Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nihayet şu lanet 86 dan kurtuldum ucundan da olsa
pazartesi kilom:85,9
cuma günkü kilom:86,4

İlle tam 10 kg farkı koruyacağım diyorsun kuzu az baklava börek almıyor mu eniştem bu aralar ben yetişmeye çalıştıkça o fark hep aynı kalıyor şaka şaka maşallah Rabbim ikimizinde eksilerini daim etsin de varsın fark 10 kg kalsın yüreği güzel arkadaşım ben peşinden ufak ufak geliyorum nasılsa

Hoşgeldin dedim mi bilmiyorum ama değdiysem de tekrarı olsun. Hoşgeldin. Bence doğru yoldasın. Birde emziriyorsan düzenli besleniyorsundur. Spor olmayınca olmuyor. Bende sporsuz veremem. Ayda 200-300 gr ancak işte. Ayşe bu arada ben. 43 olacağım yakında her ne kadar ruhum 18lik olsa da 17 yaşında oğlum 2.5 yaşında kızım var. Benim aklımı başımdan alan kız

Evet soylemistiniz tekrar hosbuldum teşekkür ederim. Emzirmiyorum keşke birakmasaydi sipam çok güzel bi duygu.
Size hayranım o zaman maşallah diyorum
Sizden ogrenecegim çok şey var o zaman
Bende 28 yaşındayım bi tane oglusum var Rabbim bagislarsa.
Kadın olmak zor her dönem kadın hastalıkları basimizin belası bu yüzden kilo ve spor önemli oğlum krese başlayınca plates yapmak istiyorum kemik erimesine ve menopoz döneminin rahat atlatilmasina faydası varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…