- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.181
Ben yatıyorum hanımlar, müthiş yorgunum. Yarın da yine yoğun geçecek. Hepinizi öptüm, iyi geceler
İyi geceler canım yarın için de kolay gelsinBen yatıyorum hanımlar, müthiş yorgunum. Yarın da yine yoğun geçecek. Hepinizi öptüm, iyi geceler
Evet canim beni etiketleyerek yazabilirsinHosbuldum canım k.bakma bugün çok hareketli bi gün geçiriyorum sanırım atlamisim
Bu arada olculeri burayami yaziyo
Evet canim beni etiketleyerek yazabilirsin
nihayet şu lanet 86 dan kurtuldum ucundan da olsa
pazartesi kilom:85,9
cuma günkü kilom:86,4
Hatcem o nasil hedef gurbanin olamveysis gibi peşin pesin arti hedefi koyaydin bari.. ne zaman donuyosunuz siz izinden allah nasip ederse??
Hoşgeldin dedim mi bilmiyorum ama değdiysem de tekrarı olsun. Hoşgeldin. Bence doğru yoldasın. Birde emziriyorsan düzenli besleniyorsundur. Spor olmayınca olmuyor. Bende sporsuz veremem. Ayda 200-300 gr ancak işte. Ayşe bu arada ben. 43 olacağım yakında her ne kadar ruhum 18lik olsa daBoyum 167 cm 65 kilo ile başladım diyete ilk etapta güzel kilo verdim özel bir diyet yok yaptığım ekmeği hamur işini tatliyi kestim sadece kahvaltıda ekmek. Leslie 5 mile yaptım sonra artık sıkıldım kaçamaklar oldu
1 gün kaçamak yaptım 1 hafta telafiyle geçti falan...
4 gündür tekrar dikkat etmeye başladım şimdi ip atliyorum hergün 100 artırmayı düşünüyorum.
Hamilelik kilolarim bunlar oğlum 20 aylık oldu. Ayrıca Hipotiroidi var ilaç kullanıyorum birde kansızlık var bunun içinde ilaç kullanıyorum
Hayırlısı olsun inşALLAHYok canım korunmuyorum. 2,5 senedir istiyoruz ama olmadı. 2 defa dış gevleşk geçirdim malesef. Hayırlısı böyleymiş demekki. Dualarınızı eksik etmeyin
Wooowwwww kız sen ne yapmışsın böyle süpersinEki Görüntüle 2036257
Karın, iççbacak ve kol egzersizlerim toplamı
Eki Görüntüle 2036258
Eliptiğim 1 günde ilk kez bu rakama ulaştı
Eki Görüntüle 2036259
Dünün özeti
Hakettim amaSeni direkt haftanın spor kraliçesi ilan edelim.
Günaydın hanımlar
Tartımı buldum. Birazdan tartılacağım. Düzensiz ve tartısız 2 haftanın bildirimi az sonra
Tamam acemilik işteTatlım tüm günü bir arada yazıyoruz, böyle parça parça olunca yorum yapmak zor oluyor. Yemek işini bitirince menülerinizi toptan yazın tatlişler.
Hosbulduk Teşekkürler
Hatun Günaydın aynı gruptayiz hadi bakam Bismillah gitsin kilolarZamanla ogrencez
58 hedefim]21 ağustos pazartesi tartısı
@servey >>71,4
@moni >>85,9
@fancynancy >>72,9
dennisgo >> 73
T turkcedersidefterimcom >>muaf
@toplight >>muaf
@wendigo >>68,6
@nilsub >>78,2
@Cikilatacanavari >>77.8
@btlbetul >>
inatettimolacak >>60,9
@0zlem >>
lydznp >>
@morordek >>muaf
@Belkizzz >>70
@Neva50 >>72
Dirilisci hatun >>85
@Ay12live >>74
HERKES PAZARTESİ KİLOSUNU YAZSIN
unuttuğum,eksik gedik varsa ekleyin kızlar
Hatun Günaydın aynı gruptayiz hadi bakam Bismillah gitsin kilolar
Resimdeki oglusun sanırım çok tatlı Rabbim korusun mis kokulularimizi
Evet soylemistiniz tekrar hosbuldum teşekkür ederim. Emzirmiyorum keşke birakmasaydi sipam çok güzel bi duygu.Hoşgeldin dedim mi bilmiyorum ama değdiysem de tekrarı olsun. Hoşgeldin. Bence doğru yoldasın. Birde emziriyorsan düzenli besleniyorsundur. Spor olmayınca olmuyor. Bende sporsuz veremem. Ayda 200-300 gr ancak işte. Ayşe bu arada ben. 43 olacağım yakında her ne kadar ruhum 18lik olsa da17 yaşında oğlum 2.5 yaşında kızım var. Benim aklımı başımdan alan kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?