Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merabalar arkadaşlar nasılsınız
senaristcim hedef kilon ve süre çok kısa
metebolizmanı bozarsın
dikkat et bence
inş. olucak
bende sabah tartıda84.0 ı gördüm valla çok iyiy
malum çok sıkı diyet ve spor yok
yavaş yavaş gidecek
acelem yok
çok sıkı yapıp diyetten sıkılıp saldırmak istemiyorum herşeye
hrs kolay gelsin

9 mayısta 86 kiloymuşum bugün3 mayıs
aslında az bir aya yıkın bi zaman 2 kilo olsun ama daha önce bu hatayı
yaptım hızlı verince çubuk alınıyo
geçen yaz 77y dim
ama kışın koruyamadım
bakalım bundan sonra daha sıkı tuutcam sözzz...

haklısın ablacım ben zaten çok az yiyorum ve inanki evde iki paket kek çekmecede duruyor regl dönemim yaklaşmasına rağmen canım tatlı istemesine rağmen onları açmadım evdede kesin bir dille bana bulaşmadan siz ne isterseniz yiyin eğer benim sağlığımı istiyorsanız dedim onlarda kilolu zaten hak verdiler bana kendime söz verdiğim için burda size karşıda utanç duyacağım için hiç bişey yemiyorum iki haftadır midem az yemeye alıştı çok şükür acıkmıyorumda ben hiç düşünmemiştim 7000 kaloriyi falan haklısın ablacım olsun ama bir kilo bile olsa durmadan vereyimde önemli olan o opuyorumnanaktan

ah banucum çıkmışsın ama yazayım yine de sonnra okursun..

valla şimdiki aklım olsa ya da bir yıl kadar zamanım bi iki ay kadar sevgilimden zaman ister onunla görüşmezdim o iki ayda ona söylediğim rakamla kendi kilom arasındaki farkı kapatırdım.. sonra da bi sonraki yaza kadar rahat rahat ve dürüstçe verirdim kilomu.. şimdi daha bilinçliyim tüm bu konularda.. tamam 30 kilo verdim ama haspel kader vermişim resmen.. bir yılda 30 kilo verdim 1 yıla yakın süredir de yerimde sayıyorum.. çünkü kilo verdiğim bir yılda ben hiç kilomu söylemedim ve öyle bi anda sorduki kilomu mecbur on kilo eksik söyledim.. o kilomu öğrendiğinden beri de düzenli olarak tartılıp ona rapor vermeme rağmen aradaki kiloyu hiç kapatamadım.. hatta kilo vermememe kızdığı için vermiş gibi söyleyerek farkı açtım..

başlıca sebebi stres.. ben zayıflamaya çalıştığım andan beri (yani 30 kilo verdikten sonrası için diyorum) stres içindeyim.. o zaman 107 kiloydum 97 dedim şimdi de 105 kiloyum ama ona söylediğim rakam 89 a indi..

ben ilk andan beri o on kiloyu bir an önce vermeye kalktım.. aptal kafam :mymeka: yaptığım en büyük yanlış .. bir sürü şok diyet ilaç saçma sapan bir sürü şey oruçlar.. aman allahım neler denemedim ki.. bi tek düzenli bi diyet listesi + spor u denemedim.. halbuki o verdiğim 30 kiloya dönüp bi baksam.. düzenli yemek ve yürüyüş var altında..

ah çok geç.. artık hataların acı meyvalarını toplama zamanı..

haklısın.. bu kadar sürede 25 kilo versen bile doğru değil..

isvec diyetimiymis o. burda protein diyeti diyorlarda bende isyerinde bir arkadastan almistim. sonra burdada gördüm aynini..
neyse ismi önemli degil. bir zahmet linkini versen ferihan icin senaristcigim a.s.

ablacım link vermiyorum 100 msj istiyo.. ama dur ben listeyi yazayım di mi

İsveç Diyeti

Artık Türkiye'de İsveç deyince muhtemelen birçok kişinin aklına İsveç diyeti geliyor. Avrupa'da çılgınca uygulanan İsveç Diyeti Türkiye'de ilk defa Aylin Livaneli'nin Milliyet Gazetesi'ndeki köşesinde duyuruldu. Böylelikle Türk halkı geniş kitleleri ardında sürükleyecek yeni ve etkili bir diyetle tanıştı. Diyeti uygulayan herkes iki haftada 7 ile 20 kilo arasında verebildiğini belirtti. Dahası diyetin en büyük özelliği metabolizmayı tamamen değiştirdiği için 2 yıl boyunca hiç kilo alınmamasını sağlaması. Ancak kişisel olarak edindiğim izlenim, benim bünyemde diyetin hiçbir işe yaramadığı oldu. Diyet süresince bütün kurallara uymama rağmen sadece 2 kilo olan kilo fazlalığımı 8. günün sonunda hiç veremediğimi görünce diyeti bıraktım. Yine de yakın tanıdıklarımda diyete ilişkin olumlu sonuçları bizzat gözlerimle gördüm. Şimdi karar sizin. Ancak unutmayın diyetin en önemli tarafı aşağıdaki kurallara uymak.

Kurallar
1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
2. Günde 2 litre su içilmeli.
3. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli.
4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
5. 3 aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
6. Aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.

Tavsiyeler
1. Brokoli bulamazsanız karnıbahar yiyebilirsiniz.
2. Kolesterolü yüksek olanlar yumurtanın akını yiyebilir.
3. Ölçü ve miktar belirtilmeyen yiyecekleri abartmamak koşuluyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
4. Diyet ağır gelirse 6. günde kesip 3 ay sonra 6 gün daha uygulamak mümkün.

1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

diyeti aradim bulamadim.. ya ben cok beceriksizim ögrenemedim gitti.:1no2:
haklisin ferihancigim gitsinde kocaman bir kilo gitsin her hafta 4 paket tereyagini gözönüne getir her hafta gidecek karnindan kalcandan bacaklarindan sirtindan hemen ölcülerinide al her hafta karsilastir. fark inanilmaz..
2 ay önceki ile simdi arasinda belim 12 cm inceldi
kalcam 14
bacak üst baldir 7
alt baldir4 cm
aksam yattigim zaman ac yattigim zaman öyle mutlu oluyorumki bazen acaba hafta sonunda kac kilo olurum hesaplamalariyla mutluluktan uykularim kaciyor. gerci bunlari hepimiz yasiyoruz.yerimseniben

ya ben de hiç kilo vermedim ama bacaklarım ikişer santim kalçam 4 santim incelmiş.. belim yani göbeğimin üstü 3 cm incelmiş.. göbeğimde bi numara yok her zamanki gibi :çok üzgünüm:

evet ablacım o incelmeler çok hoşuma gidiyor benimde yürüyüşe başladığımdan beri sürekli basenden inceliyorum haftada 2 cm gidiyor muhakkak bu akşam ölçülme günüm kaydirigubbakcemile3 bakalım bu hafta kaç cm gitmiş vücudumdan haklısın ben hiç küçümsemeyeyim bu bir kiloyu gitsinde bir kilo gitsin önemli olan o birde ablacım bu isveç diyetine harfiyen uymak gerekiyor değilmi ben yumurta sevmiyorum şeker kullanmıyorum kahvemde ve iş yerine öyle salata et vs getirme şansım yok eğer kısabilirsek yada değişim olabilirse yapılabilecek bir diyet sadece bir akşam hiç bişey yenmiyor sanıırım neyse kilom durduğunda denemekte fayda var aslında ama tabi değişiklik yapılabiliyorsa yoksa şekerli kahve içemem yada yumurta yiyememki napıcam bilmiyorumkismile

cnim bak benim burdaki arkadastan aldigim listede kahve sekersiz sütsüz iciliyor yanindada minicik bir dilim ekmek oluyordu yumurta evet bolca var ama madem yiyemiyorsun bir yumurtayi minik bir kase yagsiz yogurtla degistirebilirsin saniyorum.
sonra listede bazen yag kullanildigini gördüm benimkinde kesinlikle iki hafta tek gr yag yoktu birtek peynir yenen günde peynirden alinan yag vardi .birazcik degisik yani.
ya canim aksamlari et bazen jambon bzende tavuk yeniyordu. islemi hazirligi yapmasi biraz zor diyet bu. ben cok caresiz kaldigimda sarildigim bir diyet ama mutlaka faydasini görüyorum.. aslinda kiloyu verince ah ne olur tutabilsek ne olur ah ahhhhhh:gitme:

ablacım şimdi ben bu değişiklikleri yaptığım ve hiç yağ kullanmadağım zaman kilo veriminde bir sıkıntı olmaz değilmi yada et günü ızgara et yapmak baya zahmetli onun yerine haşlama tavuk yada fırında yağsız tavuk gibi şeylerle değişitirsem sorun olmaz herhalde önemli olan kaçamak yapmadan yapmaksa yağ ve tuz kullanmamaksa sadece bu değişikliklerle yaparım bu diyeti zaten şimdide çokaaz yiyorum yemeklerimi o zamanda az yiyip rahat kilo verebilirim opuyorumnanaktan

afiyet olsun canim..yasakkelime dikkatli ye kendine kötülük etmekten vazgec mutlu olmak kendini sevmek en büyük hakkin.Şeniz

ben geldim..

ablacım mercimek ve salata yedim söylediğim gibi yanında da iki dilim tam buğday ekmeği..

akşama da meyve yiyecek gibi duruyorum.. kirazlarımız olmuş annemler toplayacaklar bugün.. görseniz kocamanlar sempatiksalakcinni

yalnız biraz fazla mercimek yedim ama GL si 30 yani yenilebilir grupta yine de montignag fazla kilonuzu verene kadar yemeyin demiş.. ama ben de bunu yerken okudum bundan sonra dikkate alıcam artık.. yine de GL si düşük diye çok önemsemiyorum..

bende izgara yapamiyorum canim etleri sadece teflon tavada kapagi kapali olarak yavas yavas suyunu cekene kadar pisiriyorum.. haslamada olur tabiki. tavukta olur .okadar siki kurallar koyma ama et diyorsa et ye kereviz diyorsa bir iki sap hasla limonla ye ispanak diyorsa ispanak ye mutlaka. ben tuzdan kisamadim hicbir diyette ama yagsiz yaptim herseyi. baharatida canin istedigi kadar kullan. ben acisiz tuzsuz birsey yiyemem hihoyyyt

sizde kirazlar oldu bizde daha bezelye gibiler.. zaten kücücük bir agacimiz var o kirazlar olana kadar kuslar yiyip bitiriyor.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…