Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben kahvaltı yaptım sabah yaklaşık 1 saat önce de kahve içtim.
Birazdan 1 tane salatalık yemeyi düşünüyorum
Kahvaltıyı kaçta yaptın ne yedin bilmiyorum ama çok uzun bir açlık gibi geldi bu bana.. 3 ana 3 ara öğünden oluşan bir beslenme sana daha iyi gelecektir.3 ara öğününün ikisini sabah kahve gece araöğünü de bitki çayı ile geçiyorum ben mesela. Yemeyerek başta kilo verebilirsin ancak vücut bir süre sonra kıtlık var algısı ile koruma amaçlı metabolizmayı yavaşlatıyor. Aldığın herşeyi de yağ olarak depoluyor su içsem yarıyor durumu ortaya çıkıyor. Vücudun enerji kaynağını ona vermezsen kaslardan gidiyor. Bu da hiç istemediğimiz bir şey. Yağdan verip kas yapmak için iyi bir beslenme ve spor gerekli.. Onu da geçtim sonra eski beslenmene döndüğünde yine kilo alıyorsun..

Günaydınlar :)

fancynancy bende başladım kuşhana, tartıda gördüklerime inanamazsınız

Bu böyle olmaz bayrama kaldı 15 gün

Korkunun ecele faydası yok, hadi bismillah..
Ay hadi bakalım çok sevindim. Bende bugün yeniden başladım. Dün çok sallamasyon oldu, kuşhanla alakası yoktu

Oh ohhhh ne güzel Banucum. Daha da güzel kilolar vericeksinnnnm benim size güvenim tam.

Çikilat oha moha yok. Çözüm önerilerinle gel bize :) çok çalıştırıyor anladık ama sanki üstüne bir de çok yediriyorlar :)

Günaydın, hoşbulduk arkadaşlar.72 kiloyla haftaya başlayacağım.bakalım ne olacak.6' lı sayıları görmek istiyorum inşallah
Aramıza hoşgeldin kızımın adaşı ama tabi onda 50 yok sabreden derviş muradına ermiş şekerim. Aradığın herşey bu takımdaaaaa, Doğru yerdesin.

Sonra hafta sonu sapıtıp geri alıyoruz. Çok yormasınlar seni çikilatacım, gelir çekeriz kulaklarını ona göre heeeeeee

Kizlarr hayirli aksamlar cuma gününe kadar 84 olurum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…