- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.221
ahahaİlle tam 10 kg farkı koruyacağım diyorsunkuzu az baklava börek almıyor mu eniştem bu aralar ben yetişmeye çalıştıkça o fark hep aynı kalıyor şaka şaka maşallah Rabbim ikimizinde eksilerini daim etsin de varsın fark 10 kg kalsın yüreği güzel arkadaşım ben peşinden ufak ufak geliyorum nasılsa
Günaydın kızlar..Gecmisi okurken listeleri birbirine karistirdim. En iyisi buraya yazim. Bugun tartıldım kilom 78.2 cuma hedefim 75.5..
Biraz fazla oldu ama hızlı alındıgı icin insallah hizli gider..
Kaptan'ım oncelikle listedeki kilomda yani 73.2 olmam lazım. Aslında kırıldıgı için tartı degisikligi yaptım ama onu bahane etmek istemiyorum.Canim 3. Cuma listeye donebiliyorsun0zlem hadi sira sende sende gir artik listeye
canim yazacagim sana da bayramda ankara disinda olacagim sen ne zaman geri doneceksin kargoda bozulmasi aklima takildi da bayramda da kargolar calismiyor ya malumKaptanım bana yazmayı unutma. Az kaldı bileti aldım :))) bu arada bayramın 1 günü Cuma'ya geliyor o gün yine yarışma olacak değil mi ?
Bu gelişimde çok özel bir kek yiyeceğim. Efendim Avrupa'da davetlerde ev hediyesi olarak götürülürmüş,bademli portakallı. Kuzen sayesinde yiyecekler ile Avrupa kültürü öğreniyorum :) diyetisyene daha önce sormuştum +1 gün sporla vermişti ama yine de onunla görüştükten sonra yiyeceğim..
Ozlem yanlis mi hatirliyorum sende 2 tarti vardi biri yag olcen kirilan diger tartin di sankiKaptan'ım oncelikle listedeki kilomda yani 73.2 olmam lazım. Aslında kırıldıgı için tartı degisikligi yaptım ama onu bahane etmek istemiyorum.
Kuşhan neler yapıyor gördük geçen hafta. Sen de simit yiyerek eksi göreceksin bence bu hafta :) koca diyetten aklımda kalan simit :)oo harikasın, bende dünkü artıların birazını atmışım üstümden, inşallah gerisi diğer fazla 10 kiloya
Ben 15 Eylül'de döneceğim. Burası soğuk unutuyorum ama orada havalar sıcak ya kargoda birşey oluyor mu acaba ?canim yazacagim sana da bayramda ankara disinda olacagim sen ne zaman geri doneceksin kargoda bozulmasi aklima takildi da bayramda da kargolar calismiyor ya malum
Kuşhan neler yapıyor gördük geçen hafta. Sen de simit yiyerek eksi göreceksin bence bu hafta :) koca diyetten aklımda kalan simit :)
Barda ilk görüşte aşık oldum demişti adam yakın gözlüğü kullanması lazımay ben bunları taaaaa yıllar öncesi lost zamanından kıskanmıştım yaa, ahh sawyer ala ala bunu mu almış diye :)
çin mi japon mu ne büyüsüyse artık.
Bende çiklat istiyorum getircen miBen 15 Eylül'de döneceğim. Burası soğuk unutuyorum ama orada havalar sıcak ya kargoda birşey oluyor mu acaba ?
Ben geçen seneden beri söylüyorum kuşhan yapın diyeBenimde bi simit bi de makarna :)
Epeydir yemem :)
Kızlar 84 olmusum 1 günde
Ben geçen seneden beri söylüyorum kuşhan yapın diye
Hiç yeşillik kalmamış evde cumartesi gunu pazardan aldırırım o yüzden şimdi bahçelerde domates salatalık biber patlıcan börülce var marul tere yok pazardan almam lazımNasıl kaçırmışım gözümden acaba? Dukan boyadı gözümü :)
Sen niye başlamıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?