Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlarr hayirli aksamlar cuma gününe kadar 84 olurum insallah

Valla yapmaya çalışacağım. Aralarda atıştırmalık yapacağım fıstık badem meyve. Öbür türlü 3 öğünle kötü oluyorum ya, herşeye saldırasım geliyor.

Kaçamak yapmadım canım sabahtan beri carsidaydm kucagimda 2 yasindaki oğlum la baya bi spor yaptım ama birazdan leslie kimmis neymis ona bakcam
Bence de 2 yaşında tatlı mı tatlı bir çocuk annesine spor yaptırmış sanki. Leslie sevdiğimiz bir ablamız sana da faydası olacaktır. 1 mil ile başla zaman içinde arttırırsın 5 mil e kadar videoları var

Valla yapmaya çalışacağım. Aralarda atıştırmalık yapacağım fıstık badem meyve. Öbür türlü 3 öğünle kötü oluyorum ya, herşeye saldırasım geliyor.
Ya zaten öyle şeyler olmalı listede ben çok seviyorum onları yemeyi.. bir ceviz bir badem bir fındık vazgeçilmezim :)

Bence şu yaptığın çok önemli.. Tamam kaçamak var ama en azından telafisi de var. Tartıda kilo değişir ama bizim asıl öğrenmemiz gereken bu bence
Ya öyle tabi ama insanın da iki gün kaçamak yapıp 1,5 - 2 kg fazla gelmesi çok sinir bozucu oluyor. Yani ne yaptım ki oturup 1 inek falan mı yedim diyorum kendime. Galiba vücutta durmadan tartının ibresini yukarı çıkarmaya çalışıyor. Verince keyfimiz yerine geliyor yiyip içiyoruz sonrası hüsran. Aman yaaaaaa, şu damardan metabolizma hızlandırıcıdan bana da gönder orticim çekilir dert değil bu iş yaaaaaa

Valla ne spor hemde parmaklarimdan bile ter cikiyordu kiz o yorgunluğa ancak 1 mil yapabildim zaten

Yakında zayıflama değil hamile kalmak isteyenler grubu olacağız :)
Ben sıramı savdım çok şükür. Beni de ilk hamileliğim dış gebelikti. Sonra ikinci aşılamada kızım oldu. Kardeşi Mert tamamen organik nevanın kardeşinin olmasını çok istiyordum ama olmuyordu herhalde olmayacak dedim sonunda, vazgeçtim. Rabbim çok şükür onu da nasip etti. İnşallah sizin de gönlünüze göre verir. Sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza alır aşktan bıktırırsınız canlar
İsteyen herkese anneliği tattırsın güzel Allahım.

Aynen listelı devam edecegım

25 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

toplight >> ?? >> ??

@servey >> 69,2 >> ??

@inatettimolacak >> 59,9 >> ??

@moni >>86,4>>85,5

@fancynancy >> 71,4 >> ??

@lydznp >> 82.2>> 82

@dennisgo >> 72,7>> 71

@Egeliegeli >> 64,5 >> 64,4

@morordek>> muaf

nilsub >> ?? >> ??

@wendigo >> 68,6 >> 65,9

0zlem >> ?? >> ??

btlbetul >>?? >> ??

@Cikilatacanavari >> 78,6 >> 77,5

B Belkizzz >> 70 >> 69,5

N Neva50 >> ?? >> ??

@Dirilisci hatun >> 85 >> 84

@Ay12live >>74>>??

@kaanin annesi >>59>>58

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN

UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ

KİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖRE

Onda da 3 gün yemiyorsun tam detoks. Bitince beraber deveye girer gömeriz bir deveyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…