- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.121
25 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
toplight >> ?? >> ??
@servey >> 69,2 >> ??
@inatettimolacak >> 59,9 >> ??
moni >> muaf
@fancynancy >> 71,4>> ??
lydznp >>82,2>>80
@dennisgo >> 72,7>> ??
@Egeliegeli >> 64,5 >> ??
@morordek>> muaf
nilsub >> ?? >> ??
@wendigo >> ?? >> ??
@Ozlemm>> ??>>??
btlbetul >>?? >> ??
@fyzanur >>??>> ??
Cikilatacanavari >> ??>> ??
@Dirilisci hatun >>??>>??
B Belkizzz >>??>>??
N Neva50 >>??>>??
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ
KİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖRE
Umarım olursun canım. Nasıldı bugün diyet listen? Bir de kazık yerden sorayım spor ne durumda :)Kizlarr hayirli aksamlar cuma gününe kadar 84 olurum insallah
Valla yapmaya çalışacağım. Aralarda atıştırmalık yapacağım fıstık badem meyve. Öbür türlü 3 öğünle kötü oluyorum ya, herşeye saldırasım geliyor.servey , fancynancy siz beni yakalamayacaksınız ben sizi yakalayacağım.. Pazartesi sendromu gibi olmuş kilolar. Yeni haftaya başladık servey günlük listeler ile çok iyi gittin bu hafta da öyle devam edeceksin değil mi? fancynancy kaçamaksız kuşan ile verdiklerini kaçamaklı kuşan ile almayacağın bir hafta olacak değil mi?
Peki ben ne yapacağım? Şu an kahve içiyorum. Tartı beni hayal kırıklığına uğrattı ödemem gidecekti süper olacaktı ama olamadı. Bu kez kas aldığımı da sanmıyorum 10 km 6 eğimli yürüyüşler yoktu çünkü. Sanırım benim de birşeyler yapmam lazım bu hafta. Yarın karar vereceğim.bugün dinlenme günü :)
Bence de 2 yaşında tatlı mı tatlı bir çocuk annesine spor yaptırmış sanki. Leslie sevdiğimiz bir ablamız sana da faydası olacaktır. 1 mil ile başla zaman içinde arttırırsın 5 mil e kadar videoları varKaçamak yapmadım canım sabahtan beri carsidaydm kucagimda 2 yasindaki oğlum la baya bi spor yaptımama birazdan leslie kimmis neymis ona bakcam
Hoşgeldin:)Merhaba arkadaşlar
Bende bu hafta aranıza katılıp yarışmak istiyorum
Suan 59 kiloyum 53 olmak istiyorum
Ya zaten öyle şeyler olmalı listede ben çok seviyorum onları yemeyi.. bir ceviz bir badem bir fındık vazgeçilmezim :)Valla yapmaya çalışacağım. Aralarda atıştırmalık yapacağım fıstık badem meyve. Öbür türlü 3 öğünle kötü oluyorum ya, herşeye saldırasım geliyor.
Aynen orticim. Şu dakikaya kadar sorun yokHaftaiçi geldiğinde göre bugun harika bir gün geçiyoruz değil mi ortim :)
Ya öyle tabi ama insanın da iki gün kaçamak yapıp 1,5 - 2 kg fazla gelmesi çok sinir bozucu oluyor. Yani ne yaptım ki oturup 1 inek falan mı yedim diyorum kendime. Galiba vücutta durmadan tartının ibresini yukarı çıkarmaya çalışıyor. Verince keyfimiz yerine geliyor yiyip içiyoruz sonrası hüsran. Aman yaaaaaa, şu damardan metabolizma hızlandırıcıdan bana da gönder orticim çekilir dert değil bu iş yaaaaaaBence şu yaptığın çok önemli.. Tamam kaçamak var ama en azından telafisi de var. Tartıda kilo değişir ama bizim asıl öğrenmemiz gereken bu bence
Bence de 2 yaşında tatlı mı tatlı bir çocuk annesine spor yaptırmış sanki. Leslie sevdiğimiz bir ablamız sana da faydası olacaktır. 1 mil ile başla zaman içinde arttırırsın 5 mil e kadar videoları var
Yakında zayıflama değil hamile kalmak isteyenler grubu olacağız :)
Aynen listelı devam edecegımservey , fancynancy siz beni yakalamayacaksınız ben sizi yakalayacağım.. Pazartesi sendromu gibi olmuş kilolar. Yeni haftaya başladık servey günlük listeler ile çok iyi gittin bu hafta da öyle devam edeceksin değil mi? fancynancy kaçamaksız kuşan ile verdiklerini kaçamaklı kuşan ile almayacağın bir hafta olacak değil mi?
Peki ben ne yapacağım? Şu an kahve içiyorum. Tartı beni hayal kırıklığına uğrattı ödemem gidecekti süper olacaktı ama olamadı. Bu kez kas aldığımı da sanmıyorum 10 km 6 eğimli yürüyüşler yoktu çünkü. Sanırım benim de birşeyler yapmam lazım bu hafta. Yarın karar vereceğim.bugün dinlenme günü :)
30 dk yürüyüyş yapıldıBugunku menum
Sabah peynır domates salatalık yumurta,bıber,yesılcay
Filtre kahve,3 cevız
1 elma
Aksam yeşil fasulye,salata, yoğurt
Sade tkahvesı
3lt su
Tesekkur ederım monıcannn
Tatlım tüm günü bir arada yazıyoruz, böyle parça parça olunca yorum yapmak zor oluyor. Yemek işini bitirince menülerinizi toptan yazın tatlişler.Kızlar akşam yemegim 4 mercimek köftesi ve bol salata bu kadar
Su 3 lt oldu
Onda da 3 gün yemiyorsun tam detoks. Bitince beraber deveye girer gömeriz bir deveyi :)Ya öyle tabi ama insanın da iki gün kaçamak yapıp 1,5 - 2 kg fazla gelmesi çok sinir bozucu oluyor. Yani ne yaptım ki oturup 1 inek falan mı yedim diyorum kendime. Galiba vücutta durmadan tartının ibresini yukarı çıkarmaya çalışıyor. Verince keyfimiz yerine geliyor yiyip içiyoruz sonrası hüsran. Aman yaaaaaa, şu damardan metabolizma hızlandırıcıdan bana da gönder orticim çekilir dert değil bu iş yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?