel 200 kmfancynancy annen nerde oturuyor geçen gidince ben uzakta falan mı acaba dedim ama sürekli gidip geldiğine göre yakın galiba
Kız hiçte 158 gözükmüyorsun valla fotolarda, boylu poslu duruyorsun maşallahboyun uzundur beybi... ben 1,58 im... basenler feci... göbüş spordan baya eridi yada toparlandı..... pantalon oraya çıksa beli olacakta benim basenler dehşet geniş... bacaklarım kalın.... pantalonlar tayt gibi duruyor :)) öyle de hiç sevmem az bol durcak kadar zayıflamak istiyorum... şöyle rahat rahat 38 beden giymek tek rüyam :))
geçen hafta spor salonundaki hocayla konuştum göbek ok oldu ama bu bacakları napcaz dedim bu hafta bacak çalıştırcak bana bakalım :)
iki hafta önce iiçinde nefes alamadığım halde inatla giydiğim elbise bu gün bol bol geliyor nasıl musmutlu oluyorum o bolluğa baktıkça çok şükür....
Sen idmanlısın o zaman h.sonu bendesin
11 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
Geçen Cuma >>Hedef>>Bu Cuma
toplight >> 72,9 >> ??
servey >> 72,2 >> 72,3
inatettimolacak >> 59,6 >> ??
moni >> 86,5>> muaf
fancynancy >> 73,8>> ??
lydznp >> 82,5 >> 82.5
nilsub >> 76,1 >> ??
wendy >> 66,6 >> 67
dennisgo >> 76,8 >> 74,8
btlbetul >> 67>> 66,8
T turkcedersidefterimcom >> 65,4 >> 64
lalemisal >> 65,1 >> ??
morordek >>muaf
suyabenzemek >>??>>??
fyzanur >>72,5 >> 72
@ozlem >>?? >>??
@Cikilatacanavari >>76,4>>??
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?