Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım bence de zor ama yaşadığımız yerde anadil maalesef Fransızca öğrenmeden olmuyor. Bir başlayayım gerisi gelecek diye düşünüyorum/umuyorum.
ALLAH öğrenme kolaylığı versin. Dil öğreneceksin yetmeyecek birde denklik alacaksın. Kolay değil ama ben senin başaracağına inanıyorum. Azimli kızsın
Senin ne mezunuydun?

ALLAH öğrenme kolaylığı versin. Dil öğreneceksin yetmeyecek birde denklik alacaksın. Kolay değil ama ben senin başaracağına inanıyorum. Azimli kızsın
Senin ne mezunuydun?
Ben peyzaj mimarıyım ama mesleğimi yapmadım on sene bankacılık yaptım. Burada diploma olmadan bankacı olmadığı için kimse tecrübemin değil diplomamın değeri var. Bakalım denklik yapayım da belki başka bir şey okurum belki peyzaj mimarı olurum şu an ona karar vermedim :)
Dil konusunda bende en büyük sorun anlamadığımda bırakmak, kafa göz yararak konuşmaya çalışan birisi olsam daha İyi olur sanki. Tabiki değişmeyen tek şey değişimdir diyorum ve okul başlayınca bu konuda bazı stratejiler geliştireceğim bence :) sonuçta insanın gücünün sınırları yok yeter ki doğru şekilde yönetsin. Benim de yapmam gereken bu. Böyle söyleyince çok basit gibi oldu. 3 aya Fransızca anadilimmiş gibi konuşurum sanacağım biraZ daha yaZarsam :)

Bu mesajın neredeyse tamamı kendime olumlu telkin farkındaysan :)

Arkadaslar, az çok tahmin ediyorum ama kaç yaşindasiniz? Merak ediyorum da Eger sakincasi yoksa soyler misiniz ?
Canim ben 46 yasindayim ins muhendisiyim kamuda calisiyorum bende

Evet canım bence de zor ama yaşadığımız yerde anadil maalesef Fransızca öğrenmeden olmuyor. Bir başlayayım gerisi gelecek diye düşünüyorum/umuyorum.
Pratik yapma imkanın olacak en azından. istedikten sonra öğrenirsin pes etme :) ben yeni diller öğrenmeyi cok seviyorum. Lisede Fransızca dersimiz vardı ama üniversiteye hazırlanmak falan derken, bi de zorunlu tutulunca insan hiç önemsemiyor. Keşke diyorum ogrenseymisim bedavaya dil öğrenmiş olurdum ama pratik yapmayınca da unutuluyor maalesef üniversitede de İspanyolca seçmiştim, o daha kolaydı ve daha iyi ogrenebildigimi düşünüyorum :)

Kızlar
Az önce evde bir cumartesi akşamı klasiği çay içildi ve eşim kabak çekirdeği yiyordu. Nasıl canım çekti aldım bir iki yedim. Sonra soymaya başladım. Soyuyorum çekirdekleri ama yemiyorum bir yere ayırıyorum içlerini..sonra eşim onları da hüpletti. Ya sinir oluyorum ben çekirdek yiyormuş gibi yapıyorum adam yiyor o da kilo veriyor bu aralar ben de :) oysa bu tabloda sadece ben vermeliyim,çünkü yemeyen benim.

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1,5 kk kadar beyaz peynir
Domates, salatalık
3 zeytin
1 dilin tam buğday ekmeği

Ara
Filtre kahve
4 bisküvi ve 1 parça bitter

Öğle
6 yk bulgur
3 yk yoğurt

Ara
1 büyük bardak ayran

Akşam
1 büyük kase vicdan çorbası

Gece
Buzlu filtre kahve
1 orta boy salkım üzüm

Su: 2,5 lt
Spor: 30 dk eliptik, 15 dk ağırlıkla kol çalışma, 12 dk iç bacak egzersiz, 16 dk karın çalışması. Hepsini birden yapmadım ara ara fırsat buldukça yaptım.

Insan böyle motive oluyor:) olur mu yapabilirmiyim değil. Olur yaparım diyeceksin ki başarının yarısını haketmiş ol. ALLAH'IN izniyle herşey olur. Ayrıca yar canım kafa goz ne olacak. Sonu tatlıya baglansinda

Canim ben 46 yasindayim ins muhendisiyim kamuda calisiyorum bende
Kaptanım olur inşALLAH. Bir ara bir menü paylaşmıştın. Bu arada senin menülerin pek olmazdı paylaşımda ondan aklımda kaldi ufak tefek kaçamakların çok oluyordu. Ama o zaman sürekli seyehatteydin. Şimdi o kacamaklar olduğu sürece yediğine dikkat ediyor bile olsan sabit kalıyorsun. Kaçamak mi yaptım 15-20dk sporu artıracaksın. Tabi bu kaçamağın cinsine göre değişir. Bir de spor. spor olmayınca olmuyor. Ben mümkün değil yapamıyorum. Azıcık gevşersem kaliyor kilolar. Benim diyetisyeni bırakma sebebimdi spor. Çok güzel kilo veriyordum. Spor yapmaya zamanım ve enerjim kalmadı şimdiki gibi ayda 200-500gr ya gidiyordu ya gitmiyordu sıkıldım bıraktım. Ama siz benim bırakmama engel oluyorsunuz. Bende şu enerjimi bir toplayayım inşALLAH rüzgar gibi eseceğim. Sende de eksik olan bu işte kaptanım. Benim gibi yorgunsun yoğunsun enerjin çekildi. Bir reset lazım bize

Günaydın canlar
Senin bu filtre kahve yanındaki kaçamakları nasıl azaltabiliriz acabaa? Bugün ekstradan 15 dk daha eliptik yap bakalım, ceza kesmeye senden başlayayım :)
Günaydın kızlar. Sabahın seherinde kalktım yine. Bugün ev temizliği var. Bakalım 1 yardımcı gelecek. :)
Günaydın canım
Kolay gelsin islerin :)

Öğlen bulgur yerine başka bir şey oluşaymış
yeni ev yeni hayat.. bence de rüzgar gibi esip fırata gibi biçeceğin günler çok yakın
Günaydın kızlar. Sabahın seherinde kalktım yine. Bugün ev temizliği var. Bakalım 1 yardımcı gelecek. :)
günaydın kolay gelsin. Ben de sadece diyete uymam için erken kalktım. Tek kahvaltı etmemek için de 3 kaşık yulaf ezmesi bir bardak çikolatalı süt ve tarçınlı kahvaltımı yapıyorum :)

Günaydın canım teşekkür ederim. Ben bu 3 günlük beslenme ile senin de kilo vereceğine inanıyorum.umarım yapma fırsatı bulursun.

Günaydın canlar

Senin bu filtre kahve yanındaki kaçamakları nasıl azaltabiliriz acabaa? Bugün ekstradan 15 dk daha eliptik yap bakalım, ceza kesmeye senden başlayayım :)
Dün akşam o kabak çekirdeklerini yemediğim için şimdi çok mutluyum.yoksa bir ceza da bana geliyormuş :) bu ara hiç spor yapmak istemiyorum çünkü soğuk :) titremek bir spor olsa dün 1500 kalori yakardım kaloriferi açacağım artık ama ağustos yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…