- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.721
aa isveç diyeti o protein değil..
ferihancigim haftada 2 kilo cok olasili degil tatlim. ilk iki hafta olabilir ama sonra takilir azicik . bir kilo yag yakmak icin 7000 kaliriyi az alman.gerekir.. bunuda ancak bir haftada basarirsin. yani ilk iki hafta ikiser kilo sonrada her hafta birer kilo hedefle . gördügüm kadariyla kacamaklarin hic yok gibi. bunu mutlaka basarirsin güzelim. demekki iki aydaen az 10 kilo verir 88 kilo olursun. buda cok güzel..kaydirigubbakcemile2
ben haftada 600-700 gr veriyorum diye ne fetvalar veriyorum burada ki yemin ediyorum ac yasiyorum.. dün bütün gün bir ananas 3 elma bir kivi yedim. ha ikide ceviz
isvec diyetimiymis o. burda protein diyeti diyorlarda bende isyerinde bir arkadastan almistim. sonra burdada gördüm aynini..
neyse ismi önemli degil. bir zahmet linkini versen ferihan icin senaristcigim a.s.
haklısın ablacım ben zaten çok az yiyorum ve inanki evde iki paket kek çekmecede duruyor regl dönemim yaklaşmasına rağmen canım tatlı istemesine rağmen onları açmadım evdede kesin bir dille bana bulaşmadan siz ne isterseniz yiyin eğer benim sağlığımı istiyorsanız dedim onlarda kilolu zaten hak verdiler bana kendime söz verdiğim için burda size karşıda utanç duyacağım için hiç bişey yemiyorum iki haftadır midem az yemeye alıştı çok şükür acıkmıyorumda ben hiç düşünmemiştim 7000 kaloriyi falan haklısın ablacım olsun ama bir kilo bile olsa durmadan vereyimde önemli olan o opuyorumnanaktan
ben kaçar.. yemeğee..
evet beş tane.. :kedi: ama yazdım diyeti buraya..
diyeti aradim bulamadim.. ya ben cok beceriksizim ögrenemedim gitti.:1no2:
haklisin ferihancigim gitsinde kocaman bir kilo gitsin her hafta 4 paket tereyagini gözönüne getir her hafta gidecek karnindan kalcandan bacaklarindan sirtindan hemen ölcülerinide al her hafta karsilastir. fark inanilmaz..
2 ay önceki ile simdi arasinda belim 12 cm inceldi
kalcam 14
bacak üst baldir 7
alt baldir4 cm
aksam yattigim zaman ac yattigim zaman öyle mutlu oluyorumki bazen acaba hafta sonunda kac kilo olurum hesaplamalariyla mutluluktan uykularim kaciyor. gerci bunlari hepimiz yasiyoruz.yerimseniben
evet beş tane.. :kedi: ama yazdım diyeti buraya..
evet ablacım o incelmeler çok hoşuma gidiyor benimde yürüyüşe başladığımdan beri sürekli basenden inceliyorum haftada 2 cm gidiyor muhakkak bu akşam ölçülme günüm kaydirigubbakcemile3 bakalım bu hafta kaç cm gitmiş vücudumdan haklısın ben hiç küçümsemeyeyim bu bir kiloyu gitsinde bir kilo gitsin önemli olan o birde ablacım bu isveç diyetine harfiyen uymak gerekiyor değilmi ben yumurta sevmiyorum şeker kullanmıyorum kahvemde ve iş yerine öyle salata et vs getirme şansım yok eğer kısabilirsek yada değişim olabilirse yapılabilecek bir diyet sadece bir akşam hiç bişey yenmiyor sanıırım neyse kilom durduğunda denemekte fayda var aslında ama tabi değişiklik yapılabiliyorsa yoksa şekerli kahve içemem yada yumurta yiyememki napıcam bilmiyorumkismile
cnim bak benim burdaki arkadastan aldigim listede kahve sekersiz sütsüz iciliyor yanindada minicik bir dilim ekmek oluyordu yumurta evet bolca var ama madem yiyemiyorsun bir yumurtayi minik bir kase yagsiz yogurtla degistirebilirsin saniyorum.
sonra listede bazen yag kullanildigini gördüm benimkinde kesinlikle iki hafta tek gr yag yoktu birtek peynir yenen günde peynirden alinan yag vardi .birazcik degisik yani.
ya canim aksamlari et bazen jambon bzende tavuk yeniyordu. islemi hazirligi yapmasi biraz zor diyet bu. ben cok caresiz kaldigimda sarildigim bir diyet ama mutlaka faydasini görüyorum.. aslinda kiloyu verince ah ne olur tutabilsek ne olur ah ahhhhhh:gitme:
afiyet olsun canim..yasakkelime dikkatli ye kendine kötülük etmekten vazgec mutlu olmak kendini sevmek en büyük hakkin.Şeniz
ablacım şimdi ben bu değişiklikleri yaptığım ve hiç yağ kullanmadağım zaman kilo veriminde bir sıkıntı olmaz değilmi yada et günü ızgara et yapmak baya zahmetli onun yerine haşlama tavuk yada fırında yağsız tavuk gibi şeylerle değişitirsem sorun olmaz herhalde önemli olan kaçamak yapmadan yapmaksa yağ ve tuz kullanmamaksa sadece bu değişikliklerle yaparım bu diyeti zaten şimdide çokaaz yiyorum yemeklerimi o zamanda az yiyip rahat kilo verebilirim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?