- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.121
Kesinlikle ilk ama 56 da olur.Oww :) ilkini istiyoruz o zaman :)
Canım kanın mı düşmeye başladı acaba? Kan veriyodun sanki sen orada. Ona bakmışlar mı?
ALLAH öğrenme kolaylığı versin. Dil öğreneceksin yetmeyecek birde denklik alacaksın. Kolay değil ama ben senin başaracağına inanıyorum. Azimli kızsınEvet canım bence de zor ama yaşadığımız yerde anadil maalesef Fransızca öğrenmeden olmuyor. Bir başlayayım gerisi gelecek diye düşünüyorum/umuyorum.
Ben peyzaj mimarıyım ama mesleğimi yapmadım on sene bankacılık yaptım. Burada diploma olmadan bankacı olmadığı için kimse tecrübemin değil diplomamın değeri var. Bakalım denklik yapayım da belki başka bir şey okurum belki peyzaj mimarı olurum şu an ona karar vermedim :)ALLAH öğrenme kolaylığı versin. Dil öğreneceksin yetmeyecek birde denklik alacaksın. Kolay değil ama ben senin başaracağına inanıyorum. Azimli kızsın
Senin ne mezunuydun?
Canim ben 46 yasindayim ins muhendisiyim kamuda calisiyorum bendeArkadaslar, az çok tahmin ediyorum ama kaç yaşindasiniz? Merak ediyorum daEger sakincasi yoksa soyler misiniz ?
Ben Zeynep'e hamile kaldığım kilonun bayağı altındayım canım -7kgAma Baha öylemi? +26 Ama olacak inanıyorum. Belki 1 yıl belki 2 yıl sürecek ama ben yine
Ayse alintilamayi beceremedim buyuk oglana hamile kaldigimda 56 kg idim kucuge de 75 ile hamile kalmistim simdilerde 72-73 ben de 65 olsam yster diyom ama olamiyorum maalesef
Kizlar bugun bahcedeydik 11 gibi gittik az once donduk misafirlerim vardi performansla ilgilenemedim ama ellerinize saglik halletmissiniz
Pratik yapma imkanın olacak en azından. istedikten sonra öğrenirsin pes etme :) ben yeni diller öğrenmeyi cok seviyorum. Lisede Fransızca dersimiz vardı ama üniversiteye hazırlanmak falan derken, bi de zorunlu tutulunca insan hiç önemsemiyor. Keşke diyorum ogrenseymisim bedavaya dil öğrenmiş olurdum ama pratik yapmayınca da unutuluyor maalesefEvet canım bence de zor ama yaşadığımız yerde anadil maalesef Fransızca öğrenmeden olmuyor. Bir başlayayım gerisi gelecek diye düşünüyorum/umuyorum.
Insan böyle motive oluyor:) olur mu yapabilirmiyim değil. Olur yaparım diyeceksin ki başarının yarısını haketmiş ol. ALLAH'IN izniyle herşey olur. Ayrıca yar canım kafa goz ne olacak. Sonu tatlıya baglansindaBen peyzaj mimarıyım ama mesleğimi yapmadım on sene bankacılık yaptım. Burada diploma olmadan bankacı olmadığı için kimse tecrübemin değil diplomamın değeri var. Bakalım denklik yapayım da belki başka bir şey okurum belki peyzaj mimarı olurum şu an ona karar vermedim :)
Dil konusunda bende en büyük sorun anlamadığımda bırakmak, kafa göz yararak konuşmaya çalışan birisi olsam daha İyi olur sanki. Tabiki değişmeyen tek şey değişimdir diyorum ve okul başlayınca bu konuda bazı stratejiler geliştireceğim bence :) sonuçta insanın gücünün sınırları yok yeter ki doğru şekilde yönetsin. Benim de yapmam gereken bu. Böyle söyleyince çok basit gibi oldu. 3 aya Fransızca anadilimmiş gibi konuşurum sanacağım biraZ daha yaZarsam :)
Bu mesajın neredeyse tamamı kendime olumlu telkin farkındaysan :)
Kaptanım olur inşALLAH. Bir ara bir menü paylaşmıştın. Bu arada senin menülerin pek olmazdı paylaşımda ondan aklımda kaldiCanim ben 46 yasindayim ins muhendisiyim kamuda calisiyorum bende
Kızlar
Az önce evde bir cumartesi akşamı klasiği çay içildi ve eşim kabak çekirdeği yiyordu. Nasıl canım çekti aldım bir iki yedim. Sonra soymaya başladım. Soyuyorum çekirdekleri ama yemiyorum bir yere ayırıyorum içlerini..sonra eşim onları da hüpletti. Ya sinir oluyorum ben çekirdek yiyormuş gibi yapıyorum adam yiyor o da kilo veriyor bu aralar ben de :) oysa bu tabloda sadece ben vermeliyim,çünkü yemeyen benim.
Senin bu filtre kahve yanındaki kaçamakları nasıl azaltabiliriz acabaa? Bugün ekstradan 15 dk daha eliptik yap bakalım, ceza kesmeye senden başlayayım :)Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1,5 kk kadar beyaz peynir
Domates, salatalık
3 zeytin
1 dilin tam buğday ekmeği
Ara
Filtre kahve
4 bisküvi ve 1 parça bitter
Öğle
6 yk bulgur
3 yk yoğurt
Ara
1 büyük bardak ayran
Akşam
1 büyük kase vicdan çorbası
Gece
Buzlu filtre kahve
1 orta boy salkım üzüm
Su: 2,5 lt
Spor: 30 dk eliptik, 15 dk ağırlıkla kol çalışma, 12 dk iç bacak egzersiz, 16 dk karın çalışması. Hepsini birden yapmadım ara ara fırsat buldukça yaptım.
Günaydın canımGünaydın kızlar. Sabahın seherinde kalktım yine. Bugün ev temizliği var. Bakalım 1 yardımcı gelecek. :)
Sağol güzelimGünaydın canlar
Senin bu filtre kahve yanındaki kaçamakları nasıl azaltabiliriz acabaa? Bugün ekstradan 15 dk daha eliptik yap bakalım, ceza kesmeye senden başlayayım :)
Günaydın canım
Kolay gelsin islerin :)
Öğlen bulgur yerine başka bir şey oluşaymışKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1,5 kk kadar beyaz peynir
Domates, salatalık
3 zeytin
1 dilin tam buğday ekmeği
Ara
Filtre kahve
4 bisküvi ve 1 parça bitter
Öğle
6 yk bulgur
3 yk yoğurt
Ara
1 büyük bardak ayran
Akşam
1 büyük kase vicdan çorbası
Gece
Buzlu filtre kahve
1 orta boy salkım üzüm
Su: 2,5 lt
Spor: 30 dk eliptik, 15 dk ağırlıkla kol çalışma, 12 dk iç bacak egzersiz, 16 dk karın çalışması. Hepsini birden yapmadım ara ara fırsat buldukça yaptım.
yeni ev yeni hayat.. bence de rüzgar gibi esip fırata gibi biçeceğin günler çok yakınKaptanım olur inşALLAH. Bir ara bir menü paylaşmıştın. Bu arada senin menülerin pek olmazdı paylaşımda ondan aklımda kaldiufak tefek kaçamakların çok oluyordu. Ama o zaman sürekli seyehatteydin. Şimdi o kacamaklar olduğu sürece yediğine dikkat ediyor bile olsan sabit kalıyorsun. Kaçamak mi yaptım 15-20dk sporu artıracaksın. Tabi bu kaçamağın cinsine göre değişir. Bir de spor. spor olmayınca olmuyor. Ben mümkün değil yapamıyorum. Azıcık gevşersem kaliyor kilolar. Benim diyetisyeni bırakma sebebimdi spor. Çok güzel kilo veriyordum. Spor yapmaya zamanım ve enerjim kalmadı şimdiki gibi ayda 200-500gr ya gidiyordu ya gitmiyordu sıkıldım bıraktım. Ama siz benim bırakmama engel oluyorsunuz. Bende şu enerjimi bir toplayayım inşALLAH rüzgar gibi eseceğim. Sende de eksik olan bu işte kaptanım. Benim gibi yorgunsun yoğunsun enerjin çekildi. Bir reset lazım bize
günaydın kolay gelsin. Ben de sadece diyete uymam için erken kalktım. Tek kahvaltı etmemek için de 3 kaşık yulaf ezmesi bir bardak çikolatalı süt ve tarçınlı kahvaltımı yapıyorum :)Günaydın kızlar. Sabahın seherinde kalktım yine. Bugün ev temizliği var. Bakalım 1 yardımcı gelecek. :)
Günaydın canım teşekkür ederim. Ben bu 3 günlük beslenme ile senin de kilo vereceğine inanıyorum.umarım yapma fırsatı bulursun.
Dün akşam o kabak çekirdeklerini yemediğim için şimdi çok mutluyum.yoksa bir ceza da bana geliyormuş :) bu ara hiç spor yapmak istemiyorum çünkü soğuk :) titremek bir spor olsa dün 1500 kalori yakardımGünaydın canlar
Senin bu filtre kahve yanındaki kaçamakları nasıl azaltabiliriz acabaa? Bugün ekstradan 15 dk daha eliptik yap bakalım, ceza kesmeye senden başlayayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?