- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.141
Bravo bu bir başlangıç zamanla 5 mil bile yapacaksın :)Valla ne spor hemde parmaklarimdan bile ter cikiyordu kiz o yorgunluğa ancak 1 mil yapabildim zaten
Böyle o kadar çok hikaye var ki. Vazgeçiyorlar ve bebek oluyor. Stres ne kadar etkili açıkça görünüyor bu örneklerde. Ben kilo vererek üstüme düşeni yapayım da gerisi gelir bence :)Ben sıramı savdım çok şükür. Beni de ilk hamileliğim dış gebelikti. Sonra ikinci aşılamada kızım oldu. Kardeşi Mert tamamen organik nevanın kardeşinin olmasını çok istiyordum ama olmuyordu herhalde olmayacak dedim sonunda, vazgeçtim. Rabbim çok şükür onu da nasip etti. İnşallah sizin de gönlünüze göre verir. Sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza alır aşktan bıktırırsınız canlar
İsteyen herkese anneliği tattırsın güzel Allahım.
Canım bence 10 bademi 5 yapıp öğlen yoğurt yemesen çok daha iyi olur. Et balıkla yoğurt tüketmiyorum ben.Sabah peynır domates salatalık yumurta,bıber,yesılcay,10 badem, yoğurt
Ara Filtre kahve,1 şeftali
Öğlen ton balıklı salata, soda
Yoğurt
Aksam kıymalı patlıcan yemegi, yoğurt
Sade tkahvesı
2lt su
Bu da yarın kı listem
8 badem, 10 fındık bir porsıyon dıye bılıyorum ben deCanım bence 10 bademi 5 yapıp öğlen yoğurt yemesen çok daha iyi olur. Et balıkla yoğurt tüketmiyorum ben.
5 badem/7 fındık /2 ceviz = 1porsiyon
Ben ton balıklı salataya tuzsuz etimek koyuyorum ondan yoğurt aramıyorum. Diyetisyenin bana verdiği ölçüler böyle diye hatırlıyorum bir ara yine bakarım. Senin dediğin gibiyse ben yanlış yiyorum :)8 badem, 10 fındık bir porsıyon dıye bılıyorum ben de
Yoğurt tok tutuyor benı ekmegı cıkaramam yoksa
Ayrica kimse benim mesajimi sallamamis.. veysis mi olam basiniza.. neyse yeni gelenlere mesajimi gidip bulup etiketliyeyeim bariiii
Bu arada yeni gelen arkadaslara da bi selam vereyim.. okudum ama hatirlamiyom hepsini.siz okuyup yazarsiniz bana artik..
Ben ordekcimle birlikte takima kaptan yardimciligi yapiyorum. 26yasindayim y.lsians ogrencisiyim bekarim besbekarimyarismaya istanbuldan katiliyorum diger yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Kizlar kurallari yazmis size az cok. Kaptanim da kendini tanitmis.ordekcim kayitlari almis. Gelelim bana.
Kizlar ben ölçülerle ilgileniyorum.herkesin olculeri kayit altinda bende.hee ayin 1inde gogus bel gobek kalca ust bacak alt bacak kol pazudan olcu aliyoruz.ben de aylik ne kadar incelmissiniz onun analizini yapip sizinle paylasiyorum.bi ara olculerinizi alip yazin bana
Hosgeldiniz diyeyim bol katilima bagli bol bol kilo vermeli bi seruveniniz olur insallah
Hatcem o nasil hedef gurbanin olam25 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
toplight >> ?? >> ??
servey >> 69,2 >> 71
inatettimolacak >> 59,9 >> 59,5 cok atmiym da sonra gafama vurmayın aptal olurum sonra
@moni >>86,4>>85,5
fancynancy >> 71,4 >> ??
lydznp >> 82.2>> 82
dennisgo >> 72,7>> 71
T turkcedersidefterimcom >> 64,5 >> 64,4
@morordek>> muaf
nilsub >> ?? >> ??
@wendigo >> 68,6 >> 65,9
0zlem >> ?? >> ??
btlbetul >>?? >> ??
Cikilatacanavari >> 78,6 >> 77,5
B Belkizzz >> 70 >> 69,5
N Neva50 >> ?? >> ??
@Dirilisci hatun >> 85 >> 84
@Ay12live >>74>>73
@kaanin annesi >>59>>58
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ
KİLO ALANLAR VE AYNI KİLODA KALANLARA CEZA VAR, ONA GÖRE
Hahahaaa keser mi kız bizi?Onda da 3 gün yemiyorsun tam detoks. Bitince beraber deveye girer gömeriz bir deveyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?