Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım teşekkür ederim. Ben bu 3 günlük beslenme ile senin de kilo vereceğine inanıyorum.umarım yapma fırsatı bulursun.
Bende inaniyorum canim ama esimde izinde dort dortluk uygulayamiyorum.Bu arada saldim kendimi bir kac gundur kekler,tatlilar, donerler, kolalar.. Neyseki hala 76 kiloyum. Bugun guzel bir kahvalti ile gune basladim daha dikkatli olacagim. Sabah 1 wasa ve 1,5 soganli yumurta yedim kendimi gayet iyi hissediyorum.

Canım spora devam ediyorsun değil mi ?yeme kısmını salmışsın ama kısa sürede de toparlamışsın. Bu sabah kahvaltın gayet iyi. Devamı gelir umarım.

Ben de bu sabah yulaf ezmesi çikolatalı soya sütü tarçın :) eşim uyanmamıştı kendime kahvaltı hazırlamaya üşendim :) şimdi o yerken bakacak değilim tabi ki, kahvemi içerim ben de mis :)

Spor amaclı olmasada cok yurudum canim. Mesela carsamba 15000 adim,persembe 12000 adim ve 30 dk yuzme, cuma sayilmaz sadece 2000 adim ve dünde 9000 adım yurumusum.

Gunayfinlarf
Aysem kolay gelsin temizlikte tespitlerin cok dogru carsamba gun fizyoterapist egzersiz vermisti ben onun yanina basak egzersizleri de eklexim guzel guzel yapiyordum ama zorlamisim boyun fitigim azdi fizyoterapisle konusmustum butun egzersizleri kes henuz hazir degilsin dedi canim sikildi halbuki yuruyusede baslamistim yarin itibari ile cocuklarda evde ysz okullari bitti buyuk oglaninda kg problemi var onunla beraber mumkun oldugu kadar saglikli beslenip yuruyus yapacagim bakalim

Cok sagol ortim. Canım çok huzursuzdum onun için izin kullanmak istedim . Kaç akşam saat 9da kahvaltı yapmak zorunda kaldık. Korktum açıkçası listeyi kötü etkilemekten. Birde artık sporsuz çok zor. Burada başlayacağım inşALLAH çok yorgun olmayacağım diye düşünüyorum:) listeden çok uzak kalmak istemiyorum

Çok teşekkür ederim canım:)

Şahnurcugum yürüyüşde mi yasak? Sende kendimi görüyorum korkuyorum valla

Kosu bandi yasak sadece acik havafa yormadan yurumek serbest
Canım dikkat et kendine. Bir an önce sağlığına kavuşursun umarım. Sporuz da olsa diyete uyduğunda kilo vermen devam edecek sonuçta. Üstelik artık bir diyet arkadaşın da var. Beraber daha güçlü olacaksınız bence :)

Sporla ısınırsın işte ne güzel
Ağustosta böyle ise kışın nasıl oluyor orası :) gerci hep o sekilde stabil de olabilir tabi yaz kış aynı :)

Sorma deniz cim diyet arkadssim felaket biraksam aksama kadar cips kola lazanya tatli ne varsa yiyecek tarzda izin vermiyorum tabiki ama dondurmasina hayir diyemiyorum sonucta 12 yasinda cocuk

Günaydın canlar

Senin bu filtre kahve yanındaki kaçamakları nasıl azaltabiliriz acabaa? Bugün ekstradan 15 dk daha eliptik yap bakalım, ceza kesmeye senden başlayayım :)

Günaydın canım
Kolay gelsin islerin :)
Dün o kaçamağım için 30 dk eliptik yapmıştımnmmm ördekcim. Normalde eliptiği gün aşırı yapma kararı almıştım da. Asıl bugün kes sen cezamı. Hüüüüüü baştan aşağı fena. Hiç paylaşamam bile o derece.

Evet haklısın ama çok acıkmıştım, akşam ona buna saldırmamak için yemiştim.

Geçmiş olsun canımmmm, inşallah bir an önce iyileşirsin.

Menum
K. Önce: Yesil cay sirkeli su
Kahvalti : 3 yumurta
Öglen : 8yk yogurt 4 elma
Ara : Yesil cay
Akşam: Mevsim salata 8yk yogurt

879kalori, 101 karbonhidrat

Su: 3litre
Spor: 2 saat bisiklet, 500 ip atlama
Kız bu menüye bu spor eksi kaloridesindir kesin :)
O zaman dünkünü unut, bugün için artık 60 dk mı yaparsın ne yaparsın kendi menune gore kes cezanı

18 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

@toplight >> 72,9 >> ??

@servey >> 71,6 >> ??

@inatettimolacak >> 59,6 >> ??

@moni >> 86,5 >> muaf

@fancynancy >> 73,5>> 72 !!!

@lydznp >> 82,2 >> 82.0

@dennisgo >> 74,0 >> 72

@Egeliegeli >> 64,5 >> 63,5

morordek >> muaf

@nilsub >> 76,1 >> ??

@wendigo >> 66,6 >> 65

@0zlem >>76 >> 74.6

lalemisal >> ?? >> ??

@btlbetul >> 67,2 >> ??

@fyzanur >>72,2>> ??

Cikilatacanavari >> 78,5 >> ??

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN

UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ

KİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖRE

Sporla ısınırsın işte ne güzel
Ağustosta böyle ise kışın nasıl oluyor orası :) gerci hep o sekilde stabil de olabilir tabi yaz kış aynı :)
Tavsiyeni dikkate aldım canım :)
Sorma deniz cim diyet arkadssim felaket biraksam aksama kadar cips kola lazanya tatli ne varsa yiyecek tarzda izin vermiyorum tabiki ama dondurmasina hayir diyemiyorum sonucta 12 yasinda cocuk
Bence içlerinde en masumu dondurma canım. bir çok çocuk da onun gibi beslenmek istiyor maalesef. Benim evdeki çocuğa (eşimden bahsediyorum tam bir çocuk gibi sürekli birşeyler istiyor) bugün kurabiye yaptım.muz yulaf ezmesi parça çikolata ile..ben de tadına baktım.mükemmel değil elbette,malzemeler ortada işte. ama kesinlikle hafif. 4-5 tanesi 100 kaloriymiş. Belki böyle şeyler yaparak hem daha sağlıklı beslenmesini sağlarsın hem de diyet arkadaşını kazanabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…