Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydinlarrrrrr..
bugün yine bayram burada.. 4 gün evdeyiz..zemuszemus
öyle bir berbat hava varki inanamazsiniz.. boynumda SAL sirtimda kalin ceket ayagimda yün corapla duruyorum pes yani. kloriferi yakalim bari yine olmiyacak böyle. daha yeni kapatmistik.
bugün temizlik yapayim diyorum durun bakalim canim isterse ..:dilcikar:
bugün yüt yogurt günüm. sicak süt iceyim bari cok ac karnim.:1rolleyes:

üzülme canım yaa :teselli: alışkanlıklardan kurtulmak biraz zaman alıyor malesef ama yavaş yavaş olacaktır abur cuburu tamamen kaldıramıyorsan azaltarak yersin biraz fazla hareket edersin ekmeği azaltırsın en azından alışma döneminde rahat edersin vaktin ve imkanın varsa spor salonu için çok iyi bir avantaj senin için iyi olur çokta kilon yoksa moralini bozma verirsin zamanla muhakkak kaydirigubbakcemile5

ben burdayım senaristcim merhaaba nasılsın geçmişi okuyorum dünden beri ne kaçırmışım diye canım

nasıl olayım düğün 19 eylülde. bu ay içinde 10 15 kilo vermem lazım.. ağustosun başında istemeye geliyorlar.. ben hala105 teyim.. montiye uymaya çalışıyorum.. bi alışma süreci var tabi.. tam bilemiyorum ne nedir? ama iyi gidiyo bakalım..

bu ayın son haftası bi beş gün yapıcam.. o son haftaya kadar 10 kilo verebilir miyim ya da 7-8 de olur yani beşten fazla versem yeter.. o zaman bu ay 10 kilodan fazla vermiş olurum.. 95 in altına inerim ay sonunda içim rahatlar..

öğlen mercimek ve salata yicem.. akşamları sadece salata yiyorum.. kahvaltıdan sonra hiç ekmek yememem gerekiyor.. öğlen menüm zengin hem yemek hem salata.. et de istersem öğlen menüme koyuyorum.. dün o ali nazik çok hoş değildi ama çok kötü de değildi.. patlıcanlı diye aldım ama patlıcanı hiç hoşuma gitmedi.. neyse bugün eve gidicem.. mercimek yicem.. bi de soğan ve domatesli salata..

akşama aklımda yok salata fikri:uhm:

ferihancigim 89 hedefini ne zaman icin koydun? yani güzel bir hedef ama hangi tarih icin?
ben yine senariste dönüyorum.. 95 kilo hangi tarif icin canim ?
benim 77 kilo hedefim 10 temmuz

ferihana şunu da eklemek isterim.. eğer abur cuburu kesemiyorsan kellogs k yı al çerez gibi ye hiçbişey eklemeden kaydirigubbakcemile3 can leblebi gibi güzel tadı var :jeyyar:

günaydın ablacım hoşgeldin afiyet olsun sıcak sütün havanın kötü olması kötüymüş ama sırtında şal ayağında yün çorap diyince kendimi hatırladım kışın çorabımı ve hırkamı hırkamın üstündeki şalımıda bırakamazdım bir yere annem derdiki bu ne hal böyle bende çok üşürdüm hala daha yaz gelmedi sayılırı 2 gün açıyor burdada hava 3 gün kapalı ne olacak halimiz bilmiyorum şöyle bir yaz keyfi süremedik daha opuyorumnanaktan

ferihancigim 89 hedefini ne zaman icin koydun? yani güzel bir hedef ama hangi tarih icin?

senarist okumadan yazdim ben ama sanki cevabi vermis gibi oldu zamanlama.. :sm_cool::sm_cool:

evet ablacım baya ayrıntılı gramı gramına cevap vermişim sana bilmeden.. gönüllerimiz bir opuyorumnanaktan

10 temmuzda 90 olsam bu iş bitmiştir derim tamam derim sonrasına bir ayım kalıyor 10 kilo versem yine Allahım ne güzel olur.. ama 2 ay var vermem gereken 25 kilo.. böyle bakınca çok imkansız ama.. malesef artık imkansızı yapmam lazım benim mafoldumben bu kadar oyalandığıma yanıyorum

iki ayda 25 kilo da sağlıksız mı olur ki CADIARZU haftada 2,5-3 kiloya geliyo

sen yine heyecanlanmışsın senaristim çok sevindim istemeye gelmelerine düğün tarihinmi 19 eylül bu ne hız maşallah hadi hayırlısı olsun diyelim çok sevindim senin adına canım öncelikle bu kadar panik yapma ama ali nazikleride artık bırakman gerekiyor lmaz: canım benim yağ ve tuzu yavaş ilerlersin biraz sıkı bir diyet yapmanı tavsiye ederim monti iyi bir diyet olabilir ama senin kaçamaklarında oluyor onuda hesaba katarak kaçamakları dahada aza indir hatta bitirebiliyorsan bitir canım hazır önünde kısa bir süren varken biraz sıkı bir diyet yapki hedefine kısa sürede ulaş canım sana güveniyoruz en yakın zamanda istediğin kiloya ineceksin 10 15 kilo danda fazla verirsin muhakkak opuyorumnanaktan

senarist bak hayatim sana samimi bir tavsiyede bulunayim.. böyle bir durumda ben kendi sahsima yapacagim tek sey olurdu. hemen yarindan itibaren protein diyetine basla.. iki hafta sürüyor. her kurala noktasina virgülüne kadar uy.. sadece 14 gün. bu 14 günün ardindan tahmini 7,5 kilo kaybedersin.. 97-98 kilolara inince gecirdigin iki hafta zorlugunuda düsünerek en azindan oldugun yerde kalmaya calisirsin . yani bu bende öyle oldu. iki kez yasadim bunu. ilkinde 22kilo verdim ama 7 ay sonra bosverip yine 92 kiloya kadar ciktim simdi tekrar ayni islemi yaptim yine izine kadar durmadan ilerliyecegim kismetse. ve demin verdigim 10 temmuz tarihinde 77 kilo olacagim sana ve burdaki herkese söz veriyorum. bir dene kendini düzene sok kaybedecegin tek sey istemedigin kilolarin olur..kaydirigubbakcemile5

ablacım haftada iki kilo versem hiç durmadan bir ayda olurum diye düşünüyorum ama biliyorsun benim kilom sürekli duruyor inşallah hiç duraksama yapmazda istediğim gibi veriririm senaristciğime çok sevindim acelesini anlıyorum haklıda bende çabuk kilo vermek istiyorum benimde sevgilim annesiyle birlikte beni görmeye gelecek bu yaz bir iki aya kadar olur sanırım daha zamanı belli değil o zamana kadar hiç olmazsa 80 olsam sonrasında söz vs olabilir diye panik yapıyorum bende 80 olsam gersinden korkmuyorum açıkçası çünkü daha önce olmuştum ve çok yakışmıştı boyumda uzun olduğu için kilolu durmamıştım tabi asıl hedef 60 a kadar uzanıyor ama ona daha var sanırım yani ablacım illk hedef 89 bunuda bir ayda başarabilirsem benden mutlusu olmaz herhalde dualarını esirgeme lütfen sende istediğin kiloya varacaksın maşallah çok azimlisin bu azimle 77 nin altına bile düşersin opuyorumnanaktan

iki ayda 25 kilo da sağlıksız mı olur ki CADIARZU haftada 2,5-3 kiloya geliyo

canım haftada 2 kilo vermek imkansız bir şey değil birazdaha sıkarsın dişini sporu arttırırsın 3 kilo bile verebilirsin bence hem şu protein diyetinide bir dene istersen şimdi bende isteyeceğim reyhan abladan nasıl bişiymiş 25 kilo olmasada 20 kiloya yakın verirsin canım hiç moralini bozma yanlız hiç kaçamak yapma artık kaçamaksız yaptığında hem mutlu olacaksın hemde hedefine daha kolay ulaşacaksın canım opuyorumnanaktan

ablacım bu protein diyeti nasıl bişiy anlatabilirmisin nasıl yapmak gerekiyor yapabilecğeim bir şeyse kilo vermem durduğunda bende ondan denerim hiç olmazsa değişiklik olmuş olur ve daha fazla kilo vermiş olurum ablacım anlatırsan sevinirim opuyorumnanaktan

ferihancigim haftada 2 kilo cok olasili degil tatlim. ilk iki hafta olabilir ama sonra takilir azicik . bir kilo yag yakmak icin 7000 kaliriyi az alman.gerekir.. bunuda ancak bir haftada basarirsin. yani ilk iki hafta ikiser kilo sonrada her hafta birer kilo hedefle . gördügüm kadariyla kacamaklarin hic yok gibi. bunu mutlaka basarirsin güzelim. demekki iki aydaen az 10 kilo verir 88 kilo olursun. buda cok güzel..kaydirigubbakcemile2
ben haftada 600-700 gr veriyorum diye ne fetvalar veriyorum burada ki yemin ediyorum ac yasiyorum.. dün bütün gün bir ananas 3 elma bir kivi yedim. ha ikide ceviz

canimsin link getirmeyi bilmiyorum ama belki senarist bulabilir.
sabah bir kahve bir minicik dilim ekmek öglen ispanak ve iki yumurta aksama bir dilim izgara et ..ve yesil salata.. bu ilk gün aklimda böyle kalmis ve genelde 14 gün böyle gidiyor.. ben sana arayip bulurum orayi.

protein diyetine bakayım o zaman bi..

benim kilomda biri haftada 2 kilo verir ben de öyle düşünüyorum 85 lere gelince yavaşlar diye tahmin ediyorum.. koca bir yılım vardı adam akıllı değerlendiremedim ona yanıyorum en çok..

aa isveç diyeti o protein değil..

benim zaten iki ayım var şimdi monti yapıyorum bu ayın son haftası mucize diyetlerden yapıp sonra yine 3 hafta monti ve yine 1 hafta mucize diyet.. öyle planladım.. 3 hafta da 8 kilo falan veriliyor montinag da veren var yani.. bilemiyorum.. bazen de diyorum 5 gün de 5 kiloya döneyim.. onu hiç tam her kuralına uyarak yapamadım ben.. :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…