Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aç karnına spor yapılmaz. En azidan ağzına bir kuru kayısı badem ceviz birşey at.
Bu arada tok karnına da spor yapılmaz. Yemekten 1 saat önce 1 saat sonra. Ama sabah açlığı başka. Ilk enerjiyi vermek lazım. Benzinsiz araba çalışmaz. Zorlarsanda araca yazık

Bu arada tok karnına da spor yapılmaz. Yemekten 1 saat önce 1 saat sonra. Ama sabah açlığı başka. Ilk enerjiyi vermek lazım. Benzinsiz araba çalışmaz. Zorlarsanda araca yazık
Bana endokrin akşam aç karna önerirdi biliyor musun. Ama şöyle bir risk var aç karna spor yaparsan çok acıkır daha fazla yersin derdi. Ama devir değişti şimdi bilgiler güncellendi aç karna spor önerilmiyor.
kaanin annesi ben şöyle yapıyorum ana veya ara öğünlerden sonraya denk getirmeye çalışıyorum.en az yarım saat sonra başlıyorum spordan sonra da protein alıyorum.en güzeli kakaolu süt :) kefir , süt, yoğurt birşey tüketiyorum.

İzinde degilim ama kilo vermesi zor tatilde. Kilo almasam yeter
Canim ne zaman bitiyor tatilin
Canim firsat buldukca girmeye calisirsin bayramlarda hep oyle olur
Gunaydinlar bu arada

Canim ne zaman bitiyor tatilin

Canim firsat buldukca girmeye calisirsin bayramlarda hep oyle olur
Gunaydinlar bu arada
Kaptanım bana yazmayı unutma. Az kaldı bileti aldım :))) bu arada bayramın 1 günü Cuma'ya geliyor o gün yine yarışma olacak değil mi ?
Bu gelişimde çok özel bir kek yiyeceğim. Efendim Avrupa'da davetlerde ev hediyesi olarak götürülürmüş,bademli portakallı. Kuzen sayesinde yiyecekler ile Avrupa kültürü öğreniyorum :) diyetisyene daha önce sormuştum +1 gün sporla vermişti ama yine de onunla görüştükten sonra yiyeceğim..

Dün kuşhan diye başladım yumurtam kalmamış evde devam edemedim, bugün kuşhan'a başlıcam inşallah kısmetse.

sabah; 1 dl. kepekli ekmek, light peynir, şekersiz sütlü nescafe

Öğle; 1-2 çatal köfte (yiyene kadar soğudu yiyemedim), 1 kase cacık

Akşam: (16.00) 2 yumurtadan soğanlı yumurta, azıcık lor peyniri, 1 dl kepekli ekmek

Ara: 1 elma

su: 2,5 lt
Spor: yorgunluktan yapamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…