- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.161
Bence de tatlım, stres gerçekten de çok önemliymiş.Böyle o kadar çok hikaye var ki. Vazgeçiyorlar ve bebek oluyor. Stres ne kadar etkili açıkça görünüyor bu örneklerde. Ben kilo vererek üstüme düşeni yapayım da gerisi gelir bence :)
Bende gayfe yapem bari.Gidem yesilcay yapam kendime.. sabahki rezaleti unutmam lazim.. o elbiseyle tulumda süzülmem lazim
Mutfaga geldim canim gizgardasim da gayfe yapmis.. once onu sonra yesilcayi icicem.. sonra su icicem.. tutmayin beni ijijeemm,öpüjjeeemmBende gayfe yapem bari.
Ben de alayım sekerBende gayfe yapem bari.
Açlığımızı bastırır en azından :) üstüne de badem yeriz 5-10 tane..Hahahaaa keser mi kız bizi?
Ben de su içeyim bariBende gayfe yapem bari.
Kafein patlaması diye ben buna derim. Gece çitlerdeb koyunlar atlarken uykuyu beklerken onları sayarsın :)Mutfaga geldim canim gizgardasim da gayfe yapmis.. once onu sonra yesilcayi icicem.. sonra su icicem.. tutmayin beni ijijeemm,öpüjjeeemm
15 dakika spor cezası hak etmiş olabilirsin :)266 mesaj diyoooor aman Allahım okuyamayacagim sanırım
Bugün giremedim kızlar, eşim geldi, birkaç gün daha takılıp döneceğiz artık. O yüzden bu ara pek giremeyebilirim, hoş görün.
Bravo bu bir başlangıç zamanla 5 mil bile yapacaksın :)
Ooooo bakın hele15 dakika spor cezası hak etmiş olabilirsin :)
Süpermiş cezadan çok ödül gibi göründü gözüme :))) bu sene ayağımı suya sokmadım daha bırak yüzmeyi :)Ooooo bakın hele
Bugün zaten müthiş yoğun geçti, uzun zamandır yürümediğim kadar yürüdüm ama madem cezalıyım yarın bunu yüzme olarak gerçekleştireyim :)
Anam bir sürü yeni kişi gelmis yaa hiç haberim yokherkescikler hoşgeldi. Bu arkadaşların başlangıç hedef kilolarını birileri kaydetti mi? Öyle bi olay olmadıysa size zahmet beni etiketleyerek yazar mısınız arkadaşlar kaydedeyim :)
Türkiye'ye geldiğinizde gir mutlaka :)Süpermiş cezadan çok ödül gibi göründü gözüme :))) bu sene ayağımı suya sokmadım daha bırak yüzmeyi :)
Tamamdır kaydettim, tekrardan hoşgeldin :) insallah hedefine en kısa sürede ulaşırsın :)Hosbuldumgüncel 85 hedef 60 inşaAllah
Türkiye'ye geldiğinizde gir mutlaka :)
Cezayı ödüle çevirmeyi bilmek gerek
Tamamdır kaydettim, tekrardan hoşgeldin :) insallah hedefine en kısa sürede ulaşırsın :)
Ben kaptan yardımcısıyım bu arada, o sebepten sormustum hedef kilolarınızı. Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini yazmıştın degil mi? Aradaki mesajları yoğun olduğumdan okuyamayınca böyle oldu kusura bakma, normalde herkesi yakinen takip ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?