- 23 Ağustos 2012
- 14.842
- 39.258
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.101
Ilkinde 53 ikincisinde 83:)
Sanırım dün yürüyüşe çıktığımda üşüttüm evde dikkat ediyorum çünkü. Bu iklime hiç alışkın olmadığım için :) bir de galiba zsyofladıköa üşümeye başladım. Ben kışın bile ince gezerdim genelde ama üşümenin kiloyla ilgisi var sanırım
Burada vermedim ama Haziran'da Türkiye'de bakıldı normaldi canım.Oww :) ilkini istiyoruz o zaman :)
Canım kanın mı düşmeye başladı acaba? Kan veriyodun sanki sen orada. Ona bakmışlar mı?
Burada vermedim ama Haziran'da Türkiye'de bakıldı normaldi canım.
Haziranda başladım ama kansız olsam halsiz de olmaz mıyım? Ben eskisinden daha enerjik hissediyorum.Diyete ne zaman başkadın? Asıl düştüyse şimdi düşmüştür.
Haziranda başladım ama kansız olsam halsiz de olmaz mıyım? Ben eskisinden daha enerjik hissediyorum.
Bence kansız değilim buradaki iklim farkı beni etkiliyor muhtemelen. bir de kilo kaybı belki. demek hep yağdan gidiyor :) Yağ üşümeyi engeller ya.şaka bir yana kilo bir çok şeye neden oluyor ya ne bileyim belki hormon dengesi değişiyordur.Haklısın halsizlikte yapar, üşümenin de bir numaralı sebebi olunca söyleyim dedim.
Teşekkürler canım senin başarı hikayene benzer hikayelere :) umarım hepimiz senin başardığını başarırız
Zayiflayinca usuyosun kesinlikle,ben ki panda gibiyken kar yagarken bile tisort şort corapsiz gezerdim.evin heryeri 60da yaniyodu ben odanin petegini 1e kadar kisiyodum.. ama bu kis tovbeler tovbesi dislerimin takirdamasindan konusamadim. Ne giysem diye sasirdim.petegi sirtima baglicaktim nerdeyse.umarim önümüzdeki kis daha alismis olurumBence kansız değilim buradaki iklim farkı beni etkiliyor muhtemelen. bir de kilo kaybı belki. demek hep yağdan gidiyor :) Yağ üşümeyi engeller ya.şaka bir yana kilo bir çok şeye neden oluyor ya ne bileyim belki hormon dengesi değişiyordur.
Benden daha güzellerini daha kisa sürede basarin siz insallah canimTeşekkürler canım senin başarı hikayene benzer hikayelere :) umarım hepimiz senin başardığını başarırız
Evet canım 1 sarı kart Yusuf Yusuf modu, aman ikinci gelmesin diye :)O zaman ördekçim 1 sarı kartın bi anlamı yok, önemli olan 2 sarı kart almamak doğru mudur?
Ben kasımda 28 olacağım canım, 3 yıllık evli, 3 aylık da bebe sahibiyim :) araştırma görevlisi olarak çalışıyorum üniversitede, bir yandan da doktora yapmaya çalışıyorum :)Arkadaslar, az çok tahmin ediyorum ama kaç yaşindasiniz? Merak ediyorum daEger sakincasi yoksa soyler misiniz ?
Yüksek lisansa falan mı başlıyorsun Denizcim?Canım ben 35 yaşındayım yaklaşık 2 senedir evliyim.şu an vasıfsız elemanım eylülde öğrenci olacağım :)
Ben de öyle yakında kışlık montumu giyersem dışarı çıkarken şaşırmayacağım o kadar üşüyorum :)Zayiflayinca usuyosun kesinlikle,ben ki panda gibiyken kar yagarken bile tisort şort corapsiz gezerdim.evin heryeri 60da yaniyodu ben odanin petegini 1e kadar kisiyodum.. ama bu kis tovbeler tovbesi dislerimin takirdamasindan konusamadim. Ne giysem diye sasirdim.petegi sirtima baglicaktim nerdeyse.umarim önümüzdeki kis daha alismis olurum
Benden daha güzellerini daha kisa sürede basarin siz insallah canim
Yok canım Fransızca kursu başlayacak. sonrasında da denklik yapacağım için herhalde 2-3 sene öğrencilikle geçer :)Geçmişi de anca adamakıllı okuyabildim
Ben kasımda 28 olacağım canım, 3 yıllık evli, 3 aylık da bebe sahibiyim :) araştırma görevlisi olarak çalışıyorum üniversitede, bir yandan da doktora yapmaya çalışıyorum :)
Yüksek lisansa falan mı başlıyorsun Denizcim?
Geçmişi de anca adamakıllı okuyabildim
Ben kasımda 28 olacağım canım, 3 yıllık evli, 3 aylık da bebe sahibiyim :) araştırma görevlisi olarak çalışıyorum üniversitede, bir yandan da doktora yapmaya çalışıyorum :)
Yüksek lisansa falan mı başlıyorsun Denizcim?
Fransızca zor yaa kolay gelsin :)Yok canım Fransızca kursu başlayacak. sonrasında da denklik yapacağım için herhalde 2-3 sene öğrencilikle geçer :)
Bilişim sistemleri :)Canim hangi bölüm ?
Evet canım bence de zor ama yaşadığımız yerde anadil maalesef Fransızca öğrenmeden olmuyor. Bir başlayayım gerisi gelecek diye düşünüyorum/umuyorum.Fransızca zor yaa kolay gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?