Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar
Bugün menüm yine eksik. Son dakika maça gitmeye karar verdik. Bir ara öğün ve akşam yemeği kaçırdım. Geldim bir saat de yürüyüş yaptım. Birazdan yoğurt yerim yatmadan da yeşil çay içerim.

Sabah ; 3 kaşık yulaf ezmesi, bir bardak çikolatalı soya sütü ve tarçın

Ara ; şekersiz sütsüz filitre kahve,1 tane yulafli muzlu kurabiye(4-5 tanesi 100 kalori)

Öğlen ; 2 etimek, 6 kaşık etli nohut

Ara; yok
Akşam yok
Ara ; 4 kaşık yoğurt
Ara ; Yeşilçay

3 litre su
1 saat yürüyüş

Yarın grup için tartı günümüz hepimiz tartıldıktan sonra daha etkin bir hafta olması için ikili gruplar halinde yarışalım mı? aklımdan geçen şöyle birşey sizler de daha farklı çok daha iyi bir öneri getirirsiniz belki. Tüm hafta boyunca birbirimizle diyet spor ve kaçamakları paylaşalım. Diyet veya yarım saat üzeri spor +1, her bir kaçamak -1 şeklinde puanlanabilir, cuma günü olan % kaybımızı da ne bileyim 2/3/4 gibi bir rakamla çarparak hesaplayıp kazananları belirleyelim mi acaba?

Kız bu menüye bu spor eksi kaloridesindir kesin :)

O zaman dünkünü unut, bugün için artık 60 dk mı yaparsın ne yaparsın kendi menune gore kes cezanı
Bahanem çok ama kafa şişirmeyeceğim. Bugün yapamayabilirim kaptanım. 60 dk yı çıkaramam, regl de oldum, 2. Ve en rezil günündeyim. Bu seferlik görmezden gelseniz beni, söz bu hafta hiç kaçamak yapmayacağım.

Yarışalim canim. Bu hafta yolculuga cikacagim belki cok spor yapamam ama gayret edecegim

Sen öyle misin bilmiyorum ama ben adet dönemi 2_3 kilo alıyorum. Sen de öyleysen bu hafta ödem atıcı sulardan faydalanmalısın.benim de bu haftasonuna doğru olmam gerekiyor bakalım tartı ne diyecek cuma günü :)

Bende de 1-2 kg farkediyor. Göbeğim kocaman oluyor ya, sinir oluyorum. Şişiyorum bildiğin. Maydonoz sapı, kiraz sapı ya da ananas kabuğu çayı yapabilirim. Herhalde en faydalısı ananas kabuğu, anormal ödem attırıyor, en azından bana. Bazı şeyler herkese aynı etkiyi yapmıyor. Mesela kiraz sapı hiç etkilemedi. İnşallah cuma garip şeyler söylemez o tartı

Gunaydin kızlar
Tamam o zaman suçunu biliyorsun seni kendi haline bırakıyorum :)
morordek canim kilo veremeyenler için ne cezası düşunuyorsun?
Bilmem iyice bi düşüneyim :)
Tez zamanda başları vurula demezsin değil mi morordek :)))
Bilemem artık bakacağız

Ananas kabuğu yaparken yapraklarından da ekle istersen biraz.. yağ yakımı için yapraklar daha etkiliymiş. ben de ödem için maydanoz tarçın zencefil ve limonu kaynatıp içiyorum.
günaydın canım.. nasıl başlarsan öyle gidermiş ya demek ki yeni evde spor olacak bol bol :)

Gunaydinlar lydznp kolay gelsin canim bugun bizde oglumla birlikte sabah kahvaltisini yaptik regli olmam lazim migrenim tuttu herhalde aksama oluruz kg mu da ilk defa bu kadar arti gordum 73.3 oglumda 61 hadi bakalim gazamiz mubarek olsun
Günaydın canım muhtemelen ödem var. Reglin geçtikten sonra göreceğin eksiler bence sana moral olacak :)

Gunaydin kızlar

Tamam o zaman suçunu biliyorsun seni kendi haline bırakıyorum :)

Bilmem iyice bi düşüneyim :)

Bilemem artık bakacağız

Günaydın canım
Senin bizlere bir anne şefkati ile yaklaşacağından eminim. Cezalar bu nedenle anne sevgisi gibi besleyici geliştirici olacaktır :)

günaydın kızlaaar ablamı evlendirdim geldim.... ne haltlar yedim hiç bahsetmicem :))) ama fulll hareketli bir gündü.... 10 cm topuklularla dolandım hızımı alamadım hala topuklularlayım.... çok yorucuydu ama bir taraftan kalori yakarken diğer taraftanda habire tıkındım..... yoksam o dedikodu furyasına yürek dayanmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…