Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ilkinde 53 ikincisinde 83:)

Oww :) ilkini istiyoruz o zaman :)

Canım kanın mı düşmeye başladı acaba? Kan veriyodun sanki sen orada. Ona bakmışlar mı?

Bugünkü menüm

Sabah : 2 tuzsuz etimek üstüne labne peyniri,kuru dereotu ve nane ile 5 zeytin 30 gr hindi füme

Ara ; 2 bardak filitre kahve şekersiz sütsüz

Öğlen ; 3 köfte kadar kırmızı et, limonlu tuzsuz salata 2 dilim etimek

Ara ; yarım muz ,5 çiğ badem, 1 papatya çayı

Akşam ; 6 kaşık kabak yemeği , 1 dilim ekmek , 4 kaşık yoğurt

Ara ; Yeşilçay

-3 litre su
-spor yok

Haklısın halsizlikte yapar, üşümenin de bir numaralı sebebi olunca söyleyim dedim.
Bence kansız değilim buradaki iklim farkı beni etkiliyor muhtemelen. bir de kilo kaybı belki. demek hep yağdan gidiyor :) Yağ üşümeyi engeller ya.şaka bir yana kilo bir çok şeye neden oluyor ya ne bileyim belki hormon dengesi değişiyordur.

Zayiflayinca usuyosun kesinlikle,ben ki panda gibiyken kar yagarken bile tisort şort corapsiz gezerdim.evin heryeri 60da yaniyodu ben odanin petegini 1e kadar kisiyodum.. ama bu kis tovbeler tovbesi dislerimin takirdamasindan konusamadim. Ne giysem diye sasirdim.petegi sirtima baglicaktim nerdeyse.umarim önümüzdeki kis daha alismis olurum
Teşekkürler canım senin başarı hikayene benzer hikayelere :) umarım hepimiz senin başardığını başarırız
Benden daha güzellerini daha kisa sürede basarin siz insallah canim

Geçmişi de anca adamakıllı okuyabildim
Arkadaslar, az çok tahmin ediyorum ama kaç yaşindasiniz? Merak ediyorum da Eger sakincasi yoksa soyler misiniz ?
Ben kasımda 28 olacağım canım, 3 yıllık evli, 3 aylık da bebe sahibiyim :) araştırma görevlisi olarak çalışıyorum üniversitede, bir yandan da doktora yapmaya çalışıyorum :)
Canım ben 35 yaşındayım yaklaşık 2 senedir evliyim.şu an vasıfsız elemanım eylülde öğrenci olacağım :)
Yüksek lisansa falan mı başlıyorsun Denizcim?

Ben de öyle yakında kışlık montumu giyersem dışarı çıkarken şaşırmayacağım o kadar üşüyorum :)

Yok canım Fransızca kursu başlayacak. sonrasında da denklik yapacağım için herhalde 2-3 sene öğrencilikle geçer :)

Canim hangi bölüm ?

18 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

@toplight >> 72,9 >> ??

@servey >> 71,6 >> ??

@inatettimolacak >> 59,6 >> ??

@moni >> 86,5 >> muaf

@fancynancy >> 73,5>> 72 !!!

@lydznp >> 82,2 >> 82.0

@dennisgo >> 74,0 >> 72

@Egeliegeli >> 64,5 >> 63,5

morordek >> muaf

@nilsub >> 76,1 >> ??

@wendigo >> 66,6 >> 65

@0zlem >>76 >> 74.6

lalemisal >> ?? >> ??

@btlbetul >> 67,2 >> ??

@fyzanur >>72,2>> ??

Cikilatacanavari >> 78,5 >> ??

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN

UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ

KİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖRE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…