- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #257.201
Bol eksiler görürsün inşallahGünaydın hanımlar
Tartımı buldum. Birazdan tartılacağım. Düzensiz ve tartısız 2 haftanın bildirimi az sonra
Hepbirlikte inşALLAH ama ben tarti sonucunu hemen yazmayacağım. Pek beğenmedim çünkü: (Günaydın canim bol bol eksiler görürsün inşallah
Hep birlikte inşALLAHBol eksiler görürsün inşallah
Aç karnına spor yapılmaz. En azidan ağzına bir kuru kayısı badem ceviz birşey at.Henüz kahvaltı yapmadım.
Bugün 500 ip atlayacagim
3 lt su
Aksam 6 dan sonra yemek içmek yok sadece şu içerim.
Bu arada tok karnına da spor yapılmaz. Yemekten 1 saat önce 1 saat sonra. Ama sabah açlığı başka. Ilk enerjiyi vermek lazım. Benzinsiz araba çalışmaz. Zorlarsanda araca yazıkAç karnına spor yapılmaz. En azidan ağzına bir kuru kayısı badem ceviz birşey at.
Yani kahvaltıdan sonra gün içinde yapacaklarimAç karnına spor yapılmaz. En azidan ağzına bir kuru kayısı badem ceviz birşey at.
Bu arada tok karnına da spor yapılmaz. Yemekten 1 saat önce 1 saat sonra. Ama sabah açlığı başka. Ilk enerjiyi vermek lazım. Benzinsiz araba çalışmaz. Zorlarsanda araca yazık
Ödem de olabilir canım. Senin bünye farklı biraz :)Hepbirlikte inşALLAH ama ben tarti sonucunu hemen yazmayacağım. Pek beğenmedim çünkü: (
Bana endokrin akşam aç karna önerirdi biliyor musun. Ama şöyle bir risk var aç karna spor yaparsan çok acıkır daha fazla yersin derdi. Ama devir değişti şimdi bilgiler güncellendi aç karna spor önerilmiyor.Bu arada tok karnına da spor yapılmaz. Yemekten 1 saat önce 1 saat sonra. Ama sabah açlığı başka. Ilk enerjiyi vermek lazım. Benzinsiz araba çalışmaz. Zorlarsanda araca yazık
Canim ne zaman bitiyor tatilinİzinde degilim ama kilo vermesi zor tatilde. Kilo almasam yeter
Canim firsat buldukca girmeye calisirsin bayramlarda hep oyle olurGünaydın kızlar
Dün akşamdan sabaha 10 sayfa ilerlemiş okuya okuya geldim
Herkes için mutlu huzurlu kacamaksiz bir gün olsun
Bir sorum olacak bayram tatili 10 gün ya bizim çok yoğun geçiyor memlekette olacağız. Hergün giremeyebilirm nasıl olacak
Kaptanım bana yazmayı unutma. Az kaldı bileti aldım :))) bu arada bayramın 1 günü Cuma'ya geliyor o gün yine yarışma olacak değil mi ?Canim ne zaman bitiyor tatilin
Canim firsat buldukca girmeye calisirsin bayramlarda hep oyle olur
Gunaydinlar bu arada
Babaannemin bir lafı vardı şişman zayıflayana kadar zayıfın canı çıkarmış diye.. biz zayıflar da yaşasın diye öyle hemen çıtır olmuyoruz bence :) ne kadar da iyi insanlarız böyle :)Gunaydinnn çıtır olasicalar
Benim dün aranan eksiler bugün tartıda suç üstü yakalandı. Eksi gördüm ya yumurtadan devam :) bugün spor günü zatenGünaydın kızlar
hepimize mutlu günler, bol eksiler olsun
Benim dün aranan eksiler bugün tartıda suç üstü yakalandı. Eksi gördüm ya yumurtadan devam :) bugün spor günü zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?