- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #256.201
haticecim kh'ların çoğunu elmadan alıyosun farkındaysan. bence kilo verememinin sebebi o.
proteini artır diyorum sana dinlemiyosun beni. öğleye tavuk/ton balığı vs bişi ekle bence. masum da olsa 4 elmadan bol bol meyve şekeri aldın ve bu senin eksi olarak dönmeni engelliyor.
sevgiler
ben 67 leder dursam yeter :))
Protein diyeti uzmanı var aramızda ve sen onu dinlemiyorsun Hatice.. bu bilgileri mutlaka değerlendirmelisin..haticecim kh'ların çoğunu elmadan alıyosun farkındaysan. bence kilo verememinin sebebi o.
proteini artır diyorum sana dinlemiyosun beni. öğleye tavuk/ton balığı vs bişi ekle bence. masum da olsa 4 elmadan bol bol meyve şekeri aldın ve bu senin eksi olarak dönmeni engelliyor.
sevgiler
Sana verilecek en güzel ceza 1 hafta elma yememek olabilir mesela..Canim 100gr da olsa vermeliyiz , sabit kalana ceza var.Ben veremiyormuşum bir de
Sana verilecek en güzel ceza 1 hafta elma yememek olabilir mesela..morordek bence bunu değerlendirmelisin
Metabolizma hızıma yetişemiyorum :) şaka bir yana direnç kilosunu kırınca bir süre hızlı gidiyor biliyorsun. Şu an tam onu yaşıyorum. Hazır bu ivmeyi yakalamışken de hiç kaçamak yapmamaya özen gösteriyorum.Çüşşşşş diyebilir miyim acabaaaa? Hangi ara o kadar verdin ama yaaaaa
Takım olarak bir köşeye çekilip kaçamak yapmaya son vermeni ve sahalara dönmeni bekliyoruz :)
Ins tatlim bakalin
kiz ne dedikodusu betus
Takım olarak bir köşeye çekilip kaçamak yapmaya son vermeni ve sahalara dönmeni bekliyoruz :)
Sana verilecek en güzel ceza 1 hafta elma yememek olabilir mesela..morordek bence bunu değerlendirmelisin
Geldim garii düğün dernek te bitti kaçış yok:)Takım olarak bir köşeye çekilip kaçamak yapmaya son vermeni ve sahalara dönmeni bekliyoruz :)
Takılalım bacım yetti gari canıma:'(benim de dimi :))nilsub gel bacım gel.... tutunamayanlar olarak beraber takılalım :))
BravoMetabolizma hızıma yetişemiyorum :) şaka bir yana direnç kilosunu kırınca bir süre hızlı gidiyor biliyorsun. Şu an tam onu yaşıyorum. Hazır bu ivmeyi yakalamışken de hiç kaçamak yapmamaya özen gösteriyorum.
O nasıl oluyor betüşcüm ya?bildiğin gibi değil.... benim yanımda beni çekiştiriyolar, ablamı çekiştiriyolar :)) neler neler duydum tansiyonum oynadı yeminle... yok artık bunu nasıl der, aaa olamaz diye diye dolandım.... feciiiydi...
Yetsin artık tabi. Bende 1 aydır yerimde sayıyorumTakılalım bacım yetti gari canıma:'(
Beni beğenmiyordun deniz gelsin hakkındanBravorakip feci hızlı, benimde birşeyler yapma zamanım gelmiş
Valla sana diyecek söz bulamıyorum nilgüş yaaa, ne zaman beğenmemişim seni. Sen gelemedin dediğin gibi o gelcek hakkımdanBeni beğenmiyordun deniz gelsin hakkından
Ben kuşhan a başladım bugün. İsveç iyi değil diye hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıyorum?Ben isveç yapmak istiyorum, taşlıcak mısınız beni? motivasyona ihtiyacım var ama yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?