- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.181
Tebrikler canım darısı başına. Yedin içtin düğün yaptın geldin.. şimdi sırada ne var ? Bugün diyet ve spora dönüyor musun ?günaydın kızlaaar ablamı evlendirdim geldim.... ne haltlar yedim hiç bahsetmicem :))) ama fulll hareketli bir gündü.... 10 cm topuklularla dolandım hızımı alamadım hala topuklularlayım.... çok yorucuydu ama bir taraftan kalori yakarken diğer taraftanda habire tıkındım..... yoksam o dedikodu furyasına yürek dayanmazdı
Tebrikler canım darısı başına. Yedin içtin düğün yaptın geldin.. şimdi sırada ne var ? Bugün diyet ve spora dönüyor musun ?
Günaydın kızlar
Yatakta yuvarlanmam biterse kalkacağım kahvaltı edeceğim. Dışarıda işlerim var kalkmam lazım ama sıcak yatağı bırakamıyor sanırım. Bugün hava 21 derece ve güneş var güzel bir gün olacak bence
Tüm suçlar işlendi ise spor hocanın cezaları için hazırsın demektir. Hadi kolay gelsin :)hımm kem kümmm :)) sabahta yaramazlık yapmasaydım döncektim ama işte şey oldu ağır tahrik vardı :))) şu an itibariyle diyetime ve sporuma döndüm... okeyim yani :))
Dur ben ancak ısınacağım geçen hafta dondum şimdi biraz güneşe atacağım kendimi ama önce kahvaltı etmem lazım.aşırı sıcak ve çok nem var.... kalkma gıııı yat yat....
Tüm suçlar işlendi ise spor hocanın cezaları için hazırsın demektir. Hadi kolay gelsin :)
Dur ben ancak ısınacağım geçen hafta dondum şimdi biraz güneşe atacağım kendimi ama önce kahvaltı etmem lazım.
Günaydin kizlarTartildim ama neden ayni kiloda çiktigima anlam veremedim. 64.5kg O kadar da spor yapiyorum. Neyse , pes etmek yok
Arkadaslar, 25616. sayfada haftalik hedef listesi var. Hedefini yazmayan arkadaslar yaziversin
Tartıldın mı sabah? Kaçsın şu an.ben 67 leder dursam yeter :))
Menum
K. Önce: Yesil cay sirkeli su
Kahvalti : 3 yumurta
Öglen : 8yk yogurt 4 elma
Ara : Yesil cay
Akşam: Mevsim salata 8yk yogurt
879kalori, 101 karbonhidrat
Su: 3litre
Spor: 2 saat bisiklet, 500 ip atlama
Günaydin kizlarTartildim ama neden ayni kiloda çiktigima anlam veremedim. 64.5kg O kadar da spor yapiyorum. Neyse , pes etmek yok
Canım cumadan pazartesiye çok gün geçmedi. ödem olur, kabızlık olur, kas almış olabilirsin.o anki vücudun durumuna göre durmuş gibi görünse de bence bunu anlamak için erken. Cumaya kadar fark göreceksin bence.görmezsen de tatilde metabolizman yeterince şaşacak ve bu sabitte çok takılmayacaksın benceGünaydin kizlarTartildim ama neden ayni kiloda çiktigima anlam veremedim. 64.5kg O kadar da spor yapiyorum. Neyse , pes etmek yok
Tartıldın mı sabah? Kaçsın şu an.
Geldiler mi kuzu?Günaydın tatlışlar
Yeni evde dogalgazcilari bekliyorum. Zamanım çok. 11.30 a kadar gelebilirlermiş
Herkese güzel bir hafta diliyorum. Bol bol eksilerimiz olsun inşALLAH. Sabah sabah 15dk yürüyüş yaptım bu arada :)
Gunaydin kızlar
Tamam o zaman suçunu biliyorsun seni kendi haline bırakıyorum :)
Bilmem iyice bi düşüneyim :)
Bilemem artık bakacağız
Olsun kaptanım :) reglin ödemidir o.Gunaydinlar @lydznp kolay gelsin canim bugun bizde oglumla birlikte sabah kahvaltisini yaptik regli olmam lazim migrenim tuttu herhalde aksama oluruz kg mu da ilk defa bu kadar arti gordum 73.3 oglumda 61 hadi bakalim gazamiz mubarek olsun
Ben bir ara alıp kabukları buzluda atmıştım. Tabi yapraklarını atmış bulundum. Bir dahaki sefere onları da saklarım.Ananas kabuğu yaparken yapraklarından da ekle istersen biraz.. yağ yakımı için yapraklar daha etkiliymiş. ben de ödem için maydanoz tarçın zencefil ve limonu kaynatıp içiyorum.
günaydın canım.. nasıl başlarsan öyle gidermiş ya demek ki yeni evde spor olacak bol bol :)
Çüşşşşş diyebilir miyim acabaaaa? Hangi ara o kadar verdin ama yaaaaasabah tartıldım73.2 idim. Cuma hedefime kaldı 1,2 kilo..
fancynancy senin cuma günkü kilonun altındayım. kaçamak yapma geçerim seni :)
Ins tatlim bakalinGünaydın canım muhtemelen ödem var. Reglin geçtikten sonra göreceğin eksiler bence sana moral olacak :)
kiz ne dedikodusu betusgünaydın kızlaaar ablamı evlendirdim geldim.... ne haltlar yedim hiç bahsetmicem :))) ama fulll hareketli bir gündü.... 10 cm topuklularla dolandım hızımı alamadım hala topuklularlayım.... çok yorucuydu ama bir taraftan kalori yakarken diğer taraftanda habire tıkındım..... yoksam o dedikodu furyasına yürek dayanmazdı
Canim cok guzel gitmis bu gidisle bu haftada birincisinCanım cumadan pazartesiye çok gün geçmedi. ödem olur, kabızlık olur, kas almış olabilirsin.o anki vücudun durumuna göre durmuş gibi görünse de bence bunu anlamak için erken. Cumaya kadar fark göreceksin bence.görmezsen de tatilde metabolizman yeterince şaşacak ve bu sabitte çok takılmayacaksın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?