Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrikler canım darısı başına. Yedin içtin düğün yaptın geldin.. şimdi sırada ne var ? Bugün diyet ve spora dönüyor musun ?

Tebrikler canım darısı başına. Yedin içtin düğün yaptın geldin.. şimdi sırada ne var ? Bugün diyet ve spora dönüyor musun ?

hımm kem kümmm :)) sabahta yaramazlık yapmasaydım döncektim ama işte şey oldu ağır tahrik vardı :))) şu an itibariyle diyetime ve sporuma döndüm... okeyim yani :))

aşırı sıcak ve çok nem var.... kalkma gıııı yat yat....

hımm kem kümmm :)) sabahta yaramazlık yapmasaydım döncektim ama işte şey oldu ağır tahrik vardı :))) şu an itibariyle diyetime ve sporuma döndüm... okeyim yani :))
Tüm suçlar işlendi ise spor hocanın cezaları için hazırsın demektir. Hadi kolay gelsin :)

Tüm suçlar işlendi ise spor hocanın cezaları için hazırsın demektir. Hadi kolay gelsin :)

offf yeni spor hocası gekmiş benim hoca gitmiş buda zalim ama napsam beğenmiyor :) daha da zorlaştırdı hareketleri....

Dur ben ancak ısınacağım geçen hafta dondum şimdi biraz güneşe atacağım kendimi ama önce kahvaltı etmem lazım.

aman ısıncam derken erime :))

Günaydin kizlarTartildim ama neden ayni kiloda çiktigima anlam veremedim. 64.5kg O kadar da spor yapiyorum. Neyse , pes etmek yok

spordan oluyor bacım.... sonra bir anda rakam şılap diye düşüyor bırakma devam et.....

Menum
K. Önce: Yesil cay sirkeli su
Kahvalti : 3 yumurta
Öglen : 8yk yogurt 4 elma
Ara : Yesil cay
Akşam: Mevsim salata 8yk yogurt

879kalori, 101 karbonhidrat

Su: 3litre
Spor: 2 saat bisiklet, 500 ip atlama

Günaydin kizlarTartildim ama neden ayni kiloda çiktigima anlam veremedim. 64.5kg O kadar da spor yapiyorum. Neyse , pes etmek yok

haticecim kh'ların çoğunu elmadan alıyosun farkındaysan. bence kilo verememinin sebebi o.

proteini artır diyorum sana dinlemiyosun beni. öğleye tavuk/ton balığı vs bişi ekle bence. masum da olsa 4 elmadan bol bol meyve şekeri aldın ve bu senin eksi olarak dönmeni engelliyor.

sevgiler

Canım cumadan pazartesiye çok gün geçmedi. ödem olur, kabızlık olur, kas almış olabilirsin.o anki vücudun durumuna göre durmuş gibi görünse de bence bunu anlamak için erken. Cumaya kadar fark göreceksin bence.görmezsen de tatilde metabolizman yeterince şaşacak ve bu sabitte çok takılmayacaksın bence

Tartıldın mı sabah? Kaçsın şu an.

yoook tartlır mıyım yarında tartılmam ben yoooook..... tartı korkuluuu rüyaaa :)))

yalnız o değilde ablamın nişanında giydiğim pantalonu giydim dün..... nişanda tombişlikten taplayan pantalon - hulk misali - gayet bollaşmış.... herkez sana spor yaramış dedi felam... ama dedim tartı öyle demiyor... neyse kaldığımız yerden devam o zaman :))

Geldiler mi kuzu?

Gunaydin kızlar

Tamam o zaman suçunu biliyorsun seni kendi haline bırakıyorum :)

Bilmem iyice bi düşüneyim :)

Bilemem artık bakacağız

Gunaydinlar @lydznp kolay gelsin canim bugun bizde oglumla birlikte sabah kahvaltisini yaptik regli olmam lazim migrenim tuttu herhalde aksama oluruz kg mu da ilk defa bu kadar arti gordum 73.3 oglumda 61 hadi bakalim gazamiz mubarek olsun
Olsun kaptanım :) reglin ödemidir o.

Ben bir ara alıp kabukları buzluda atmıştım. Tabi yapraklarını atmış bulundum. Bir dahaki sefere onları da saklarım.

Günaydın canım muhtemelen ödem var. Reglin geçtikten sonra göreceğin eksiler bence sana moral olacak :)
Ins tatlim bakalin
kiz ne dedikodusu betus

Canim cok guzel gitmis bu gidisle bu haftada birincisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…