Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallisim farkettim ki artık gün içinde ne yediğimizi yazmıyorum biz.. eskiden ne atarsak ağzımıza yazardık.. bu patates diyetinden sonra oldu böyle.. şimdi tekrar yapalım onu.. herkes günde bi kere girip önceki gün ne yediyse yazsın.. kaçamak yapanları da iyiden iyiye paylayalım.. bozulduk biraz.. bence bu katı bi kural olsun..

senaristim canım maşallah çok güzel yemişsin yemeğini inşallah dahada iyi olacak kilolar gidecek sevindim canım kardeşinle yarışa girmene inşallah verirsin bir ayda 10 kiloyu hep beraber seviniriz dondurma işini tamamen kaldır derim ben canım biliyorum senin için çok zor bende çok severim dondurmayı bayılrırım hemde ailecek bir kiloluk dondurma alıp tek seferde bitirdiğimizi biliyorum 3 kişi yani ama sadece kilo yapıyor işte normal insanlar gibi azıcık yiyelim bırakalım yapamıyorum o yüzden şimdi söz verdim kendime 89 olana kadar ne dondurma ne hamuriişi pasta simit bile yemeyeceğim önce bir göreyim 89 u o zaman tekrar yemek isteyip istemediğimi kontrol edip azıcık tadabilirim belki o zamana bağlı tabi tamamen vazgeçmek çok zor ama hiç olmazsa bir süre yemeyeyim gibi bir hedef koysan önüne belki daha iyi olur senin için çünkü bugün yazdığın liste gibi beslensen hem çok sağlıklı hemde kilo vermemen imkansız canım opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

merhabalar kızlar
benim de işlerim var uğrayamıyorum 2 gündür nasılsınız bakalım okudum geçmişi şöyle biraz akllisim hayırlısıyla git gel inşallah reyhan ablacım hiç durmamış başlamışsın çok da iyi olmuş sen de çok etki etti o diyet devam da edebiliyorsun zaten şurda ne kaldı tr ye gelmene az daha sabır ablacım biraz almışsın sanki kilo ama hemen giderler geri merak etme
ferihancım iyi gidiyorsun maşallah o kadar düşünme ama sen elinden geleni yap ha yanlışsa doğrusunu öğrenirsin ama bir seferlik barbunyadan bişey olmaz merak etme hem yediğin dağlar taşlar sanki 5 kaşık yemişsin meraklanma canım opuyorumnanaktan
ben de iki gündür spora tam gaz gidiyorum acayip hamlamışım berbat hissediyorum kendimi ama ara verirsem daha zor olur o yüzden her gün her gün gidicem mutlaka özellikle bu hafta çok dikkat edicem geçen hafta aynı yazdım kilomu bu hafta bir oynama olması lazım çünkü geçen avm ye gittik süper ciciler var azcık daha versem çok çok güzel ykaışırlar eminim (tabi alabilirsek :) ) haziran bitmeden bi 70 olsam kalanından korkmuyorum zaten o yüzden spora devam toplam 2 saat falan sürüyo sporum iyi oluyor gece de külçe gibi yatıyorum ama yoruldum demek yasak bana dersem eğer eşim kaydını sildiririm diye tehdit ediyor kaydirigubbakcemile3
spora gitmeden genelde vaktim olmuyor diyet bisküvi yiyorum bir iki çıkınca da dükkanda salata yapıyorum kepek sandviç ekmeğine koyuyorum onu yiyorum akşam da azcık bişey yiyorum kurtarıyorum günü spor kulübünde panolara yazılar asmışlar reyhan ablacım sizden de duymuştum lcarnitin alırsanız daha güzel kalori yakarsınız diyordu ender saraç nasıl istenir bu eczaneden ne diycez fiyatı nasıldır bana bi bilgi verirmisiniz acaba
avm ye gittiğimizde eşim bana söz verdiği eşofmanı da aldı çok cici hem de adidasa göre falan uygundu fiyatı onunkiler 130 civarlarındaydı benim takım slazenger 70 lira iyi oldu rengi de pembe benim rengim internetten baktım bulamadım size gösteriyim istedim ama olmadı xl sini aldım azcık dar geldi ama xxl si de feci bol geldi bir iki kilo verince daha rahat ederim içinde inşallah
bu arada doruk beni aşırı kıskanmaya başladı babasından babası yanıma yaklaşsa o benim diyor elimi tutsa öpse aramıza giriyor kendi öpüyor yapamasa tip tip bakıyor babasına babası da uğraşıyor çocukla benim o ben aldım onu diyor kaydirigubbakcemile3 ay pek hoşuma gidiyor benim de ne yalan söyleyim 2 erkek paylaşamıyor beni bayanssulusmile

internetten alabilirsin canım ama 97 basım bi kitapta L-carnitine için "neyseki satışı yasaklandı artık bizim için kötü bi anı sadece" falan yazıyor monti amca.. bilemiyorum.. piyasada ki bi çok zayıflama ürününün etken maddelerinden biri..

Son düzenleyen: Moderatör:

canım inanıyorum çokkısa bir süre sonra 70 olacaksın benim içinde bol bol spor yap ben hala yürümekten başka bişiy yapamıyorum kaydirigubbakcemile3 yeni eşofmanın hayırlı olsun güle güle iyi günlerde giy ve bol kilolar ver inşallah sağlıkla opuyorumnanaktan erkek çocukları anneci olurmuş dorukta başladı seni kıskanmaya babasıyla başbaşa bırakmayacak annesini ne tatlıdır şimdi opuyorumnanaktan

merhaba takımcığım
bu akşam eşim iş için şehirdışına çıktı yarın akşam gelecek ben de kendime akşam yemeği olarak bol eşkili bir salata hazırladım
sabah çeyrek ekmek tost 1haşlanmış yumurta
öğlen 1tabak makarna ,ayran
ikindi komşu çaya çağırdı 1küçük dilim hazır kek yedim 1avuç çekirdek yedim
akşama da dediğim gibi salata yiyeceğim
pek diyet sayılmaz yediklerim ama en azından dolapda yaş pasta vardı 2dilim çöpe attım yemeyeyim diye dediğim gibi bu hafta alıştırma haftası ufak ufak diyet moduna gireceğim yoksa hemen vazgeçiyorum

kallisim emzirirken daha kolay verilir diyorlar ama bende hiiiiiiç öyle bir durum yok inşallah bundan sonrası dediğin gibi olur geçmeyen baş ağrısını ben iyi bilirim migrenim vardı hamilelikde geçti inşallah geri başlamaz allah sıkıntılarını gidersin inşallah başının ağrısıda geçer
ben oğlan uyudukça evi toparlama yemek yapma gibi işlere fırsat buluyor yoksa sürekli kucak istiyor şimdi uyumuşken gireyim dedim sonra yine gelirim hadi öpüyorum bütün takımı henüz herkesle tanışamadım ama

merhabalarrrrrr..
buirdada okullar tatil ya iki haftadir kaan hergün bende böyle gec girebiliyorum ancak.
senarist canim ben hergün yaziyorum 7 haftadir neler yedigimi ve yaptigimi.
bugün et günümdü sabah bir parca balik öglen iki hindi snitzeli yedim simdide iki minik parca balik yerim.
bu haftanin sonunda indigim en son kiloyu görmem lazim kesinlikle yoksa cok üzülürüm. yarin meyve günüm. en sevdigim gün ama cokta zorlaniyorum .ya ben azd OLSA KILO VEREYIMDE ZORLANMAYA FALAN RAZIYIM:ay büyük olmus sorry.
zorlanmadan kilo verilirmi? yillardir umduk bekledik zorlanmadan kilo vermeyi .durum ortada her yil daha cok kilo aldik.
tombisim. bu hafta hallederim aldigim kiloyu canim esofmanin hayirli olsun güle güle giy
ballim benim kizimda emzirdi 8,5 ay bir gram veremedi hemde cok sert antrenman yaptigi halde. emzirmeyi birakti simdi iki haftadir bakalim simdi gidecekmi kilolari. 65 kilo oda. gerci sporcu oldugu icin görünmüyor her tarafi kas ama o memnun degil 5 kilonun hemen gitmesi lazimmis.

ii geceler arkadaşlar
ben sabahsalatayla 2 dilim kepekli kemekte peyniri eritip yedim
öğlen yarım ıspanaklı saç böreği 1 ayran çay
akşamüstü dondurma
akşam kalan yarı saç böreği 1 türk kahvesi
1 avuçta kiraz yedim bakalım cumaya nasıl yansıyacak tartıya
hrs kolay gelsin..

selam kızlar nasılsınız .nolur beni idare edin çok yoğunum.çok çalışıyorum.genel kurula hazırlanıyoruz.sürekli hesap kitap işleriyle uğraşıyorum.inanın hepinizi çok özlüyorum.yönetim odasına net bağlandı fırsat bulursam daha sık girmeye çalışacam.reyhan ablam kalistem tombilim çikolatam yeni gelnen tüm arkadaşlare ve adını unuttuklarım hepinizi çokkk özledim .burası benim terapi merkezimmiş uzak kalınca daha iyi anladım.
kızlar ayın 12 sinde ağbimi evlendiriyoruz.kızların sbs si benim genel kurul offffffff.çok yoruldum.kilo veremedim ama almıyorumda en azından kendimi onunla teselli ediyim.

bijom sen nasıul oldun toprak bebek nasıl kendinize iyi bakın.

hepinizi kocamannnn öpüyorumm.opuyorumnanaktan

canım yaaa nolur bana kızmayın.ben sizi çokk seviyommmmmm..zemuszemus

mersacım hayırlı uğurlu olsun inşallah hangi abin evleniyor geçenlerde bahsettiğin abin mi nişanlısını falan anlatmıştın ne giyeceksin düğünde resim isteriz ona göre bak

saolasın canım benim.evet bahsettiğim abim sorunlu olan inşallah iyi olur.herkes halinden memnun nişanlısından bahsediyorum .heyecanlı mutlu bir tek ben kaygılıyım nasıul olacak diye.inşallah çok iyi olurda benim kaygılarım korkularım boşa çıkar.bu arada eski eşide atakta çocukları kullanıyor.oğlu aradı beni dün hala ben düğüne gelecem diye tutturdu.bu yüzdende korkuyorum.ne amaçla gelmek istiyor anlayamadım.tam kanının deli aktığı yaşta 18 byaşında bir delilik yaparsa diye korkuyorum.offf kafam çok karışık.tamam canım koyarım inşallah resimde.

hangi dondurmayı yedin boshayallersmile adı ne :kedi:

MERSA ben bi ihtimal görür cevaplarsın diye yazıyorum ama kısmet artık olumunekankayizsmile

dernek genel kurulu mu? yoksa şirket site vs. mi?benneyaptımki

arkadaşlar dünkü menümü toplayıp yazayım durun..

sabah kahvaltıda yarım dilim tam buğday ekmeği ve yarım kibrit kutusu peynir yedim
öğlen tonbalıklı salata yedim
öğleden sonra dayanamayıp bi meyve suyu içtim.. (hazır meyve suları bana yasak süt almaya da gidemedim çok meşguldüm)
akşam ton balıklı salata ve kepek ekmeğine (tam buğday+kepek) ton balıklı sandviç yedim.. sandviç fazla oldu kabul ediyorum..

asıl fazla olandan bahsedeyim ben en iyisi :kedi:

bir iki kaşık da dondurma yedim :1ninca:

yorumlayım bakalım..

bu sabah da lıght sandviçle başlamış oluyorum.. yanında da açık çay

ha spor yapamadım ben dün vurdum kafayı yattım erkenden.. önceki geceden uykusuzdum da.. dayanamadım ben de spor yap duş al kaç saat ayakta duracak halim yoktu zaten..

hiç bahanesiz 30 dk yürüyüş dedim ama bunlar gerçek bahaneler.. yerimseniben

ama 20 dakikalık çok da tempolu olmayan bi yürüyüş yaptım o sayılır mı acep? bakkala gittim kaydirigubbakcemile3

günaydın senarist.sende hoşgeldin takıma.site genel kurulu.bütün vaktimi alıyor bu işler.ben normal standartlarda bir kadın olamadım hiç bir zaman.günleri gezmeleri pek sevemedim.bir şekilde üretken olmam lazım.yoksa hayattan zevk almıyorum.büyük bir sitenin yönetim kurulu başkanıyım ve herşeyden sorumluyum.

bende akşam 1 saat yürüyüş yaptım.en az 2 haftadır yürümüyordum hamlamışım şimdi bacaklarım ağrıyor.reglim bitsin yüzmeyede başlıycam tabi fırsat bulabilirsem.

günaydın takımcım sabah yulaf ezmesi ve yoğurt yedim öğlenede yoğurtla devam edeceğim akşamda ya salata yada çorba içerim diye düşünüyorum porsiyonlarımı küçük tutuyorum dün akşamda bir porsiyon çorba içtim gece 11 de acıkmıştım ama yatacağm ve saat çok geç diye yemedim bişey o saatte yenilen herşey yağ olarak giriyor vücuda inşallah bu hafta vereibilirim birazdaha kilo yoksa çok üzülürüm midemi iyice küçültsem ve fazlalık olarak çıkmaktan vazgeçse ne hoş olucak düm düz dursa göbeğime o kadar takılmıyorum ama midem çok rahatsız ediyor beni dua edin inşallah bu cumada iyi bir kilo vermiş olurum hepinizi öpüyorum canlarım görüşmek üzere :))

tombişim selamlar canım ,
maşallah spora başlanmış..oh hadi hayırlı olsun,gitsin kilolar tez zamanda...
eğer şuan çizelgendeki kilondaysan,1,5 ay sonra veya en fazla 2 ay sonra 70 olursun cnm,spora düzenli devam edersen.ama sana tavsiyem,ilk başladığın hafta hergün gitmemen...vücuduna bu kadar yüklenmen doğru değil canım benim,bence 1 gün arayla git bu hafta.
eşofmanların hayırlı olsun. yeni ve güzel bir eşofmanla başlamak daha zevkli olsa gerek :)
dorukla babasının kavgası da hoşuma gitti doğrusu...kıskanıyor anneyi heee..yerim onu bennnnn ..öpüyorum cnm

reyhan ablam bana kızma ama ben senin bu diyeti yapmana taraftar değilim. kendine çok eziyet ediyorsun,acelen ne..yavaş yavaş versen kilonu nolcak.elbette zorlanacağız kilo vermek kolay değil ama bu kadar ağır bir diyeti sürekli yapman ne derece doğru..eminim normal diyetle de verirsin,yavaş olur ama uyarsan verirsin bence...

ben de sporuma devam ediyorum. şimdilik haftanın 4 günü yüzüyorum,en az 5 günü de cardio yapıyorum.karın -kalça hareketlerine başladım filan... aqua gym (suda yapılan aerobic) ve spinning yapmaya başlayacağım haftaya...pilates e 2 ay sonra blaşlamayı planlıyorum,biraz daha kilo verdikten sonra... diyetime gelince,çok ağır değil ama ekmeği çok az yiyorum,şeker kullanmıyorum asla, yemeğime koyduğum yağ çok az oluyor filan... bolca meyve sebze yiyorum,bir de yoğurt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…